Diskusije : Navijači

 Komentar
Lopovska posla!
toronto1
(medicina)
27. novembar 2016. u 13.07
Stari-vuk
27. novembar 2016. u 16.02
Miladinovic,bivši igrac Zvezde.Sram vas bilo
Stari-vuk
27. novembar 2016. u 16.12
A ne pominjes Toronto trojicu igrača Partizana koje je sudija davanjem kartona izbacio iz derbija koji se igra u Novom Sadu.Tu ne vidis ništa sporno?Ilic,Djurdjevic i Milenkovic ne igraju protiv Vojvodine.Smrdi li tu nešto Toronto?Ne, tebi je važno šta je rekao neki Miladinovic.
Ubodem_pa_odem
(Trpaj delije - živi veselije)
27. novembar 2016. u 16.16
Toronto je odlepio skroz, vidis da otvara po 10 glupih tema dnevno. Ne zameraj mu.
Mister_No
27. novembar 2016. u 16.23
Stari-vuk
27. novembar 2016. u 16.12

A ne pominjes Toronto trojicu igrača Partizana koje je sudija davanjem kartona izbacio iz derbija koji se igra u Novom Sadu
---------------------------------------------------------------------

Стари вук опет (као по обичају) лупета глупости. Ђурђевић би и без искључења пропустио меч у Новом Саду јер је пре тога везао 4 жута картона (3 на претходним утакмицама и први жути картон јуче на ЈНА због ударања лактом у лице играча Напретка).



Што се тиче судијских грешака, јучерашњи гол Металца против Звезде је нерегуларан јер се Каиседо налазио у офсају, што потврђује и снимак са Арене где се лепо види да је у недозвољеној позицији приликом предаје лопте. Међутим играчима Звезде није падало на памет да због тога салећу судију, као што су то радили Ђурђевић и Партизанови фудбалери.
toronto1
(medicina)
27. novembar 2016. u 16.23
Ubodeni, pa ziv li si? Samo sam hteo da Vam pokazem kako se Vi ponasate. Vuce, Djurdjevic 100% zaslužen crveni karton. Trebalo mu je lisice staviti na ruke, odmah na terenu. Za ostale ne znam, ali ako ti tako kažeš onda je opet neka zavera protiv Vas u pitanju. Još niste izgubili utakmicu ove godine, a da ste Vi krivi. Uvek je neko drugi u pitanju. Samo sam postavio link sa portal Zurnala, a za ovog nikad nisam čuo i još da je bivši igrac Zvezde, ali svi su pomalo Zvezda. Pošto ste Vi najbolji na zemaljskoj kugli, ni sudije Vam ništa ne mogu. Tako kaže celavi.
Mister_No
27. novembar 2016. u 16.25
Иначе играч Партизана Балажиц је због оног ударања лактом заслужио црвени картон још у првом полувремену. Да је судија Ђокић (који је поклонио пенал Партизану) имао намеру да десеткује Партизан, доделио би барем жути картон Балажицу.
toronto1
(medicina)
27. novembar 2016. u 16.26
Ilic od početka svake utakmice (dok sam ja pratio nasu ligu), salece sudije, prigovara, vuce sudije za ruke, ma znaš sve i sam, posto verovatno gledaš utakmice Partizana. Krenuli ste u prvesntvo u tom stilu da su svi protiv Vas i da Vas svi mrze, a istina je samo jedna, loše igrate, kao i vecina timova naše lige, ali u kmecanju i protestvovanju ste najjači.
toronto1
(medicina)
27. novembar 2016. u 16.28
Ubodeni, postao si neozbiljan diskutant. Više ne udaras minuse. Stvarno dokle smo dosli.
profiter
27. novembar 2016. u 16.34
Komso sutra sam u ottawi zapravo navece ću biti u torontu pa malko Ohladi
Svi znaju da je Petokraka lopovski klub
toronto1
(medicina)
27. novembar 2016. u 16.39
Blago tebi kad možeš da odmaras toliko vremena, a ne brini za mene. Samo mora malo da se drzi ravnoteza. Nije lepo da dodjete ovde i zagadjujete diskusije. Može neko misliti da se sveci, kako sebe predstavljate. A što se tiče dolaska, ovde nema snega ne moras da brines. Devet stepeni napolju, milina za ovo doba godine.
toronto1
(medicina)
27. novembar 2016. u 16.40
A evo ga i minuscic. Bravo Ubodeni, legendo.
C-H-E-L-S-E-A
(volim Partizan)
27. novembar 2016. u 17.09
Toronto je definitivno odlepio. Dobro je sto to mnogi ovde potvrdjuju. Do sada sam čak posumnjao da samo ja to tako vidim.
toronto1
(medicina)
27. novembar 2016. u 17.22
Naravno, posto ste Vi partizanovci jako objektivni. Dosao si juče ovde kao poslednja !@#$, da kažeš kako si eto ti koji si igrao fudbal video namestaljku. Pa kako te bre nije sramota. Nisi ti tinejdzer, nego covek koji treba nekome da bude uzor, a ponasas se kao !@#$. Izgubite derbi I nema Vas mesecima. Cekate neku vest o Zvezdi da izmilite iz rupa. Jadnici jadni. Nekada mi Vas je zao, ali u sustini treba Vas ... u mozak Vas izlapeli. Vucic, Covic... bla, bla. Ajmo sad napred!
Mister_No
27. novembar 2016. u 17.49
Како Вук побегне и повије реп кад га матираш чињеницама. Да је Партизан примио гол из офсајда као Звезда у Милановцу, исти би до сад отворио 10 различитих тема на којој би заједно са Левим и Убоденим хомићем колективно кукао о завери против Партизана.

