Diskusije : Politika

 Komentar
Ко води НАТО да будемо искрени, доста лажи
BeliVuk
13. mart 2024. u 09.29
Хоћу да подвучем да ово није нацистичко него чињенице. Пуно пута су Јевреји протеривани из Европе кроз историју, зато што су све чинили на штету Европљана. Јевреји и њихове слуге воде НАТО, Израел има апартеид, еј људи има апартеид и то НАТО дозвољава. Као фол ЕУ се противи Израелу.

НАТО дозвољава да се врши геноцид над Палестинцима, 500 џамија су Јевреји порушили у Гази, гађају болнице и лажу да је Хамас у њима, највећи број жртава у Гази су жене и деца. Боли уво већину Палестинаца за Србе, али то не значи да немам право да изнесем чињенице шта се дешава и ко води НАТО. Лудост је негирати да Јевреји и њихове слуге воде НАТО.
BeliVuk
13. mart 2024. u 09.36
Да подвучем има изузетака међу Јеврејима као Зуроф ловац на нацисте који негирају да се вршио геноцид у Сребреници и да је Хрватска фашистичка, али то су изузеци. Да већина Јевреја на високим позицијама хоће уништење фашистичке Хрватске и уништење Шиптарске окупације Косова то би се моментално извршило.
Kraj_Sveta
(socijala)
13. mart 2024. u 09.50
Tačno je, donekle, ali ortodoksni Jevreji su uglavnom protiv, cionisti su ti koji vladaju svetom.
CEKAC
13. mart 2024. u 10.46
Kraj - Svetq

Crnac je crncac bez obzira koje je vjere.
Samo kod nas religije određuju nacije. To je fenomen historije covjecansyva...
Popaj
13. mart 2024. u 12.30
„Položaj Jevreja u većini hrišćanskih zemalja tokom celog srednjeg veka bio je promenljiv i uslovljen mišljenjem narodnih masa, potrebama vlasti za usluge jevrejskih trgovaca i stavova crkve. Već je među narodom bilo ustaljeno mišljenje o Jevrejima kao bogoubicama, čiji potomci moraju snositi krivicu za razapinjanje Hrista. Tipične za ovaj period bile su klevete o ritualnim ubistvima, o namernom unižavanju hrišćanske vere i razvoj stereotipa o Jevrejima kao zelenašima i krvopijama, nakon kojih su često usleđivala ubistva, pogromi i uništavanja jevrejske imovine. I pored nesigurnog polažaja u većini evropskih gradova gde su živeli, aškenaski Jevreji.”

Kratka istorija jevrejskog naroda
https://haver.rs/kratka-istorija-jevrejskog-naroda/
Popaj
13. mart 2024. u 12.53
zoxthegreat
13. mart 2024. u 19.41
https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Kripto-Jevreji_Balkana
da li je ova lista u celosti tacna ili su i njih možda ubrojani i masoni
i ostale sluge jevreja?
keser
(Тешем букве)
15. mart 2024. u 08.39
Зокс,
Џувџони раде ово или?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.