Diskusije : Brak i porodica

 Komentar
Da li znate šta vam rade deca (ili muzevi)
mm4m
13. jul 2014. u 19.01
Ispovest autora teskta o jednonedeljnom paklu!

Glavni cilj ovog eksperimenta bio je da se roditeljima sa maloletnom decom skrene pažnja na pedofile i predatore koji vrebju na svakom ćošku. Ovim eksperimentom upozoravamo sve ljude da je postojanje seksualnih predatora naročio izraženo na društvenim mrežama gde se skrivaju iz lažnih imena, fotografija ili izmišljenih životnih priča kako bi namamili nestabilne maloletne devojčice koje još uvek sebe pronalaze u ovom svetu. Njihov jedini cilj jeste da ih iskoriste u seksualne svrhe. Svima njima je samo to na umu!

Atmosfera koja vlada u tim krugovima je mračna, prljava, zatrovana i slična zatvorskoj. Psihički zatvor u koji ljudi samovoljno ulaze kada pristupe njihovim grupama i okruženju je gori od stvarnog. Počinjete da živite virtuelni život i gubite osećaj o stvarnosti. Konstantno razmišljate o porukama, vizualizujete ljude sa kojima se dopisujete, pokušavate da osetitie njihov karakter i maštate o tome kako bi vam bilo da ste sa njima.

Nakon samo nedelju dana provedenih u tim krugovima osećam se prljavo i iscrpljeno! Obliven znojem sam se tresao nekontrolisano kada sam otvorio lažni profil. Psihički sam se transformisao u Milicu, zbunjenu devojčicu koja još uvek ne zna za okrutni svet, kada se ulogujem na njen profil. Zahtevi za prijateljstva od muškaraca koji joj mogu biti dede i očevi, gnusne poruke o samozadovoljavanju, desetine notifikacija sa virtuelnim poljupcima… U jednom trenutku sam zastao, izašao iz mentalnog sklopa Milice i pomislio: „Pa ona je devojčica od 15 godina! Negde postoji stvarna Milica koja isto ovo čita kao i ja! Ona ne bi trebalo da o tim stvarima uči od matorih perverznjaka sa poremećenim ličnostima koji nisu imali svoju mladost pa sada žele da ukradu njenu!”

To nije normalno i taj svet je bolestan i poremećen. Kada se oni uloguju u svoje virtuelne živote i svetove, njihov razum kao da ispari, a poremećena mašta preuzima kormilar! Pitam sve one koji su komunicirali sa maloletnicima na takav način: Da li ste vi svesni da su to deca?! Da li biste vi želeli da neko sa vašom decom tako priča? Nije bitno da li ima 11 ili 19 godina! Nemojte se vaditi na zakon koji navodno kaže da sa 14 godina možete da seksualno iskoristite dete koje je nezrelo samo da biste vi uživali tih par minuta! Ne usuđujte se da krivite maloletnike da vas izazivaju svojim rečima, izgledom ili oblačenjem. Vi ste najveće kukavice ako vam je to izgovor! Nije ni čudo što se pojedini maloletnici tako ponašaju jer imaju šta pametno od vas i da nauče! Ostavite decu na miru da uživaju u svom detinjstvu i svojoj mladosti! Nemate pravo da im to uskraćujete! Šta ako oni započnu razgovor? Vaša je moralna i zakonska obaveza da se ne usuđujete da sa njima razgovarate o perverzijama i vašim degradiranim moralnim standardima! Ako ne možete da ih naučite nešto pametno, onda ih ignorišite!

Ušao sam u taj sveta kako bih roditeljima, deci, tinajdžerima, kolegama, prijateljima i drugim razumnim ljudima pokazao kakvih monstruma ima među nama! Ali, ja mogu da izađem iz njega i izašao sam. Kako ćete vi izaći? Da li ste dovoljno jaki? Nije sramota potražiti pomoć! Roditelji, obratite malo više pažnje na vašu decu kada, koliko i s kim se dopisuju! Nećete uspeti da opametite čoveka od 65 godina koji je naučio da kuca na kompjuter i da šalje gole fotografije po stare dane, ali zato možete skrenuti pažnju vašem detetu na sve opasnosti virtuelnog sveta. Ovo je realnost, sviđala nam se ili ne! Nešto u ovoj državi zaista nije normalno!

Miličin profil će ostati aktiviran i biće pretvoren u obaveštenje za pedofile, manijake, predatore i perverznjake da se opamete i ostave maloletnike na miru uz upozorenje da nikada ne znate kada ćete ponovo naleteti na našu redakciju! Zamislite da naletite na lažan profil vaše unuke, ćerke, žene ili sestre? Šta biste joj pisali? Obavestite vaše „kolege” o tome i opametite se!

