Diskusije : Tenis

 Komentar
Suspenzija ATP na 6 nedelja
stef
(zgubidan)
11. mart 2020. u 22.52
tako se prica.. nije još finalno objavljeno.
Majami sigurno otpada, Tramp zabranio ulaz neamerikancima u zemlju.
Za evropski deo će da vidimo.
intrigue
11. mart 2020. u 23.16
Могуће , ево вечерас ударише тарабу на НБА , до даљнег . Наватали Гобера из Јуте , закачио негде дечко вирус ...и одма кацеловали утакмтицу Оклахома - Јута . Касније су канцеловали и утакмицу у Сакраменту ...пази сад , зато што је један судија који је требао да свира утакмицу , дан раније свирао текму Јуте , за коју игра тај Гобер коме су пронашли да је заражен .

Дакле , све од у три лепе . Ово постаје баш озбиљно .
antologia
(svakog dana...)
12. mart 2020. u 08.53
Turniri u Indijen Velsu i Majamiju otkazani zbog koronavirusa
Prvi i drugi Masters turnir u 2020. godini, „BNP Paribas Open” i „Miami Open”, neće biti održani zbog širenja koronavirusa širom sveta. Zbog bezbednosti igrača i navijača, odlučeno je da turniri bude otkazani.

Ovo stoji na Noletovoj stranici već 3 dana. On nema ništa prijavljeno do
aprila u M.Carlu.
NVuk
12. mart 2020. u 12.50
Eto i službeno, čitav ATP tour se otkazuje sve do posle Monte Karla. Tek će da vide šta da se radi sa poenima. Imajući u vidu situaciju u Italiji i Španiji, teško da će tamo da se raščisti situacija na vreme da se masteri u Rimu i Madridu igraju. Znači, ako eventualno stvari krenu na bolje do negde pola aprila, možda neće još otkazivati RG i ako stvari nastave da napreduju u maju, RG će se možda igrati.

Sve je to sekundarno ako ljudi umiru, ali u kakvoj će ko formi tada biti praktično bez mečeva na šljaci, to niko ne može da predvidi.

Jedina 100% sigurna stvar je da profitira Rodja, koji ionako ne igra dotad.
antologia
(svakog dana...)
12. mart 2020. u 19.05

Tako je:
12. 03. 2020.
Sezona suspendovana na šest nedelja, nema tenisa do 27. aprila
Asocijacija teniskih profesionalaca zvanično je suspendovala sezonu na šest nedelja zbog pandemije koronavirusa. Odluka na snagu stupa odmah.
Za sada Nole broji nedelje na vrhu.
Federer mi ne predstavlja vise nikakav faktor. Treba izrezirati odlazak u stilu:)

Tram predlaze odlaganje Olimpijade za sledeću godinu?
antologia
(svakog dana...)
12. mart 2020. u 19.20
Tramp, naravno.
Japanci odbacuju tezu, a ko zna da li su u pravu i šta će sve biti. U Grckoj zapaljena baklja.
Zbunjujuce i uglavnom negativne vijesti se sire kao i virus. Od početka je 2020. najavljivala opasnu i tesku godinu. Valjda neće do kraja u ovom stilu.
Precanin
(Нека буде борба �)
12. mart 2020. u 20.06
Отказују све, НБА, НХЛ...мени помало драго. Ја сам некад НБА баш гледао, ове године само најзначајније (Highlights), једноставно пао ми интерес да гледам како црнци скачу. Јеботе, јуче сишли с гране, данас милијардери. Надам се да че сви да банкротирају...и они и НБА и чифути који су Комесари Лиге, наследна функција,..
Да сви бакротирају..послије нови уговори! Може ЛеБрон, јебало те име, хоћеш да играш кошарку? Може, годишања плата ко у инжењера, 90К, може.
Јебени неписмени црнци, по именима им знаш да су неписмени, пази један се зове Демион, други Јерами...ошо бабо код матичара, оваj га пита како се мали зове, он каже Демјан, како то спелујеш, бабо Јамал каже Демион...Девонте, Даиша, ДеМар Де скрозан...мајмуни!
Још да почну да отказују у Холивуду, да ови глумци (хазари) пропадну., али неће баш ићи...

