Diskusije : Navijači

 Komentar
Часови љубави 3
Mister_No
25. novembar 2016. u 19.13
„Neću odmah tužiti Partizan, što bi nekom očigledno i odgovaralo”, rekao je sada trener Limoža, a najtrofejniji šef struke u istoriji Partizana, Duško Vujošević u intervjuu za „Mozzart sport”.

http://mondo.rs/a959443/Sport/Kosarka/Dusko-Vujosevic-intervju-Neću-odmah-tuziti-Partizan.html

Мени сад једна ствар није јасна. До пре 2 године се говорило како у Партизану тренирају и раде за џабе, како је Партизан изнад свега, сад одједном пљуште оптужбе и потраживања новца од клуба који грца у дуговима, односно колектива за који држава преко премијера мора да издваја средства из буџета како би био у стању да нормално функционише.
TC64
(sta te se samo tice)
25. novembar 2016. u 19.19
Kako bi oni to rekli za nas? LicImUri?
toronto1
(medicina)
25. novembar 2016. u 19.26
Moralo se pricati da se radi iz ljubavi, a pare su odlazile na drugu stranu. Gde je sav novac koji se pravio tih cuvenih 10 godina Partizanove dominacije? Pojela maca! Može on to da prica hipnotisanim likovima, koji mu slepo veruju, a imamo ih i mi na diskusijama (primer Levog). Pekovic je bio Duletov igrac, pa ga je zafrkao prvom prilikom. To nije problem Zvezde, nego Partizana i njegovih navijaca. Lakse je opet optuziti Vucica.
Mister_No
25. novembar 2016. u 20.27
Нападао је Бертанса што је потраживао новац говорећи како се у Партизану игра из љубави, сад он ради исто, и то је у питању много већи новац.

Колико дуго су били у клубу он и Даниловић, играли ЕЛ, приходовали од утакмица и спонзора и кад су отишли клуб остао у дуговима, тако да садашња управа заједно са премијером Вучићем које оптужује морају да „ваде кестење из ватре”.

windy-chicago
(windy-chicago)
25. novembar 2016. u 22.12
Dzaba vam AV,, dzaba vam sve...
Partizan jači od sudbine...

A kad se vrne Tole ,, ili neko drugi.. al nas...
... gotovi ste ... forever.

Sto je vise klevete i laži ..
Tole nam je miliji ... i draži.
TC64
(sta te se samo tice)
25. novembar 2016. u 22.27
Miliji i draži???Vidi se odmah Titova skola)))Hahahahaaa
windy-chicago
(windy-chicago)
25. novembar 2016. u 22.45
Krenuo u prvi razred 1960-e. Ucili smo te pesmice , dobio pionirsku maramu. Sad mi se čini , da je to bilo pre milion godina.
Uspomene,, uspomene.
wajtblek
26. novembar 2016. u 01.27
Duletova zamka za somine u koju se uhvati i poneki keder - ali mnooooogo vas je isfrustrirao,mnoooooogo - svaka mu cast ;-))))
Stari-vuk
26. novembar 2016. u 01.46
Koliko gluposti Redzep može da izvali u jednom danu?Mnogo, jer njegovo radno vreme na raznoraznim diskusijama traje 24 casa.Kao prvo,Vujosevic je u pravu jer zahteva svoju platu koju nije dobio.Kao drugo za razliku od Bertransa koji je novac tražio odmah,Dule je je dogovorio da mu se novac isplati u ratama i pritom je oprostio deo duga.Zalosno je što se i ti Toronto pecas na male udice koje zabacuje Radzep.Zamisli sebe kao realnog Zvezdasa kako kritikujes Duleta i Partizan zbog ne isplacenih zarada trenerima i igračima a pritom je upravo tvoj voljeni klub postao naj losiji primer neplacanja svojih obaveza.Pa u zadnjih 20 godina vise puta ste bili blokirani upravo zbog potrazivanja vesig bivših trenera i igrača.Pa samo ste Bronovickom dugovali duplo vise para nego Partizan Vujosevicu.Evo ti sada Kanga i Vijeira...
toronto1
(medicina)
26. novembar 2016. u 12.36
Vuce, nije u pitanju to što covek trazi novac, za koji Vi kazete da je apsolutno zasluzio, već sto su pricali da igraju za dzabe i iz ljubavi, a na kraju ni lj od ljubavi. Seti se kako su pricali za pecarosa i Macvana. Dosli da igraju za dzabe, a posle su na videlo izasle cifre i to malo vece.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.