Diskusije : Brak i porodica

 Komentar
Razvod braka
nadanadalina
(radnik)
12. jul 2014. u 02.23
Ja i suprug smo se razveli prije 6 dana djeca su mi u haosu dječak 17, i 13 godina Suprug je posao prdhodno mjesec dana praveci scene pred djecom plakao i neke stvari da ga djeca sad zale a u stvari imali smo super brak 19 godina, meni je rekao kako sve ulaze u djecu i da neće vise nego u sebe i da ide u novi zivot. Kako ja sad da pricam sa djecom da tata nije za zaljenje nego da je hio noćninovi zivot i da mu mi smetamo za to ne mareci kako ćemo mi dalje da živimo.
PustaZelja
(i posle mene - ja)
12. jul 2014. u 22.06
Kaže super brak 19 godina, a? Neće vise da trosi na djecu? Oce malo da momkuje?
CpetjkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Cpetjko
12. jul 2014. u 23.44
Paljevina od temu, eto šta je. I ova i ona par tema nize.
Super brak od 19 godine i onda eto on kao sad otje pa otje da izlazi sa ove od 25 i neku. Shio mi ga Djura, netje da ulaze u decu a mama u dilemu da li da laže decu ili ne. A starije dete 17 godina, pa taj sa 17 ne treba objašnjenje, valjda prica sa tatko mu pa tatko može da mu kaže.

Gospodjo, moj Vam je savet da, ako ste 19 godina u braku i imate toliku decu... nadjite sebe neki hobi umesto da palite ove dobro udate i raspustenice ovde u kafanu i terate ih da pljuju po „takvom” muzu... kako samo može... od 25 i neku... sa zategnutu guzu a ja... itd...
Jer svaka udata tje se ovde pronadje i tje sad spopadne sopstveni muž... kako smo svi isti i tako to. A raspustenice tje opletu po bivšima i... sveopste veselje i loodilo tje nastane.

Za početak, da se ipak naterate da opeglate one kosulje od muž i da ptomesate taj djuvec, da ne zagori. Ko tje to posle da jede.
sharlota
(bez zanimanja)
13. jul 2014. u 09.05
nemoj ništa da im objasnajvas,dovoljno su veliki nije im po tri god.

bilo bi jako ruzno da i pokusas da gradis neku ruznu sliku o ocu djeci koja su dovoljno velika i sve kapiraju.

pribrano i dostojanstveno, djeca su proizvod vaseg braka ali ne i dio vaseg braka ili razlog za vas razilazak- ona nisu duzna da slusaju vase pikanterije- postedi ih.

sve ostalo, djecije izdržavanje,alimatacije- ja se u zivotu vodim mudrom izrekom u se i u svoje kljuse- da se sutra razvedem uzdala bih se u sebe i evetulano u državu sve ostalo može zakazti.

koliko to on zaradjuje koliko si planirala da odvalis,hljeba ti?
HobbitPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Hobbit
13. jul 2014. u 09.42
Crni Sretjko, gde si video da se djuvec mesa, to lepo nalijes domaćim bujonom pa u rernu. Nesrecan si ti u braku, Srećko, vidi se duso...Prava žena ocas posla smlati niskokaloricni rucak, plati neku drugu manje srećnu ženu da opegla sve na nedeljnoj bazi a muza ostavi na miru da gleda fudbal.
Imported_from_SERBIAPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
13. jul 2014. u 09.50
Paljevina, nego šta. Al ajd nek bude. Tipicna kucerusa (žene koje samo vole da su svi u kuci, ne voli izlazak, itd...) i sve bilo ok dok coveku nije puklo. Pusti coveka da malo izadje, ima drustvo, da razbije monotoniju zivljenja, itd... ne ide on da trazi druge, jer takvi nadju dok su u braku i švrljaju okolo. Ovo je tipicno vezanje kera na lanac bez pustanja.
mama-2Poruka negativno ocenjena. Pokaži

mama-2
(ako ne pocnes neces ni zavrsit)
13. jul 2014. u 11.34
mported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
13. jul 2014. u 09.50
------------------------
Potpisujem te od reci do reci. I ako sam zensko mene nerviraju, ali bas nerviraju takve žene. Ajde, sad nabaci mu povodac na vrat i onaj djavo na oci kao konju što se stavlja i dziha tamo-dziha ovamo...Posle im muzevi krivi.
mama-2
(ako ne pocnes neces ni zavrsit)
13. jul 2014. u 11.38
Ne kapiram sto te sad briga šta on radi sa svojim zivotom. Viste se razveli i tu bi trebalo da prestane tvoje interesovanje šta on radi.Deci je on otac i ne zaboravi da si ga ti birala a ne deca. Moj savet ti je da nepricas ništa loše o njemu, da ne trujes decu, jer ogorcenost i loše misli nisu dobre ni za tebe. Deca će vise da te cene ako im održavas lepu usponmeu na oca.
mona_lizaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

mona_liza
13. jul 2014. u 12.34
Šta će biti sledeća tema ,bas me interesuje :D
escada
(¡)
13. jul 2014. u 21.33
Žena je tražila savet a ne zlobne komentare. Nije fer.

Draga nadanadalina!

O srećnom braku (19 god.) nema ni govora.
Niko iz sreće ne beži.
Njegova odluka je da počne nov život a tvoja dužnost (prema deci i sebi u budućnosti) je da decu ne okrećeš protiv oca jer ti se jednog dana to može obiti o glavu.
Povredjena si i to je u redu. Ali imaš potrebu da mu se svetiš.

„Kako ja sad da pricam sa djecom da tata nije za zaljenje nego da je hio noćninovi zivot i da mu mi smetamo za to ne mareci kako ćemo mi dalje da živimo.”

Nemoj preko dece. Zbog njih. Da li je hteo „noćni život”, da li će mariti za vas ili ne to je sve na nivou špekulacija i tvoje povredjene sujete. Sa vašom decom nema nikakve veze i zato se uzdrži ishitrenih komentara ili postupaka ako ikako možeš.

Sve najbolje ti želim.

labudica
(EKV)
14. jul 2014. u 22.30
nadanadalina, ja ti nemam neki savjet koji već nisi čula, dobila si na prvoj temi već dosta korisnih savjeta pa mi nikako nije jasno zašto si na toliko diskusija opet postavila ista pitanja. Drzi se i budi jaka i zbog sebe i zbog djece.
Vamp
(:Þ)
15. jul 2014. u 14.06
tvoja deca su dovoljno velika da razumeju da je muž ostavio tebe, a ne ti njega (ako je to što se zapravo desilo) - tako da šta ima da ga zale i šta ti zapravo njima treba da objašnjavas?!?!

kao sto su drugi reci - ne pljuj po ocu, ostani dostojanstvena... Deca nisu tu da biraju strane, nego ih držite van svojih raspravki. Ali svakako ne vidim zašto bi deca i stala na njegovu stranu, ako ih je on ostavio...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.