Diskusije : Istorija

 Komentar
Слава великоме Стаљину!
HEKOME
09. maj 2015. u 09.16

„Неспремност Стаљина да игра по западним нотама као Троцки, узнемирили су поново западну црну закулису. Запад тада почиње са припремањем Хитлера за ново уништење руске државности. Међутим, Стаљин односи победу и над наци-фашизмом. Трећу наду Запада на уништење руске државности уз помоћ атомске бомбе, поново је развејао Стаљин пробом атомске бомбе која је у направљена у највећој тајности. То достигнуће Стаљинове државе и данас човечанство штити од падања у ропство ”дивљем западу„. ”

http://www.fsksrb.ru/fond-strateske-kulture/politika/lažni-saveznici/

HEKOME
09. maj 2015. u 09.20

Слава великоме Стаљину !!!

http://tinyurl.com/o4wryuo
СТАЛИН ПРОТИВ ЗАГОВОРА ГЛОБАЛИСТОВ

http://politikym.net/biblioteka/kniga_stalin_protiv_zagovora_globalistov.htm

*********

P utin: 'Russia grateful to allies in anti-Hitler coalition' (May 9 FULL SPEECH)

https://www.youtube.com/watch?v=BDWn-RrFsJk

**********

РУСИЈА И КИНА - ТО ЈЕ СВЕТЛОСТ СЛОБОДЕ И ПРАВДЕ НА ПЛАНЕТИ!

http://bit.ly/1RnpkKS

**********

HEKOME
10. maj 2015. u 07.27


Стаљин је руководио СССР до рата, за време рата и после рата. Он је био истински „организатор победе” СССР коју је почео да организује знатно пре почетка рата. Током три предратне године – 1938, 1939. и 1940. – бруто производи СССР и Немачке били су се практично изједначили. То је био резултат убрзане индустријализације
Пакт о ненападању са Немачком био је блистав дипломатски потез јер је земљи обезбедио безмало две године за припреме а границу померио 1-2 хиљаде километара на Запад

http://fakti.org/rossiya/staljin-bio-profesionalniji-i-talentovaniji-od-hitlera-i-od-cercila-i-od-ruzvelta
HEKOME
10. maj 2015. u 09.00

ево и конкретног примера:

///////////

ТАЈНИ ПАКТ ХРВАТСКИХ КОМУНИСТА И ПАВЕЛИЋА

http://bit.ly/1Rrktse

/////////////

„Имали смо дејства у региону Брчког, а уз нашу бригаду, која је била прилично разуђена, био је одред руских војника који су нам помагали у ослобађању околних места - сећа се Марић. - Усташе су, чим би чули само да су са нама Руси, бежали главом без обзира.”

http://bit.ly/1F71MF8
marisav
(Besposlicar)
11. maj 2015. u 09.09
Potpisujem ovo gore o Staljinu,,,najzasluzniji covek za nekoliko dessetljjeca relativnog mira u Evropi,,,antisovjetske hulje koje nisu saglasne neka se obrate za mišljenje pokojnom Ser Vinstonu Cercilu koji je mnogo VOLEO komuniste...poznata je njegova izjava da je Staljin preuzeo Sovjetsku Rusiju sa ralima i motikama a predao naslednicima kao prvu atomsku silu sveta...sve u 30 godina.
Zarr ima pitanja zašto i otkuda toliki ANTISTALJINISTI,,,mnoze se brze od pacova,,,voleli bi da Rusije davno nebi,,,ali cika brka od OSETIJE JE IMAO PRIRODNU INTELIGENCIJU I OSECAJ STA JE NJEGOVOM NARODU I DržavI PRESUDNO VAžNO..da se oslanjao na akademije, drmove, mrmove, i ostale skolovane budale koje rokcu o demokratijama i ljudskim pravima...Rusija bi odavno bila u istorijkim citankama sa Etrurskim carstvom ili Egipatskom civilizacijom...UZIVAJTE U SVOJOJ MRZNJJI,,,ja uzivam u zaostavstini brke od Osetije.
HEKOME
11. maj 2015. u 10.10


„Rusija bi odavno bila u istorijkim citankama sa Etrurskim carstvom ili Egipatskom civilizacijom...UZIVAJTE U SVOJOJ MRZNJJI,,,ja uzivam u zaostavstini brke od Osetije.”

////////////

а пре тога су националну Европу (не и наднационалну) спасили од Антихриста Наполеона:

/////

па каже „Француска инвазија”. Није него, само да у тој инвазији није учествовала читава Европа, нарочито Поњски одреди (топовско месо- вероватно по Пољацима-Наполеоновим војницима, који су се бацали Шпанцима у топове). Види и Ваљевску, пољску русофобну племкињу која се удала за антихриста

The French Invasion of Russia, known in Russia as the Patriotic War of 1812 (Russian: Отечественная война 1812 года; Otechestvennaya Voyna 1812 Goda)

//////////

па каже даље:

„Weather as a factor”

па ко вам је крив кад сте били будале, па пошли у Русију неадвекатно одевени. А иста зима је важила и за Русе !!!

