Diskusije : Politika

 Komentar
Dragi učesnici diskusije,
Power12345
23. mart 2024. u 06.24
Dragi učesnici diskusije,

Želim da istaknem važnost vašeg doprinosa i aktivnosti na Serbian Cafe-u. Vaše prisustvo čini ovaj forum bogatijim i raznolikijim, doprinoseći živosti i razmeni ideja među članovima zajednice.

Imajte na umu da odluka o napuštanju foruma, kao što je nedavno učinio DISKUTANT ili član Sanjar, može imati uticaj na dinamiku i kvalitet diskusija. Zato vas pozivam da ostanete angažovani i aktivni na forumu, iako se možda suočavate sa izazovima ili frustracijama.

Ukoliko naiđete na situacije koje vas uznemiravaju, molim vas da koristite dostupne opcije za rešavanje problema i traženje podrške. Administracije foruma ili e-Mail SC adrese stoji vam na raspolaganju da vam pruži pomoć i podršku u rešavanju eventualnih problema ili nejasnoća.

Neka ovaj forum ostane prostor otvoren za konstruktivnu diskusiju, razmenu ideja i podršku među članovima. Vaš doprinos je dragocen i važan za očuvanje pozitivne atmosfere na Serbian Cafe-u.

Hvala vam što ste deo ove zajednice i nadam se da ćemo nastaviti da gradimo pozitivno i inspirativno okruženje za sve nas.

Simo
23. mart 2024. u 08.14
U Bog te materin tebe izgleda moderator nagovorio da se obratis masovnom clanstvu ovog foruma. Aj vazi picimo dalje a zna se zadnji da ugasi svetlo.
lavandal
(perpetumobile)
23. mart 2024. u 12.05
Opa! Ko bi rekao da je Power12345 moderator!
bezdomniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

bezdomni
(maestro)
23. mart 2024. u 16.13
Hehehe debilana teska..
Ko može napisati da kvalitet diskusija može oslabiti ako osoba sa posebnim potrebama kao Sanjar koji je ovde pisao o vanzrmaljcima autima na vodu i elektricnim autima koja su tu da mu ogranice kretanje.
To može javno izjaviti samo on sam pod drugim imenom a ima ih on ovde najmanje još 3.
Power12345
23. mart 2024. u 20.20
lavandal
(perpetumobile)
23. mart 2024. u 12.05

Njet...
moderator!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.