Diskusije : Tenis

 Komentar
Deda dere debelog
Revelations
(Freethinker)
26. januar 2017. u 04.54
Biće to 18 GS jer Nole i dalje nije siguran šta je smisao života.
Revelations
(Freethinker)
26. januar 2017. u 04.57
Najviše mi smeta kolika će to biti euforija. Već sad je jer ide u finale.
frangipani
(><)
26. januar 2017. u 05.01
Dere ga ko vola u kupusu.
I naravno da će biti euforija, kao sto je za Serenu i Vinus. Njih dve 35 i 36, Fed će ove godine valjda 36 isto a igrace taj sigurno još 2 god koliko je i izjavio. Neko je jednostavno takav materijal, nema tu neke vece filozofije
frangipani
(><)
26. januar 2017. u 05.23
Fed uze 2 seta, Vav ode u klonju i poremeti Rodzeru ritam. Treci set za Vav ekspresno 6:1.
DSQ1964
26. januar 2017. u 06.09
Pa trebao bi Roćko svog pacijenta da odere bez problema jer ovaj piški u šorc kad vidi šefa. Osim ako u pauzi nije popio ono sto pije kad igra finala sa Noletom.
Piksi100
(Electrical Designer)
26. januar 2017. u 06.09
Sad su obojica u klonji i rezultat 2:2 u setovima. Wawa bucikato verovatno puni dvocevku kokainom a Fed ubrizgava nešto iz Nasinog programa sto diže iz mrtvih a ne može se u apoteci uzeti bez recepta. Kreće peti set u svakom slučaju.
Revelations
(Freethinker)
26. januar 2017. u 06.43
Deda u finalu. Debeli ide sigurno na plazu.
Daj da bugarin ovo uzme da se više ne nerviram, ali male sanse, sad bi radije da Rafa ide u final jer on ima vece sanse.
tifran
(nostalgicar)
26. januar 2017. u 07.05
Nisam ni ocekivala drugaciji rezultat.Debeli se utronjao po obicaju .
Nole će igrati do 40 kada oni s vi mogu do 36.
antologia
(svakog dana...)
26. januar 2017. u 07.15
kako ste skrti u izjavama i komentarima): Pojma nemam šta se i kako desava. Kako dodjose do petog.
Kad Fed ima drzanje: Nisam dosao do finala da me ovaj smrcavi medo
pobjedjuje. Te gubitke ne mogu Noletu da oprostim. Ništa Istomin i ovo
u startu, ali Vava i to onaj FrencO, teško ću to ikad da svarim.
antologia
(svakog dana...)
26. januar 2017. u 07.21
Svedok, onaj ti je plus od mene.
Velika istina, a to uvijek zaboravimo-namjerno ili nenamjerno. I njega i Nadala i novinare i politiku-sve protiv sebe, a na kraju mu i najblizi zajasili-eto, oni su se odricali i gladovali dok je Nole igrao tenis.
frangipani
(><)
26. januar 2017. u 07.46
Prva dva je Fed igrao tako da pokaze ko je tata. Onda se Stan s oprostenjem usro, video da je djavo odneo šalu i tražio medical. Izasao sa stadiona, vratio se sa povezom ispod kolena,potpalio i uzeo treci. Fed je ocito bio istumban sa tom pauzom pa je tako i četvrti otisao Vavi. Kao sto Fed rece na kraju, kad je video da je Vav uzeo time out, onda je i on resio jer, sto da ne, on inače retko uzima medical. Izasao je valjda do klonje, vratio se i uzeo peti. Polako i sigurno. Da se razumemo,ispromasivao se ali, na kraju je isplivao.

Šta reci. Kolo sreće se okrece...
mxm
26. januar 2017. u 09.46
Izgleda da će u finalu igrati igrači koji veruju da to mogu i javno izjavljuju da je to i jedini razlog sto još uvek igraju : DA BI OSVOJILI JOS KOJI GS.

Ovi sto igraju da im bude lepo i iz ljubavi, koji se javno odricu pretenzija na GS, ne veruju i ne žele DOVOLJNO da dodju do tog finala... neće ni doći tamo.

Još jednom se pokazalo, nije dovoljno biti majstor, već je potrebno imati i tzv VOLJNI MOMENAT, tj biti spreman „poginuti” za cilj.

„This is Sparta!” kao sto to rece jedan koji se kasnije odrekao cilja... Za Spartu se mora biti spreman na nadljudska odricanja i žrtvovanja (ne mislim na odricanje od slaninice).
neshy
(fisherman)
26. januar 2017. u 10.28
E moj Nole. Wawrinka jedino tebi „ote” 3 GS titule bukvalno iz ruke. Fedu je ne bi uspio uzeti da igraju još jedan zivot.
Sada se nadati da ne može uzeti I Nadala. Ako bugar bude u finalu toga će trema pojesti u startu tako da će biti 3:0 za Feda
Nadal ga jedino sada može pobijediti na snagu. Ako Nadal uzme ovo postace jedini covjek u open eri koji je osvojio zivotni slem dva puta
Deathr0w
(...)
26. januar 2017. u 10.38
Jedini covjek koji je mogao zaustaviti Nadala trenutno bere cvece na nekoj livadi i peva „all we are saying is give peace a chance”.
antologia
(svakog dana...)
26. januar 2017. u 16.23
Gledam Matsa i dobre dijelove pomenutog meca. Lijep i dobar mec u kojem
Vavrinka lomi reket preko koljena, ali to jedva da se komentarise i primjecuje. Samo ne znam šta vama ovde bi da glavnu stvar ne pominjete.
Vavrinka ne mase rukama, ne blebece sebi u bradu, ne udara se u sljepocnice:Vdi mene, pametna glava- Ja sam to smislio. Ništa! Guta knedle i u najvecem zaru borbe se ne zaboravlja i ne pokazuje osjecanja. Uvukao je ne samo glavu i ramena, nego i dupe da ne strsi.

frangipani
(><)
26. januar 2017. u 16.50
Blebetao je on sebi u bradu, bechio se, polomio je i reket, ne snimaju ga non stop u gro planu. Nije bas santa leda.
magnifiko
(razbribriga)
26. januar 2017. u 21.41
Nema vise dileme, a nije nikada ni bilo, samo sto smo se mi nadali, Federer je najbolji igrac svih vremena.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.