Diskusije : Navijači

 Komentar
Шпанија против, Србија уздржана
Mister_No
12. oktobar 2016. u 19.33
Шпанија била против, а Србија, чији је КиМ део територије, остала уздржана приликом гласања за пријем јужне српске покрајине у међународни одбојкашки савез. Председник Одбојкашког савеза Војводине огорчен јер по овоме испада да смо се ми сами већ одрекли Космета, те се онда поставља логично питање како очекивати од других да штите интересе Србије у међународним институцијама када се матична држава држи индиферентно по том питању?

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

НОВИ САД - Председник Одбојкашког савеза Војводине Петар Богуновић оградио се од става првог човека ОС Србије Ненада Голијанина и поручио да је морало да се гласа против пријема Косова у Светску федерацију (ФИВБ).

Голијанин је на Конгресу ФИВБ у Буенос Ајресу био уздржан по питању чланства Косова, док је Шпанија била против.
„За разлику од председника ОШ-а, постоје државе и њене организације које држе до свог става и принципа да неко ко нема своје место у Уједињеним нацијама и ко је отео туђу територију не може да буде члан било чега”, навео је Богуновић у саопштењу које преноси „Спортски журнал”.
Ubodem_pa_odem
(Trpaj delije - živi veselije)
12. oktobar 2016. u 20.50
Otisli smo u qoorac. Taj Golijanin je morao da glasa onako kako mu je naređeno iz državne vrhuske, ovo sa klubovima ili sa sportom nema blage veze. Dno dna.
CTEBA
(penzioner)
12. oktobar 2016. u 21.11
Мислиш да смо дошли на дно, не верујем, наћи ће они још нешто да нас изненаде.
AngryMishko
(Cupavac)
13. oktobar 2016. u 04.57
Važno je da nam nasa medija svaki dan stavljaju razlicite Sise i Guzice da gledamo.
wajtblek
13. oktobar 2016. u 06.09
ds i njena gowna su male bebe u odnosu na ovu psihicki poremecenu sns nakazu.
toronto1
(medicina)
13. oktobar 2016. u 08.03
Između ostalog Levi, to je Vas kadar. Tek sam mu sad procitao biografiju. Taj je u Partizanu otkad zna za sebe.
wajtblek
13. oktobar 2016. u 08.35
ajde...? Da nije možda i vucic nas kadar - ybt šta sve covek neće da cuje ovde??? Ne vide sumu od drveta.
Pavle_Djurisic
13. oktobar 2016. u 09.13
Tresla se gora rodio se mouse!!
Vlasti dolaze i prolaze a vi i dalje kmecite!!
CTEBA
(penzioner)
13. oktobar 2016. u 10.24
Како видим добиће шут карту из одбојке али се хвали да му је понуђено да преузме комисију за спорт и спортску медицину.

http://sport.blic.rs/ostali-sportovi/odbojka/golijanin-se-hvali-napusta-odbojku-preuzima-zavod-za-s port/vf8c9sb

Значи унапређење.
А неко рече да смо достигли дно, дна.
Ма тек смо заронили испод површине.
CTEBA
(penzioner)
13. oktobar 2016. u 10.28
Још кад би радило

http://tinyurl.com/zy7lqxz
Mister_No
13. oktobar 2016. u 11.09
Toronto, kao da je bitno u ovom slučaju ko je zvezdas a ko partizanovac. Pa premijer koji se hvali kako „hrabro” kleci na kolenima i spava na podu po Briselu je okoreli zvezdas.
Mister_No
13. oktobar 2016. u 11.12
...A on ti je glavni potpisnik br. sporazuma.
toronto1
(medicina)
13. oktobar 2016. u 15.51
Ne zna se koja vlast je gora. Šta su prethodnici uradili po pitanju Kosova? Koji Vam je? Ne zna se ko se vise utrkuje da lize dupe amerima. Najlakse za sve optuzite Vucica. Ako će Vas to usreciti, samo napred.
wajtblek
13. oktobar 2016. u 16.54
a to što ga ti branis samo zato što je cigan je u najmanju ruku yadno.
toronto1
(medicina)
13. oktobar 2016. u 17.16
Ne branim ga, samo malo realnosti ne bi bilo loše i sa Vase strane. Ja ne glasam za predsednika države, ali ocigledno da je dobio većinu i da oni koji su ga birali imaju neke razloge zašto su ga birali. Najlakse je kritikovati.
toronto1
(medicina)
13. oktobar 2016. u 17.23
Niti za premijera, posto Vucic nije predsednik.
Mister_No
13. oktobar 2016. u 20.28
А министар спорта и омладине Вања Удовичић данас на промоцији књиге Едија Раме, албанског премијера. Био и И. Дачић. Рама се похвалио како му је Дачић певао за рођендан.

Торонто,

То што није једини не значи да је мање крив. Он је као први човек државе најодговорнији. Да није бр. споразума који је потписао, не би било ни свих ових концесија по питању укдиања инситтуција Србије на КиМ, излазак Срба на косовске изборе, пријем КиМ у међународне институције, и отуђивање државне и друштвене имовине.
toronto1
(medicina)
13. oktobar 2016. u 22.40
Imam prijatelja politicara u Srbiji. Nije u SNS-u i pitao sam ga zašto Srbija ne okrene ledja amerima i EU? Naravno da idemo sa rusima. Znaš li šta je bio odgovor. Ne može jer su ruski krediti toliko nepovoljni da ne mogu da se porede sa kreditima EU. Nema u Srbiji politicara koji bi uradio nešto drugacije nego sto su radili i Tadic i sada SNS. U cemu je razlika između politike DS i SNS-a? Ja ne pratim politiku kao ti, osim sto čujem neke stvari od ljudi koji znaju vise od mene i koji se razumeju. Nemamo mi na zalost puno da biramo.
Mister_No
13. oktobar 2016. u 23.06
Да, кредити ЕУ су толико повољни да данас Србија ради за враћање тих кредита, и мора изнова да се задужује да би била у стању да покрије фискални дефицит.

Тај твој друг је неки конформиста који нема три чисте. Зашто држава не оснује сопствену развојну банку и бескаматним зајмовима стимулипе пољопривреду и привреду, и омогући српском сељаку извоз на руско тржиште које је огромно? Зашто не подигне царине на увоз робе из ЕУ којом Србија губи милионе евра и чиме су гуши домаћа производња и домаћа економија? Зашто се новац поново не улаже у предузећа, и зашто се иста не поново не врате радницима као непосредним ствараоцима добара, него се спроводи пљачкашка приватизација, а радници истерују на улицу, да би појединци могли да профитирају?

toronto1
(medicina)
13. oktobar 2016. u 23.20
Ja tebi kažem šta je meni receno, a politiku stvarno ne pratim i ne znam da odgovorim na dosta tvojih pitanja. Ja samo znam da bi se ja uvek pre okrenuo rusima nego EU i nikad mi neće biti jasno zašto lizemo dupe amerima i ne oteramo ih jednom u neku stvar za sva vremena.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.