Diskusije : Navijači

 Komentar
Баук се шири Европом
Luca_Brasi
12. januar 2017. u 23.08
Реч је наравно о кошаркашима Црвене звезде који немилице газе све што им се нађе на путу.

Тесна и неизвенса утакмица са малим бројем поена. Фенербахче одлична шутерска екипа, са сјајним индивидуалцима. Међутим, Црвена звезда још једном одиграла чврсту одбрану и заслужено победила.

Нисмо имали Бог зна какво шутерско вече, али је игра 2 на 2 функционисала више него добро. Кузмић одличан, 21 поен, као и Чарлс Џенкинс који је погађао неке јако важне шутеве, проигравао, давао тон игри. Такође добра контрола скока што је вечерас било изузетно значајно за доминацију под кошем.

Све у свему још једна победа у низу (четврта), против још једног великана европске кошарке. Довољно да се за сада учврстимо међу 8 најбољих старог континента.

Публика одлична, иако је било празних минута када се резултат ломио. Најважније да је све протекло у спортској атмосфери, и да навијачи нису наседали на провокације Богдановића, који је још једном показао менталну незрелост. На крају је добио шта је заслужио. Овај пораз га посебно боли као и његове другове „гробаре” који су полагали велике наде у Богдана и Веселог.

За све кошаркашке сладокусце. Табела ЕЛ и статистика.
http://www.oddsportal.com/basketball/europe/euroleague/standings/

Luca_Brasi
12. januar 2017. u 23.32
Ни Желимир није умео спортски да поднесе пораз. Људ због скандирања које нико није чуо:

Željko Obradović tvrdi da je tokom utakmice često bio meta uvreda navijača crveno-belih, što ga je veoma pogodilo.

„Skandirali su mi 'Željko Turčine, popušiš nam...', a veći sam Srbin od svih njih zajedno. Boli me što nisu odreagovali ljudi iz Zvezde. Mislio sam da su moji drugari, večeras nisu to bili. Nisam video nikoga da je ustao i rekao 'nemojte, nema smisla'. Možda to znači da se slažu sa tim? Da je neko došao u Istanbul i vređao gosta, ja bih to pokušao da sprečim”, rekao je Obradović u dužoj, vrlo emotivnoj tiradi na temu atmosfere u dvorani.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
13. januar 2017. u 00.30
Zeljko je si uvredjen - e neka si ko yebe tebe i tvoja osecanja hahahahah koji je on bolid sad će neko iz zvezde da izadje pred 20 hiljada ljudiusred tekme i onog ludila i da im kaže ej nemojte da vredjate zeljka hahahahAhahahahahah i oni će svi da ga cuju i naravno poslusaju hahahahahaha tipican kreten koji misli da je centar sveta i da se sve oko njega okrece.
Stari-vuk
13. januar 2017. u 09.09
Ali se zato Covic Vesna krese ko besna.I odmah preki utakmice i odmah spikeri i odmah kazne Partizanu...Ko sme da kara Vesnu?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.