Diskusije : Serije

 Komentar
Nastavak serije „Selo gori a baba se ceslja”
_lasta_
(u prolazu)
21. avgust 2009. u 04.39
Objavljeno: 20.08.2009 22:55
Pišu: i RTS i Svet

U selu Medveđa kod Trstenika juče je počelo snimanje četvrtog serijala televizijskog hita „Selo gori, a baba se češlja”, autora Radoša Bajića. Ova sezona najgledanije srpske serije imaće 33 epizode i snimanje će trajati do maja 2010, a početak prikazivanja na RTS-u očekuje se početkom januara 2010. Alfa i omega najuspešnijeg srpskog TV projekta, Radoš Bajić, kaže za u intervjuu za „Press” da je jedva čekao da snimanje počne i da je gledaocima spremio mnoštvo novih avantura svojih junaka. „Tokom leta radno sam se odmarao na Bledu, ovde u Medveđi, i u Beogradu jer sam pisao nastavak serije. Mogu da obećam da će ovaj, poslednji serijal biti najbolji i najgledaniji dosad”, rekao je Bajić, u čijem se rodnom selu i snimaju nastavci. Simboličnim povikom „snima se” prva klapa pala je u kući Božidara i Svetlane Alurac, tasta i tašte Radoševog sina Nedeljka (Radoslav), u kojoj svoje TV dogodovštine iz Petlovca preživljava Milašin (Milorad Mandić) s porodicom, Nenadom Okanovićem (sin Dragan) i Olgom Odalović (Zlatana). U prvih deset epizoda, kako najavljuju iz „Kontrast studija”, pojaviće se četrdesetak novih glumaca, među kojima i Lazar Ristovski i Saša Pantić iz „Kursadžija”.
intelektualac
(student)
17. januar 2010. u 18.55
seriju selo gori a baba se ceslja mozete gledati uzivo bilo gde u svetu preko nettvplusa.evo link http://www.nettvplus.com/programi/21/nettvplayer2.exe
zlo_i_naopako
(student)
22. januar 2010. u 03.54
Obozavam ovu seriju, gledam je preko nettvplusa i mogu vam reći da je super! Mnogo sam srećan sto sam najzad nasao dobru stvar.
vekoslava
(domacica)
27. januar 2010. u 08.24
Pratim sve domaće serije. A uz net tv plus nemam osecaj da sam u Austriji. U svakom trenutku imam konekciju sa domovinom. A preko njih pratim i domaće radio stanice. Sve mi je na jednom mestu. A ukoliko propustim neku od domaćih serija koje obozavam obavezno odem na sajt www.domaćifilmovi.biz i tamo odgledam ono sto sam eventualno propustila.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.