Diskusije : Navijači

 Komentar
Dule „Grande” Vujosevic!
wajtblek
10. januar 2017. u 14.07
Duško Vujošević za Blicsport o crveno-belima u Evroligi: Komsinice, svaka čast!
Luka Dumeljić | 09. 01. 2017 - 16:32h

Stvarno dobro igraju, tim i stručni štab su za svaku pohvalu. Momci igraju sa velikom borbenošću, imaju sistem igre kako u napadu tako i u odbrani. Vidi se kolektiv, dobro su utrenirani - hvali Duško Vujošević bivšeg rivala.
- Kada pričam o njima, uvek razdvajam način na koji je taj klub postavljen i kako se takmiči. Politika se mnogo mešala, a to apsolutno nije nešto što prihvatam i što smatram moralnim i sportskim. Ovo što radi ekipa koja je prošla čitavu tu situaciju van sportskih faktora, maksimalno dobro koristi. Stvarno dobro igraju, svaka im čast! Tim i stručni štab su za svaku pohvalu. Momci igraju sa velikom borbenošću, imaju sistem igre kako u napadu tako i u odbrani. Vidi se kolektiv, dobro su utrenirani - kaže Vujošević.
-------------------------------------
uvek realan - docekao da se ostvari ona :
https://www.youtube.com/watch?v=eRMCoCYAZA0
Luca_Brasi
10. januar 2017. u 23.41
Душко Вујошевић и у Француској сања Црвену звезду. Као да је некоме у Звезди стало до његовог мишљења. Боље да се позабави Лиможом, чујем да им „баш иде” од кад је сео на клупу. :)
wajtblek
11. januar 2017. u 00.48
a šta pa tebe briga za Limoz :-) - novinarsko pitanje o vama i šta???
Trebao je možda da kaže „ma boli me qita za fmpdivarefleks mutanta” ili ovako,istinu a kome se ne svidja to govori o njemu!
Pavle_Djurisic
11. januar 2017. u 08.28
Nema gepeka u Evropi Rudonja
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.