Diskusije : Navijači

 Komentar
Lažu franjevci- UEFA ih odvalila
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
11. januar 2017. u 13.16
(FOTO) UPRAVA CRNO-BELIH OBMANULA NAVIJAČE: UEFA je već izbacila Partizan iz Evrope!

Fudbalski klub Partizan neće igrati u evropskim takmičenjima jednu sezonu ako u naredne tri obezbedi učešće, odluka je UEFA.

Evropska kuća fudbala je tu odluku svog tela za Finansijsku kontrolu klubova objavila na zvaničnom sajtu.
Dakle, čak i ako crno-beli reše dugovanja do 31. januara, neće igrati u Ligi šampiona niti Ligi Evrope jednu sezonu kada kroz Superligu ili Kup Srbije obezbede to pravo.

Čelnici Partizana su ranije tokom dana uveravali javnost da će dug biti izmiren i da ekipa neće biti suočena sa suspenzijom. Međutim, time su samo pokušali da obmanu sve, a naročito navijače svog kluba, jer je kazna već pravosnažna.

Takođe, iz Humske 1 tvrde da sporni dug iznosi 370.000 evra, dok je UEFA jasno naznačila da je u pitanju 2,5 miliona evra.

Partizan duguje klubovima, zaposlenima i na ime poreza.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
11. januar 2017. u 13.19
Pa šta drugo da se očekuje od lažljivaca i prevaranata. Svaka čast UEFI i premijeru Vucicu sto ih je pustio niz vodu. Kamiondzija rani decu i uci ih kako se pisma salju uefi jer partizana se nećeš naglsdati u evropi hahahaha katanac na lavor,partizan je ruglo srbije.
Stari-vuk
11. januar 2017. u 13.36
A sad naj iskrenije:Ako Partizan nije isplatio dugovanja i ne treba da igra Evropu.Uprava koja nije uspela da obezbedi sredstva pod hitno napolje iz kluba jer osnovnu stvar zbog koje su u klubu nisu uradili.Vecito gledanje prema državnoj kasi a ne sopstveni rad je i dovelo nas fudbal tamo gde se i nalazi
toronto1
(medicina)
11. januar 2017. u 13.44
Vuce, zezancija je jedna stvar, a ovo što se desava sa nasa dva najveca kluba je uzas. Nije bitno ni sto su se neki izrugivali Zvezdi, nema veze, ja samo znam da sam Levom pokusavao da objasnim da se tu ladno može postaviti znak jednakosti. Za istu stvar je Zvezda izbacena na godinu dana, pa su se dugovi prema igračima morali platiti. Bila bi velika stvar da se oni koji su pokrali novac izvedu na sud i iz Zvezde i iz Partizana. Doci će im muljanje sa menadzerima glave.
CTEBA
(penzioner)
11. januar 2017. u 13.55
Ма цео систем не ваља.
Клубови морају да се приватизују, да би неко водио рачуна о парама.
Ови и у звезди и партизану су ту да мазну добру лову, а шта ће бити са клубовима мање више.
И шта сад ове треба избацити, да дођу други исти као они.
Stari-vuk
11. januar 2017. u 14.07
Nekako mi se kroz glavu provlaci jedna stvar:Znajuci „vrline” i mane našeg vodje svemogućeg nije iskljuceno da se Partizan „spase” zahvaljujuci svemogućem vodji i vladi Srbije.Ne znam ali evo već sada pre nego stvar bude ozvanicena kažem,vise bih voleo da Partizan bude kaznjen nego da ga vlada Srbije „pomogne”.Kosarkaski klub Partizan je pristao na treću Evropsku ligu jer nema novaca,šta bi falilo fk Partizan da ne odigra jednu godinu u Evropi?Ispasce,pomogao te jednom a do kraja zivota te kara...
CTEBA
(penzioner)
11. januar 2017. u 14.28
Која бре Европа?
Па и звезда и партизан, а и остали представници одиграју по пар утакица и онда напоље.
Са оваквом лигом, и оваквим тимовима, Европа је само сан, а не реалност.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.