///////

„Да нису Руси поразили (од 500.000 војника, вратило се њих тек око 30.000), никад не би они победили код Вателуја”

http://bit.ly/1F1X1eB
HEKOME
11. maj 2015. u 10.13


„Out of an original force of 615,000, only 110,000 frostbitten and half starved survivors stumbled back into France.[88] ”

//////////

хахаха...највише волим кад им батичка говна нису ни отворили врата куће, па су се посмрзавали напољу...
HEKOME
20. maj 2015. u 03.48


Da nije Staljin dosao na vlast, Trocki I kompanija bi unistili Rusiju iznutra u vrlo kratko vreme

http://bit.ly/1GoGZxy
patriota-b
30. maj 2015. u 15.07
Jeste činjenica da je Staljin ispunio sve spoljnopolitičke ciljeve SSSR I umnogome definisao sliku sveta za narednih 50 godina.

Međutim, isto tako je činjenica da je Trocki vodio i dobio građanski rat u Rusiji, a činio je iste greške kao I Staljin.

Staljinova politika je direktno doprinela ogromnim žrtvama u rata, ali ta pogrešna politika nije zapičela 1941. nego još 1924.

Ruski narod je platio užasavajuću cenu Staljinovog političkog I vojnog opismenjavanja.
HEKOME
31. maj 2015. u 15.04


неколико не-информировске историје, на којој су одгајени титоисти:

*************

„Жан - Франсоа сасвим погрешно пореди Исламску државу са стаљинизмом”

http://bit.ly/1HEv1wf
arije
(sozidatelj stolpa serpskjago)
03. jul 2015. u 04.15
koliko gluposti covjek može da procita na ovim prostorima ) ... da bi shvatili ulogu staljina morali bi prije svega da poznajete rusku istoriju kao I okolnosti koje su vladale u to vrijeme . uvjek treba ići od fakta I djela koje je covjek ostavio za sobom . tj šta je nasljedio šta je ostavio . ostalo je sve prica sio mi ga djura I ideologija . a fakti su sledeći :
j.v.dz.s. zvani koba napravio je sledeći stvari za svog zivota : slomio je najstrasniju armijsku silu svih vrmeen ai naroda namjenjenu za pretvaranje nize slovesnke rase u roblje . nasljedio je siromasni sssr I skromne vojne potencijale pretvorio u super silu koja je zajedno sa amerikom resavala sve na planeti . pobjedio je hitlera sa nevjerovatno nadahnutim narodom na pobjedu ,cisto srcem . naravno to je kostalo million aljudskih zivota ali koju su oni alternativcu imali ? ili pobjedu ili robovi sa zemljom pod germanskom cizmom . dalje koba je napravio nevjerovatnu vojnu silu I tehnicki naprednu zemlju ,sa skolovanim naorodom , sa izgrdaenim drustvom koje je imalo druge orjentire u zivotu ,za razliku od potrosake culture zapada , psolao je prvog covjek au svemir ,stvorio atomsku super silu . sve je to stvoreno za nepunih 20 godina od jako siromasne zemlje . bio je maltene bezprikosnoveni vladar bar polovine planete . ako se uz to još doda da je koba bio jako pravican I skroman covjek ond aje slika znatno kompletnija . imao je par cipela I cizama ,nekoliko odjela ,uglvnom uniform I prilično skromnu kucu u podmoskovju . a mogao je da ima šta hoće I želi . čak ni sopstveni sin nije imao kod njega protekciju . a to što se obracunavao sa unutrasnjim neprijateljima zestoko ,vjerovatno bi nestalo sssr mnogo ranije da nije pravio cistke . I teško da su to bili bezrazlozni akti nasilja . da je bio malo agilniji možda bi I gorbacova zakacio koji je kasnije sa svojom klikom prodao sssr I na cijoj dusi leze milioni unistenih zivota I polomljenih sudbina . tek sad rusija ponovo staje na noge . kobu I dan danas I pored sve zapadne I novoruske demagogije podržava ogremna kolicina ruskog naroda . to je covjek za kojim je iskreno plakala najveca zemlja planete .
HEKOME
04. jul 2015. u 07.26
arije
(sozidatelj stolpa serpskjago)
03. jul 2015. u 04.15
koliko gluposti covjek može da procita na ovim prostorima ) ... da bi shvatili ulogu staljina morali bi prije svega da poznajete rusku istoriju kao I okolnosti koje su vladale u to vrijeme . uvjek treba ići od fakta I djela koje je covjek ostavio za sobom . tj šta je nasljedio šta je ostavio . ostalo je sve prica sio mi ga djura I ideologija . a fakti su sledeći :
j.v.dz.s. zvani koba napravio je sledeći stvari za svog zivota : slomio je najstrasniju armijsku silu svih vrmeen ai naroda namjenjenu za pretvaranje nize slovesnke rase u roblje .

***********

Не „секирај” се. Овај „патриота” је вероватно „по задатку” (?)

Малтене сви мало боље потковани, знају прави значај Мага Стаљина.

Дакле, још две краће „цртице” :

***********

„Staljin je tražio otvaranje fronta na zapadu već 1941, kasnije planirano za 1943, odgođeno tek za 6.6.1944”

http://bit.ly/1HD3ajO
/////////////////////

„Staljin je u početku gubio rat uz komunističke parole, a onda je sve parole zamenio parolom 'ZA RODJINU' i dobio rat”

http://bit.ly/1GWhIav
patriota-b
14. novembar 2015. u 18.38
Не „секирај” се. Овај „патриота” је вероватно „по задатку” (?)

Малтене сви мало боље потковани, знају прави значај

##

A jel' ti nosiš dve ili četiri potkovice?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.