Diskusije : Politika

 Komentar
Evo ko je Dušan Vujovoc, koji nam sada priča priče
MikaMira
(Voditelj)
12. mart 2024. u 10.39
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/dodao-250-kvadrata-bivši-ministar-divljom-gradnjom-napravio-još-dva-stana

Danas nam priča priče o finansijama, o nasem zaduženju, izgleda da se preporucuje za novog ministra finansija. Sve što je ispričao danas za www.danas.rs je samo zamgljivanje i njegove izmišljotine o nasem danasnjem finansijskom stanju, o našem zaduzenju...

https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/dusan-vujovic-vlast-predstavlja-expo-kao-da-ćemo-da-letimo-na-mesec

Čovek koji je penzionerima smanjio penzije i koji posle 4 godine kada je budzet porastao da može da pokriva penzioni fond nije hteo da vrati penzionerima otete penzije već je zahtevao da penzije ostanu stalno tako snižene, ali je srećom MMF tada jasno i glasno rekao da to tako ne može i da je budzet ojačao i da nema više nikakvih razloga da se penzionerima ne vrate otete penzije. Tada je Vujovic napustio mesto ministra finansija, nalutio se i otišao iz zemlje.

Ali, legalizovao je sve što je nelegalno sazidao, nadgradio svoj stan u centru Beograda u ulici Kralja Petra sa još 250 kvadrata nelegalno, i to na zgradi koja je spomenik kulture, pa je to sve brzo legalizovao i otišao. I danas evo ga, pojavljuje se da komentarise naše finansijsko stanje ali priča sve zamućeno.Uostalom, pročitajte šta nam danas priča taj čovek. Ima link sa njegovog intervjua koji je dao danas za medij www.danas.rs.

MikaMira
(Voditelj)
12. mart 2024. u 10.48
Neće da se otvori ovaj link Blica.rs, idite na Google, ukucajte ovo sto piše na tom linku i odmah će vam se otvoriti pa da pročitate šta je sve radio taj čovek. Evo probaću ponovo da stavim ovde taj link a ako se ne otvori otvorićete ga direktno na Google.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/dodao-250-kvadrata-bivši-ministar-divljom-gradnjom-napravio-još-dva-stana

dituartu
(eng)
12. mart 2024. u 14.09
Ma i to što kažeš evo još o njima:

https://tinyurl.com/a5s75s8r
Kraj_Sveta
(socijala)
12. mart 2024. u 21.03
Nije da branim Djilasa, ali mi je malo interesantno što se ta cifra od 619 miliona nikako ne menja. Valjda je nešto još zaradio, ili ne daj Boze izgubio u ovih par godina.
vantika
13. mart 2024. u 21.02
Kraj_Sveta,..lik je za 6 godina 'zaradio' preko milijardu evra,..kao gradonacelnik Beograda.

tih „619 miliona” je cifra koju je on lično prijavio. Dakle on je sam to iz svojih ustarekao i izjavio,..a kako je zaradio zna njegov 'masinski mozak'(i to je sam za sebe rekao

Dakle, stalno cujes taj broj konstantu 619 zato što je to prijavio javno da je zaradio
Kraj_Sveta
(socijala)
13. mart 2024. u 21.21
Hvala, cudno da se ne hvali da je to uvecao do sada.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.