Diskusije : Politika

 Komentar
Goran Marjanović -
Milles_Broker
13. mart 2024. u 05.27
Goran Marjanović - Planeta će nas vratiti na početak, prešli smo sve granice! (18.2.2024)

https://www.youtube.com/watch?v=HnioGYc26Jw
Milles_Broker
13. mart 2024. u 05.29
Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.
Starac_Foco
(--)
13. mart 2024. u 10.06
Bio bi ozbiljnije shvacen da ne prica onako sbrda i sdola. U 10 minuta pomenuo je, između ostalog, nevidljive vladare svijeta, propast IMTa, drustveni zivot delfina, vanzemaljce koji žive u utrobi zemlje, cevabziju koji je direktor EPSa, Sandru dvocjevku, itd.

On je neka kopija Dejana Lucica, samo sto je Dejan sistematicniji.

Nije da se ja ne slazem sa većinom recenog, ali nešto slabo je pricao o rjesenjima, već samo o problemima. Ja sam iste struke kao on, i premda se ne bavim nicim paranormalnim niti kontraverznim, što se tehnickih rjesenja za bilo šta tiče, posle skoro 40 godina iskustva, siguran sam da mogu vrlo precizno izvesti ovaj zakljucak: 5 puta je lakse kritikovati bilo koje rjesenje nego ga u stvari osmisliti. Ovaj se zakljucak može prosititi i na sve ostalo. E, on je dobar za kritikovanje, a za rjesenja nisam siguran. Isto kao sto dobar filmski kriticar može napraviti dobru recenziju, ali vjerovatno ne može napraviti ni najgori film.

I ja na neki način vjerujem da postoji grupa mala ali odabrana koja vlada svijetom, ali posto je on ekspert a ja nisam, ocekivao sam da će makar sugeristati ko su ti. Ne bijase ništa od toga, osim sto pomenu da među njima nisi čak ni potomcki Rockefeller-a ni Rothschild-a koji se inače ne pominju na listama najbogatihih na svijetu, ne zato što nisu već po svoj prilici sto su se nekako „izborili” da ne budu pominjani.

Dakle, ako je totalno nedokucivo ko su ti, a nadati se da ih Bog nije namjerno stvorio neke gustere u ljudskom obliku sa jedinim ciljem da nam se nahebu mamice, onda mora da su ONI tvorevina sotone ili su sam djavo lično u visetrukom obliku. U kom slučaju ne znam šta mi tu možemo bez pomoći neke vise nadprirodne sile.

Što se ovozemaljkih i lakse razumljivih tema tiče, 80% recenog može da se primjeni na veliki broj država. Nije teško naći primjere gdje i nekim drugim elektropredama upravljaju oni koji za taj posao nisu ništa vise kvalifikovani od tog cevabdzije u Srbiji, ili nekih glabaljki po ministarstvima i skupstinama raznih država sličnih Sandri Dvocjevki...

A pogotovo nije teško naći primjere propadanja kompapnija kao IMT. Pa propao je i americki International Harvester (Farmal), pionir u mehanizovanju americke poljoprivrede koji je od 1920ih pa do 60-ih napravio milione traktora i drugih masina... Ovde gdje živim (Kanada) u regiji koja ima oko 500 000 stanovnika, i velicine je oko 30x30km, mogu da nabrojim bar 10 velikih fabrika u industrijama kao auto dijelovi, hemijski proizvodi, metalurgija, poljoprivredne masine itd, koje su zadnjih 20 godina bukvalno propale (uglavnom) ili u najoboljem slučaju par njih su izmjestene u druge dijelove svijeta. Da li su za to krivi isti oni zbog kojih je propao IMT, ne znam, ali moguće je.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.