Diskusije : Navijači

 Komentar
Теги легенда
Mister_No
(Bonelli editore)
08. februar 2017. u 17.12
Каже пре неко вече на Сос кошу, „у жижи ове недеље меч Паок - Партизан”.

Њему је у жижи утакмица из трећеразредног такмичења које је по организацији, квалитету, инфратруктури, итд. миљама иза Евролиге, а не утакмица најелитнијег европског такмичења где Црвена звезда гостује прваку Европе московском ЦСКА. А овамо се љути кад му кажу да је пристрасан и да би уместо СОС логоа требао стајати грб Партизана.

Онда какви се све пацијенти јављају. Каже неки Гробар, како у Црвеној звезди имају образа да се љуте на суђење кад је Звезда имала дупло више слободних бацања. Па наравно да је имала кад је Партизан играо рагби у одбрани, и кад је грубим фауловима прекидао сваки напад јер је то био једини начин да парира Звезди која је под кошем неупоредиво квалитетнија.

Што се тиче ФИБА такмичења. Гледам јуче Вентспилс против Венеције, хркљуш кошарка где се не зна ко пије а ко плаћа. Графика показује само резултат, нема нигде времена, тако да не знаш ни који је минут ни колико има до истека напада. Арис - Стразбур исто трагикомедија од квалитета, утакмица без икаквог ритма. Данас Паок и Партизан антипропаганда кошарке, трче по паркету „ко муве без главе” само што се не сударају међусобно (преко 40 изгубљених лопти), где 5 минута ручно намештају резултат и време на семафору (ваљда се забројали они код записночког стола). И то је као у жижи а не утакмица два тима из најбољих 5 Евролиге.
Stari-vuk
08. februar 2017. u 23.56
pa i vi ste trofeje osvajali igrajuci na sljaci u prepodnevnim satima pa vam niko ne kaže da niste bili interesanti narodu.Pošto sport znaš samo iz medija da ti saopštim jednu stvar koju verovatno nisi znao.Igra se kosarka i fudbal i van BG u Srbiji i postoji mnoooogo malih derbija koji su do skoro punili tribine sa po nekoliko hiljada ljudi.To sto su Zvezda i Partizan uspeli da razbiju sve te male derbije otimanjem igrača kao i nestanak države koja bi vodila racun o tim malim derbijima i malim klubovima ne znači da su samo te velike lige interesantne ljudima.Ovo je trenutna situacija,na vrhu ste naše kosarke i uzivajte jer vi ste delije navijaci koji samo pratite vas klub kad pobedjuje i igra velike utakmice...Kad krenu porazi,zna se:Tole pederu,pravda za Urosa,Zvezda Srbija...Evo i u zenskoj kosarci selektor bivši Zvezdin„AS” Karadzic...
wajtblek
09. februar 2017. u 01.27
renta navijaci :-)))!
wajtblek
09. februar 2017. u 01.30
tj. narikache!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.