Diskusije : Kozmetika i moda

 Komentar
Koliko se dotjerujete 2
SanSan
(***)
28. jul 2011. u 10.51
Jako volim ovaj dio diskusije na Serbian Cafeu ali mi se čini nekako da bi 'Kozmetiku i Modu' trebalo malo ozivjeti. Proslogodisnja tema o dotjerivanju mi se jako svidjela pa ne bi bilo loše da malo razmjenjujemo iskustva, šta je gdje moderno ovo ljeto, kakve frizure, boja kose... odjeca, sminka.
Evo ja sam u Kanadi i iako se žene ovdje ne dotjeruju kao u Evropi, ipak ima nas koji bismo voljeli biti malo vise u korak sa modom. Evo ovdje su moderne malo krace frizurice, ne previse kratke, moderne su siske, pramenovi uvijek aktuelni, malo svjetliji jer je ljeto, asimetricna bob frizura. Od garderobe su se do skoro nosili oni djemperi sto vise naprijed, vidim da tinejdzerke nose jako siroke majice, malo krace, koje su obično spustene sa jedne strane da se vidi golo rame, ispod se nosi obično tank top... još uvijek se nose gladijator sandale i flats... ja sam vise za klasiku jer radim u officu pa obično nosim stikle, ne moraju biti previsoke.
Šta još... u toku ljeta nosim obično bermude onako elegantne do koljena, to mi je nekako uvijek aktuelno...
Hajde javite se sa svojim iskustvima, jedva cekam da naucim nešto novo...
elektra4-
29. jul 2011. u 08.06
majice na pruge,spusteno jedno rame,kosa kratka asimetricna a neke stvari su uvek inn-klasika crno belo,bela kosulja,malo bolje japanke-skup0lji model da se vide uredjene noge sada leti )
Vagabundo_
((bas_tako))
29. jul 2011. u 09.55
U pravu si ova diskusija je zamrla,
evo i ja ću malo probati da je ozivim;)

Što se tiče mode ja je ne pratim,nosim ono sto mi dobro stoji i odgovara mom imidzu,obuca i tasna kod mene moraju biti kvalitetne i visoko markirane,a odeca nije mi bitna marka bitno mi je da dobro izgledam u njoj i da je udobna za nosenje.
Crne krace haljinice i uze suknjice do kolena su moj izbor koji nikada ne izlazi iz mode uz to neka malo raskopcana kosulja i Swarovski nakit izgleda lepo i elegantno.

A te bermude do kolena koje vidjam ovde kod žena u USA pa još dole one ravne klasicne sandale meni je muka od toga,nema tu nikakvog stila ni elegancije.

Kada je kosa u pitanju tu pogotovo ne mogu da pratim modu,niti mogu da menjam boju kose u neku drugu koja mi ne odgovara samo zato što je moderna ove sezone niti mogu da nosim siske jer mi ne stoje...
Svetli pramenovi su moj izbor već godinama,a u letnjem periodu najcesce kosa mi je u repu ili pundji!
Toliko od mene u kratkim crtama:)

vltava
08. avgust 2011. u 01.30
što se mode tiče ne treba da ucis ništa novo već da trazis, i nadjes, svoj stil. onaj u kome se ti dobro osecas. samo tada ćeš to lepo nositi. markirano, moderno ili ne, najvaznije je da li to odgovara tvojim godinama, gradji i kako to nosis. da li si prepoznatljiva ili natrpas šta je moderno?

sva pravila su „bacena u vodu” odavno. koliko boja, koji materijali se mogu kombinovati...sve je dozvoljeno.

ja volim zenstvenu modu, bez preterivanja, vulgarnosti ili detalja koji se vide iz aviona. još malo pa će sve sto nosim imati elastin jer ne volim da je bilo šta zategnuto. treba sedeti, sagnuti se, uci u auto i volim da je udobno. sintetiku ne nosim makar to bio komad garderobe za padanje u nesvest:)
uvek cista i negovana kosa, malo sminke, tek da zimi ne izgledam kao da sam bolesna (rumenilo), a leti preko dana ni to osim sjaja za usne u nekoj neznoj boji i malo maskare.

da bih se brzo doterala trebalo mi je dosta godina da usavrsim tehniku :) prestala ssam da kupujem šta mi se dopadne već kombinujem u glavi sa onim što već imam. volim sakoe i dzempere pa uz njih dodajem ostalu garderobu i detalje koji su mi skoro najvazniji. tako za sat vremena najduže mogu na svaku zurku bez stresa :)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.