Diskusije : Tenis

 Komentar
Ovaj AO je ili izreziran ili..
ExoduSs
25. januar 2017. u 14.31
Ovaj AO je lepo izreziran od strane ATP-a ili je nivo Mareja i Djokovica totalno pao. Ne mogu nikako da skontam kako su uspeli da naprave ovo sto su napravili ovi ATPiovci. Zamisli Federer i Nadal se digli iz pepela i dosli do finala a nije ih bilo nigde za videti skoro godinu dana... Ma daj!

Zamislite finale Federer vs Nadal. Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu opet isti qrac koji sam jedva cekao da Nole ukine. Mada ne može se protiv mafije. Ocigledno 2015-2016 nije bila profitabilna.
Luca_Brasi
25. januar 2017. u 14.47
Ako je tako onda se postavlja logicno pitanje zašto je Djokovic pristao na „igru”?
kiki31
(administracija)
25. januar 2017. u 15.27
Pa na logicno pitanje možda logican odgovor :-) Šta ako je npr. bilo dosadno da tamo neko iz Srbije sa azijskim sponzorom stalno i sve pobjedjuje. Nije uzbudljivo, nema velike cetvorke, NIKE nije sponzor igracu broj jedan itd. Ne zaradjuju kao nekad.Nema idola sa zapada. Pa malo Noleta pozovu na „stranu”, pa kažu da se malo obuzda da mu ne bi pronasli da se dopinguje i još ponesto. Da mu ne bi oduzeli titule itd... Najlaksi izgovor Noletov je da eto hoće malo da se „”odmori„ od tenisa, nije mu prioritet. Nije luda teorija zar ne?
Nekako mi je bilo sumnjivo od Wimbledona kad je Murrey pobijedio.Nole do finala sve razbio i nije mogao da se sastavi u finalu...ali to je već stara prica. Tu ja nekako vidim početak Noletovog ”pada„.
Neko će reci šta ovaj lupeta ali tako ja vidim. Naravno ne mogu ništa dokazati. :-)”
Luca_Brasi
25. januar 2017. u 15.44
A šta je sa Djokovicevim sponzorima? Mislite da bi oni pristali da im neko ucenjuje igrača u koga su ulozili milione?
ExoduSs
25. januar 2017. u 16.01
Ma mnogo sam razocaran kako su magicno odjednom Fedja i Nadal podivljali.
Luca_Brasi
25. januar 2017. u 16.04
Kad je Nadal naglo pao, bio je doping. Kad Novak naglo padne, to je teorija zavere.
Precanin
(Нека буде борба �)
25. januar 2017. u 17.16
Лука Братић, није све како би ти желио.
Нико не сумња у Федерера да узима недозвољено, ни Новака.
Рафин стил игре увјек покреће изнова то питање.
kiki31
(administracija)
25. januar 2017. u 18.41
Ko njih pita da li bi pristali ili ne. Šta treba da se Nole pozali...znaš ovi me ucjenjuju. Federara ne mogu smisliti kao osobu ali da igra tenis igra. Nikad nisam posumnjao da nešto koristi. Njegova igra je stvarno „elegantna”. Nadal je već druga prica. Nema dokaza ali...
Sve se vrti oko para i sponzora... npr. Nole u svakom finalu s nekim (Wawrinka, Nishikori, Raonic itd)...dosadno, već vidjeno, sampion iz tamo neke istocne Evrope... ali finale Federer- Nadal...to je već druga stvar. Veliki povratak neunistivih i pravih sampiona u zapadnjackim ocima. Uzbudljivo a...zar ne. :-) Veteran iz Svajcarske protiv neunistivog spanca zeljeznih koljena... Naravno nema garancije da će igrati u finalu u Australiji...vidjecemo.
Teorija zavjere...možda.

Mexico1
(Trust_Nobody)
25. januar 2017. u 21.18
Fed vs Rafa finale ko kuca...Wawa je stara Fedova musterija,taman kad bi svaki set Wawa vodio sa 5:1 I njegova serva opet bi izgubio na kraju protiv Feda.
Dimitrov je sazreo ali yebiga sve prekasno nekako,a Rafin stil njemu ne moze nikako odgovarat kao sto ni Fedexu ne odgovaraju toliki spinovi I balon loptice jer igraju jednorucni backhand protiv ljevaka.
Ako Fedex uzme ovaj GS onda ga stvarno yebi.
Nije mi samo jasno kako se Noletu bas sada mogla desiti ova kriza,sa vegeterijanstvom,sa Sinanom Sakicem,sa porodicom,sa trenerima...Pa yebem ga ja zar se nije mogao strpiti samo 2 yeben godine,uzeti sve što se uzeti može,presisati sve I biti G O A T.Odes u 33-coj ili 34-oj u pemziju aloooo,pa čitav zivot je pred tobom sunce ti ne yebem.Imaš vremena I za djecu I za ženu,pare ne igraju ulogu,pa šta koji qurac yebote hoćeš.
Al eto to sam samo ja...Opet mu hvala za sve sto je uradio kako za nas fanove ove igre,tako I za nasu zemlju I sav nas narod kojem je pomogao u bilo kojem smislu.
Ne odricite ga se ljudi...SAMO JE JEDAN NOLE...NOLE KRALJ!!
DSQ1964
25. januar 2017. u 22.22
>>Нико не сумња у Федерера да узима недозвољено, ни Новака.