lucky_luke
(Genije)
18. mart 2020. u 19.15
zamrznuli sve. bas rade za rodju kako onaj dole rece. nadam se da će bar retroaktivno noletu dati sedmice na br1 kada se sve odmrzne i kada prodju RG i možda neki drugi turniri ako bi se naknadno odigrali. inače će biti cista otimacina sedmica sada kada je pravo blizu jednom od vaznijih ATP rekorda. kao i da će biti br1 na kraju godine i da neće smisliti nešto pa da mu ne dodijele tu nagradu, time bi poravnao još jedan od vaznijih rekorda, a presao rodju i rafu.
frangipani
(><)
18. mart 2020. u 23.54
Cela sezona sljake je otisla, na redu je trava. Fer bi bilo da se sve zamrzne: poeni, broj nedelja ko je na kom mestu, jednostavno sve. Niko ne sme ništa ni da gubi ni da dobija. Ovo je sada period zone sumraka, visa sila je u pitanju.
lucky_luke
(Genije)
19. mart 2020. u 10.26
ne slazem se, prošla sezona nema ništa sa ovom. poeni se ne brane nego osvajaju. fed koji je otkazao sve do vimblija i ne bi igrao zadržava mASU POENA. zašto da stoje sedmice? kao da bi nole, koji ima najbolji početak sezone još od 2011, izgubio br1 do vimblija kada (ako izuzmemo madrid) „brani” prve ozbiljnije poene. ako mu ne vrate sedmice a ispostavi se da na kraju godine ima najviše poena iz ove godine (a odigraju se recimo 3 slema) i ako mu se u tom slučaju ne prizna YE#1 onda je to pljacka. i da budemo ozbiljni. da je slučaj sa rekordima i situacijom fed-nole obratno, fedu ne bi uzeli ni sedmice.
DSQ1964
19. mart 2020. u 11.21
lucky_luke
l(Genije)
18. mart 2020. u 19.15

zamrznuli sve. bas rade za rodju kako onaj dole rece

>>>>>>>>

More pogledaj dole na topik „Srbin najbolji u istoriji...” šta isto taj reče da će nešto da smeste Srbinu da ne postane baš to.
Kada saberemo dva i tri ko si Rodjini ćale i keva i gde su i šta su radili, i kada uzmemo Rodjine pare u obzir mislim da nije teško zakljuciti ko je bocnuo „šišmiš ženu” odnosno nultog pacijenta corona virusa.
Ja da sam Rodja ostavio bih za sebe jedno 50 miliona evrića da krckam a sve ostalo bih uložio da ga smestim Noletu.
antologia
(svakog dana...)
19. mart 2020. u 11.51
ATP suspends Tour through to June 7 due to health and safety issues
ATP suspended the men’s professional tennis tour through to June 7 due to public health and safety issues over COVID-19. At this time, all ATP Tour events taking place from June 8 2020 onwards, are still planning to go ahead as per the published schedule. The ATP Rankings will be frozen throughout this period and until further notice.