Danilo Redžepović

http://www.teleprompter.rs/bolesno-šta-su-pedofili-od-27-65-godina-pisali-maloletnoj-milici-o-seksu.htm l

BOLESNO: Šta su pedofili od 27-65 godina pisali maloletnoj Milici o seksu?
7
OBJAVLJENO: 08/04/2014 · ISTRAGA

Ovo je nastavak eksperimenta redakcije Teleprompter.rs koja je izmišljenoj maloletnoj devojčici iz Beograda otvorila lažan profil na društvenoj mreži Fejsbuk kako bi namamila pedofile i seksualne predatore. Poruke koje maloletna Milica dobija su sve odvratnije iz dana u dan. Eksperiment je trajao ukupno nedelju dana.

pedofili mima milica 2
Maloletnoj Mimi Milici iz Beograda, devojčici koju je redakacija Teleprompter.rs izmislila kako bi namamila pedofile, svakodnevno stižu pozivi za seks, viđanja, druženja i brojne fotografije muških polnih organa. Neki od muškaraca koji maloletnu Milicu pozivaju na seks su oženjeni, stariji od nje od 10 do 50 godina, rade u vojsci ili su preduzetnici. Miličini udvarači dolazi iz svih država regiona, Srbije, Bosne, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske. Nekoliko muškaraca je Milici ponudilo da joj uzmu nevinost!

Svi muškarci sa kojima se naš mamac dopisivao bili su obavešteni da je ona maloletna i da ima 15 godina! Samo jedan muškarac od nekoliko desetina je momentalno prekinuo razgovor kada je saznao koliko Milica ima godina. Sa druge strane, par muškaraca se dvoumilo da li uopšte da nastave da razgovaraju sa Milicom, ali svojim bolesnim fantazijama nisu mogli da odole. Bilo je i par muškaraca koji su bili svesni da je protivzakonito maloletno lice pozivati na seks.

Jedan od muškaraca koji je bio u potpunosti svestan da nije dozvoljeno vulgarno pisati maloletnom detetu je izvesni M. S., kako on kaže, preduzetnik iz opštine Vladičin Han nadomak Vranja. On ima 63 godine i najstariji je muškarac koji se dopisivao sa Milicom. M. S. je bio veoma uzdržan kada je eksplicitan jezik u pitanju, međutim, ipak je Milici odlučio da objasni kako da se samozadovoljava pošto mu je ona reka da to nikada nije radila.

Itd...odvratno!

Ovo postavljam kao opomenu roditeljima(ili ženama).

mm4m
13. jul 2014. u 19.02

http://www.teleprompter.rs/otvorili-smo-lazan-profil-da-namamimo-pedofile-mi-smo-ostali-u-soku.html
ISTRAGA, IZDVAJAMO

Redakcija Teleprompter.rs odlučila je da sprovede jedan eksperiment. Želeli smo da saznamo koliko će odraslih muškaraca u Srbiji pokušati da namami maloletnu devojčicu od 16 godina na seksualni čin. Rezultati eksperimenta su zastrašujući!

pedofili mima milica
*Cilj ovog eksperimenta bio je da se roditeljima sa maloletnom decom skrene pažnja na opasnosti pedofila koji vrebaju na svakom koraku. Svi su potencijalne žrtve!

UPOZNAJTE MAMCA „MIMU MILICU”, ONA IMA 16 GODINA

mima milica
Kako bismo sproveli ovaj eksperiment, otvorili smo lažan profil na popularnoj društvenoj mreži Fejsbuk. Našem mamcu za pedofile dali smo ime Mima Milica. Rođena je 28. avgusta 1998. godine (do 28. avgusta ima 15 godina). Živi sa mamom i mlađom sestrom u stanu u na Novom Beogradu. Tata i mama su joj razvedeni, a tata se preselio u Austriju gde živi sa drugom ženom. Mama joj radi kao šef u nekoj banci i veoma je stroga. Milici je mama oduzela telefon i kompjuter jer smatra da bi Milica trebalo da se posveti učenji i školi.

Milica je oko 3 sata ujutro krišom uzela mamin poslovni lap top i otvorila sebi nalog na Fejbuku. Milica želi što pre da odraste i da se odseli od mama jer joj uskraćuje slobodu. Ne voli dečake iz razreda jer smatra da su „klinci” i u potrazi je za zrelijim prijateljima.