toronto1
(medicina)
27. novembar 2016. u 18.05
Redzi, nije problem da diskutujemo i da čestitamo jedni drugima, ali preterase. Čitam danas novine, ma niko da spomene nešto sumnjivo u Zvezdinoj utakmici, ali oni se svi slozise kako sam ja odlepio, i kako je Zvezda namestila utakmicu, a ovamo na Partizanovoj utakmici samo sto sudija nije zaigrao za Partizan I prave se ludi. Onda jednostavno pocnes da budes kao Levi, jer oni samo priznaju taj jezik i način komunikacije.
Mister_No
27. novembar 2016. u 18.41
Леви, то је сасвим очигледно, више него тешко психолошки подноси поразе Партизана. Отуда онаква какофонија у његовом коментарима.

Што се тиче суђења, једино су Црвена звезда и Напредак оштећени у овом колу.
Ubodem_pa_odem
(Trpaj delije - živi veselije)
27. novembar 2016. u 20.30
Nikada ne udaram minuse, ali zbog prevelike doze gluposti i frustracija koje pokazujezs, ovog puta sam morao da ti lupim jedan. A šta je sa ostalim minusima, ti jedini pametan i uvek u pravu a svi ostali blesavi?

P.S. Jeste ti cakani topla braca? Nekako ste „na prst u doope”. Mnoooogo se gotivite ovde.
toronto1
(medicina)
27. novembar 2016. u 21.11
Od Vas grobara niko ne može da napise vise gluposti, pa i da se trudi. Vidi samo Windija, Levog, pa ko njih da prestigne? Drugo, ako je neko isfrustriran to su grobari. Fudbal, kosarka, odbojka, rukomet, nigde Vas bre nema i covek mora mikroskopom da Vas trazi. Gde ćeš veci razlog da budes isfrustriran?
toronto1
(medicina)
27. novembar 2016. u 23.11
Gde si dvorska ludo? Pa tebe cekamo da kompletiras ovaj trio. Tebe ne vredi ni pominjati. Tebe moderni za cas pocisti. Izgleda te je bas spucao, sad ti daje pauze po mesec, dva. Zovu te zaboravljeni. Niko više neće ni znati da postojis. Hahaha.
profiter
27. novembar 2016. u 23.36
Komso evo me u BG Nikola Tesla aerodrom
Čujemo se uskoro iz canada i na kraju
rupu zatrpati
toronto1
(medicina)
27. novembar 2016. u 23.54
Komsija, pa to si onda trebao uraditi u Beogradu, a ne dolazis u Kanadu, pa ćeš odavde zatrpavati. Još da te pitam, pa kako ne produzi odmor još tri dana, pa da vidis Partizan protiv lala?
profiter
28. novembar 2016. u 04.15
Biće gusto one vase sudije iskljucise nam naj naj boljeg igrača
Nadam se nasoj pobedi
Sad sam u Holandiji
Poz
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.