Ja upravo to procitah. Sramno do Neba! Fuj!
Koliko juče je Nole najavio Madrid kao prvi turnir, pa onda redom..sada sve pocinje sa Wimbli- navodno.
Bojala sam se, ali bas su to i u radili, ne zbog Rođe, nego zato što je
Novak na vrhu. On naravno ne smije ništa da komentarise, bilo bi kako je neobjektivan i nezajazljiv, Tim bi izgubio 1000-naravno, i tako redom i to se gleda. Za IW su to uradili, najnormalnije i onda je neko sagledao sliku i reagovao.
frangipani
(><)
19. mart 2020. u 19.57
Sve se zivo otkazuje pa ne vidim zašto bi uopste ostali teniski turniri da se igraju u ovom svetskom haosu? Ovo su vanredne okolnosti, kao ratno stanje. Što se tenisa tiče, kao sto rekoh, fer je da nema nikakvog pomeranja, gde se stalo odatle da se nastavi kad prođe ova muka. Nije fer iko da gubi poene kao sto nije fer da se broje nedelje na prvom, drugom i td mestu u vreme kada je sve stalo. Steta je što se gubi vreme, gube se i sanse za još neki GS i ostale trofeje u periodu koji sada jede vanredno stanje. Pretpostavljam da će svima ovo da se odrazi na formu jer, jedno je kada su uigrani, a deseto kada visi ovakva neizvesnost i ne znaju kad se sve da se normalizuje.
BSATS
20. mart 2020. u 02.31
Teško je reci šta bi bilo fer u ovoj situaciji. Mislim da je opcija da se zamrznu poeni najpostenija, ne treba da gledamo samo šta Noletu odgovara. Kako biste razmišljali da je on prošle godine poosvajao ove turnire, pa da mu se oduzmu bodovi i izgubi prvo mesto, a nije imao sansi da ih brani?
Isto tako mislim da treba da se nastavi sa brojenjem nedelja na mestu broj 1, kaio sto je slučaj sa periodima kad nema takmicenjana kraju godine.
Jedino sto bi moglo da se razmisli o oduzimanju poena Federeru, jer je on ionako najavio da će da propusti sve do Wimbledona :)))
lucky_luke
(Genije)
20. mart 2020. u 10.25
a šta je sa noletovim pravom da brani br1! sanse da zadrzi br1 do vimblija su bile ogromne. prvi zaista kritican trenutak za njega je bio vimbl. tako da mu se neće racunati period u kojem bi gotovo sigurno bio br1 i vjerovatno povecao sanse da to i ostane nakon vimblija a sezona se eto nastavlja (ako) kada on matematicki vise nije br1 (ako uracunamo ispadanje poena od vimblija). u isto vrijeme fed ide na operaciju i oporavak ne gubeci ništa. ko ne vjeruje u dvostruke arsine samo ću da podsjetim na slučaj monika. uvjerljivo prva i zbog propusta wta (organizacije) biva izbodena nozem. isti taj wta glasa da joj se oduzimaju poeni iako je bila vanredna situacija a ne obična povreda. gubi poene. pri povratku na tur uzima americko državljanstvo i wta donosi odluku da se vrati kao br1. poeni se izjednacavaju sa grafovinim. rezultat svega je da se danas raspravlja o sereni i grafovoj kao o goat kandidatima a seles je fusnota.
BSATS
20. mart 2020. u 18.16
Zato i kažem da nedelje na prvom mestu treba da se broje.
Monikin slučaj je sasvim razlicit, to se desilo samo njoj i učinjena je nepravda, jer su joj se poeni brisali. Ovo je pogodilo sve tenisere.
Opet kažem, ne treba da gledamo samo šta bi Noletu odgovaralo, nego šta je najpravednije, ako je to uopste moguće.
Federer je imao sreće, kao i uvek, zato sam i rekao da njemu treba da se brisu poeni, jer je najavio pauzu do Wimbledona, ali ko može tako nešto da odluci?
lucky_luke
(Genije)
20. mart 2020. u 19.51
ako se nakon RGa utvrdi da bi nole bio br1 i sa starim poenima i sa brisanjem (pogotovo) a ne vrate mu se sve sedmice (kao sto neće) to će biti cista pljacka. mada bi nole bio br1 sve do Wimblija garantovano kako god da se radilo. i 100% sam siguran da tako šta ne bi bilo odluceno da je u pitanju rafa a pogotovo fed!
lucky_luke
(Genije)
21. mart 2020. u 03.20
cinjenica je da u istoriji tenisa postoje 2-3 velike kontroverze i nepravde u racunanju sedmica na vrhu. a dvije najvece se vezane za igrace pod nasom zastavom. i ne mislim da je to slučajno!