Milica je započela nekoliko razgovora sa njoj nepoznatim muškarcima koji su dosta stariji od nje. Javilo joj se nekoliko zrelijih muškaraca iz Srbije sa kojima se dopisivala do kasno u noć. Mama joj se budi oko 5 i 45 pa je tada morala da vrati lap top u maminu torbu. Milica nije znala da se dopisuje za muškarcima koji samo žele da je seksualno iskoriste.

*Fotografiju „Milice” besplatno smo preuzeli sa sajta: www.freestockphotos.biz

UPOZNAJTE MUŠKARCE KOJI SU MALOLETNOJ MILICI NUDILI SEKS
Vamp
(:Þ)
15. jul 2014. u 13.59
Pedofilija je uzas, a pedofile treba kastrirati.

ALI, meni stvarno smetaju ovako neke stvari (makar ovo bilo i lazan profil i izmišljena prica):

„Milica je oko 3 sata ujutro krišom uzela mamin poslovni lap top i otvorila sebi nalog na Fejbuku. Milica...ne voli dečake iz razreda jer smatra da su ”klinci„ i u potrazi je za zrelijim prijateljima.
Milica je započela nekoliko razgovora sa njoj nepoznatim muškarcima koji su dosta stariji od nje. Javilo joj se nekoliko zrelijih muškaraca iz Srbije sa kojima se dopisivala do kasno u noć... Milica nije znala da se dopisuje za muškarcima koji samo žele da je seksualno iskoriste.”

Ok znaci - „Milica” TRAZI starije muskarce, „Milica” otvara profil i dodaje ove perverzne tipove kao prijatelje i chatuje sa njima po celu noć!A onda se kaže kako „Milica” nije znala da oni žele seks?! Pa šta je „Milica” ocekivala kad se upustala u vruci chat u pola noći! Da svi ovi tipovi hoće samo da se druže sa njom?! Pa „Milica” ako ima 15 godina ne znači da je debil!!

Znaci, nemojte pogresno da me razumete - mojoj deci bi bilo zabranjeno da chatuju sa matorcima i brinula bih se zbog svakakvih pedofila koji se setkaju gradom, ali da mi cerka TAKO nešto radi (izazive kojekakve budale jer joj je dosadno!) - krivila bih i nju, kao i te perverznjake sto joj se javljaju!
mona_liza
15. jul 2014. u 19.22
Vamp ,kako su trebali onda da namame pedofile ?
Vamp
(:Þ)
16. jul 2014. u 16.17
Pedofila, nazalost, ima dosta i ne treba taj sljam mamiti golim slikama devojaka - sami se nazalost javljaju! Znaci, po meni, ako devojka zapocinje dopisivanje i izaziva, a onda joj neki perverznjak posalje svoju sliku ili trazi njenu - to nije pravi oblik pedofilije, jer devojka u tome voljno ucestvuje - koliko god gadno bilo - i mnogo je manje opasan taj od pedofila koji se (na primer) vrzmaju oko skola i obdanista i bukvalno spopadaju decu!!!! Sto neko njih ne „mami i hvata” ?!?!
_bezGranica
16. jul 2014. u 16.44

Koliko vidim zakon u Srbiji definira dijete kao osobu mladju od 14 godina. Isto vrijedi i u BiH.

Isto tako, 14 godina je i dob kad se u Srbiji osoba smatra sposobnom dati suglasnost za stupanje u seksualni odnos. Jedino u slučaju kad je druga strana na poziciji autoriteta/povjerenja (nastavnik, trener, skrbnik, i sl), smatra se da maloljetna osoba ne može dati pristanak.

U Hrvatskoj je prošle godine ta granica pristanka podignuta sa 14 na 15 godina, s tim da su izuzeti slučajevi kad je dobna razlika manja od 3 godine.

_bezGranica
16. jul 2014. u 16.46
Informacija za Srbiju je iz 2006-te.
mona_liza
16. jul 2014. u 22.33
Ovdje se radi koliko sam shvatila o nekoj vrsti testa da se vidi ko su ti (prikriveni)pedofili što se vrzmaju okolo i kakve su im namjere.Jer iza laznog imena i kompjutera ,otvorenije i smelije govore šta hoće,pustaju masti na volju .Čak su mi ovi ne-ozenjeni ,„normalni” još gori i odvratniji jer im je sve fasada i samo vrebaju priliku i žrtvu da ostvare mastanja.

Ovih što se prikradaju i vrzmaju oko skola vise-manje se zna da su pedofili .

Mnoge porodice imaju svoje pedofile.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.