Naravno da svi uzimaju „nedozvoljeno”, i Pederer kao i naš Noliša. Wava je nevidljiv cele godine i onda dodje i rasformira našeg šampiona u njegovoj punoj snazi? 2 puta?!! Slučajnost, spremio se dobro bas tada, imao planinske pripreme u Švicarskim Alpima?! Yeah right, suck my dick! Naravno da mu je njegov Ćetojević spremio čarobni napitak bolji od onoga sto pije naš pulen. Samo sto je njegov izgleda za jednokratnu upotrebu, možda razara bubrege, ko zna, možda i Wava neće da se mlati ko Nole nego hoće da živi malo sa strane, keca kad je u punoj snazi a ne kad zavrsi karijeru u 40-oj?
Jedini problem u svemu je sto to „nedozvoljeno” ne može da se tako zove kad Atp sve zna i dozvoljava. Možda odluče da će biti nedozvoljeno za Ruse ako oni dobiju broja jedan ali Dzokeru cirkuzantu gledaju kroz prste.
DSQ1964
25. januar 2017. u 22.26
Ili možda bolje reći gledali su?
jugos011
(The Best or nothing...)
26. januar 2017. u 00.30
ma daj ne tripujte se ,kakva namestanja...kad Nolisa igra kako zna ,sa svom voljom,snagom ne moze mu niko ništa..e sad zašto je tako naglo pao „ili prestao da igra na nivou”od Rolan garosa 2016 to verovatno ni on sam nezna sigurno..da li zbog promene ishrane,nekih emotivnih problema,ili prosto ispoljio „balkanski,slovenski,ili srpski” mentalitet da izgubi motivacuju i stane kad osvoji to što je hteo..
steta velika jer je posle tog famoznog RG imao jedinstvenu sansu da uzme kalendarsi GS kao niko od Rod Lejvera a eventualno i OI..
ali šta je tu je ,nadam se da će da se osvesti i da bude onaj stari ,da melje sve uskoro...
frangipani
(><)
26. januar 2017. u 01.20
===Nije mi samo jasno kako se Noletu bas sada mogla desiti ova kriza,sa vegeterijanstvom,sa Sinanom Sakicem,sa porodicom,sa trenerima...Pa yebem ga ja zar se nije mogao strpiti samo 2 yeben godine,uzeti sve što se uzeti može,presisati sve I biti G O A T.Odes u 33-coj ili 34-oj u pemziju aloooo,pa čitav zivot je pred tobom sunce ti ne yebem.Imaš vremena I za djecu I za ženu,pare ne igraju ulogu,pa šta koji qurac yebote hoćeš.
Al eto to sam samo ja...Opet mu hvala za sve sto je uradio kako za nas fanove ove igre,tako I za nasu zemlju I sav nas narod kojem je pomogao u bilo kojem smislu.

=====

Bas tako. Tajming je u 3 lepe...
frangipani
(><)
26. januar 2017. u 02.03
Eto, zenski dream final, braca Vilijams.

frangipani
(><)
26. januar 2017. u 03.08
„Dream final” je ono kako ovdasnji mediji opisuju finale sa dve sestre. Kao sto moguć fed/raf mec nazivaju istorijskim mecom.

Ovo da pojasnim neobavestenima.
hegedus
(self-employed)
26. januar 2017. u 15.31
Zar stvarno mislite da se sve slučajno odigralo poslije Roland Garosa?
Nas Nole odjednom zapao u krizu a dotad sve mljeo par godina.Ja konstantnijeg igrača nisam nikada gledao.
Bas im treba neki Srbin tamo koga ne možeš posteno pobijediti godinama.
Mozete zamisliti zapadnu masinu kada se ukljucila u prljavu manipulaciju i ucjene i pritiske.Vidjeli ste po Noletu da je naprasno poceo da se ponasa drugacije,ironicno,bespomocno,mediacije i druge farse,te nije mu vise važno,ne zna ni sam kako da formulise sve sto ga je spopalo...
Otjerali su i Bekera...
Sve se lijepo uredilo da ponovo gledamo Rodju i Rafu koji vaskrsnuse u istom momentu na Aus Open.Evo sad su mnogi ponovo sretni,ukljucujuci i velike sponzore.
Nema sanse da su to cista posla.Ne budite naivni.
J..o ih sport ako se to vise uopste mozei nazvati tim imenom.
Deathr0w
(...)
26. januar 2017. u 20.22
Izvini ali šta je tebi Robert Hegedus, takođe u Torontu?
hegedus
(self-employed)
26. januar 2017. u 20.59
Ništa brate.Tetak mi se prezivao tako,pa slučajno to koristim.Možda mu je neki dalji rod.
Deathr0w
(...)
26. januar 2017. u 21.28
Hvala, sve najbolje!
hegedus
(self-employed)
27. januar 2017. u 10.49
Takođe.:)
bralle
(pijanac57)
28. januar 2017. u 17.14
Koji sport. Velike pare i sve su namestaljke. Uostalom pogledajte Ducija Simonovica šta kaže za moderni sport i kazite da nije istina!?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.