1. seles u doba najvece propagande protiv nas, i u nadmetanju sa GOAT kandidatom grafovom. istoj toj seles je donjeta još jedna možda i kontroverznija odluka o vracanju na br1 kada je prihvatila americku zastavu.

2. noletu u vrijeme kada je nezaustavljivo jurisao na istorijski uspje ka jednom od najznacajnijih rekorda u tenisu. nedostaje mu nekih 30ak sedmica a barem polovinu od toga mu neće racunati a dalji put do svake naredne mnogostruko otezati. kako nas zapad i dalje tretira ne treba podsjecati.

2. vilas na ustrb amera. zbog nacina kako su se racunale sedmice ranije. nisu mjenjane svake sedmice. ovo mislim da je i atp sam priznao ali mu nisu vracene sedmice (a amerima oduzete).
lucky_luke
(Genije)
21. mart 2020. u 14.16
znaci rodjina ideja da se ne igra IW ali i da se sve zamrzne dok se on ne oporavi. čitam i da je RG konsultovao rafu oko odgadjanja, termina i ostalo. a vi i dalje mislite da je sve posteno. jedino se izgleda nole koji je br1 i daleko najbolji igrac prethodne decenije ali i predsjednik igrackog savjeta ATPa ni za šta nikada ne pita.
lucky_luke
(Genije)
21. mart 2020. u 14.30
toliko o tome da li bi se isto odlucilo da je situacija obratna. kada rodja direktno donosi (ili barem utice u velikoj mjeri) odluke bas se pitam šta bi u tom slučaju odlucio?
intrigue
22. mart 2020. u 02.28
Може се опораваљат матери Ханифи , у Августу му је пуних 39 ...трета мрта , док уђе у форму оде сезона . А у следећој је већ добрано у 40 тој . Моћи ће он да *игра* , али до четвртфинла или полуфинала . Није Чак Норис , п му м .
lucky_luke
(Genije)
22. mart 2020. u 03.01
čitam po forumima kako je fed (time sto je pokrenuo zamrzavanja tura dok se ne oporavi u vrijeme kada su mu bili najznacajniji rekordi pred obaranjem, broj slemova, sedmice na vrhu ali i YE#1 i kada bi mu se i definitivno status teniskog GOATa raspao kao kula od karata) već sada zasluzio fer pley nagradu jer je spasio stotine a možda i hiljade zivota. zanimljivo da niko nigdje ne pominje recimo noletovo priznavanje poena monfilsu pred kraj drugog seta kada je bioset u minusu i kada ga je mogao brejknuti. time je momf otisao na AD na svoj servis umjesto da ima drugu servu. mislim da celendza nije imao a % poena na 2s mu je bio los. nasao sam o tome jedan mali clanak uz tvrdnju da je nole igrac koji daleko najviše na turu ispravlja poene na svoju stetu (s cime se totalno slazem) i to pri bilo kakvom rezultatu a da nikada nije ne dobio, nego bio ni u uzem izboru, za fer plej nagradu.
antologia
(svakog dana...)
22. mart 2020. u 10.18
Pere ruke! Respekt:))))! kao sto bi svi trebali da ne zavrse u karantinu👎👎👎
stef
(zgubidan)
22. mart 2020. u 23.28
Računajte da će I Wimbledon i US open i olimpijada biti odloženi ili otkazani . Kanada je već rekla da neće slati tim na olimpijadu.AmerikancieI i Engleze očekuje 2 meseca pakla jer su se do juče šetkali okolo. Evo kina 3 meseca od izbijanja epidemije još se nije vratila na staro a još u komunizmu naredjenja svi slušaju. U Americi počinje haos sad a Englezi još nisu svesni. Znači početkom jula će da ližu rane I prebrojavaju mrtve. Moguće je da se ni Roland ne održi ali to još nije jasno.
frangipani
(><)
23. mart 2020. u 01.59
Australija ne salje sportiste na OI. Što se tenisa tiče, sve lici da će ovu godinu pojesti skakavci. Neka samo prođe ova muka i da ljudi prestanu da umiru, svaki sport je u svemu tome najmanje bitan.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.