Diskusije : Politika

 Komentar
Alarm: NATO vojnici već u Ukrajini!
Popaj
11. mart 2024. u 17.51
COMPACTTV
Alarm: NATO vojnici već u Ukrajini!

Najkasnije bi do sada neki šefovi država izgubili strpljenje: potvrđeno je da se, uprkos svim poricanjima, vojnici NATO-a zapravo već nalaze na ukrajinskoj teritoriji. Zapanjujući broj provokacija u vrlo kratkom roku. Želite li spriječiti mirovni samit ili pobjedu na Trumpovim izborima? Šta se tačno dogodilo? Kako reaguje Moskva? I šta sad mi Nemci da očekujemo? dr. Stephanie Elsässer i glavni urednik Jürgen Elsässer s odgovorima.

https://www.youtube.com/watch?v=lW9Xq0q3-Fk
Popaj
11. mart 2024. u 17.57
Da li su NATO vojnici u Ukrajini?
„Vojnici NATO-a su već prisutni u Ukrajini. I želim da se zahvalim ambasadorima tih zemalja koji su preuzeli taj rizik. Ove zemlje znaju ko su, ali ne mogu da ih otkrivam. Za razliku od drugih političara, neću nabrajati te zemlje”, rekao je Sikorski.
dulebg
(posmatrach)
11. mart 2024. u 20.22
Западни политичари су довољно неодговорни, да сада, пошто су сахранили пола милиона Украјинаца, крену и са својим држављанима. Не плаше се ефекта када ковчези крену да стижу у њихове државе?
dulebg
(posmatrach)
11. mart 2024. u 20.24
Почињем да схватам: зашто Руси нису журили? - зато што су знали да има и наставак; и да не треба све паре потрошити у првом кругу. Ово може лако да се изроди у све-европски рат, дај боже да не буде и нуклеарни!
bezdomni
(maestro)
11. mart 2024. u 22.48
Rusija se zestoko obrukala i bruka u ovom ratu.
Ukrajinska vojska koja čestitog tenka nije imala a ni vazduhoplovstvo vredno pomena ih je desetkovala raketama sa ramena su stotine ruskih najboljih tenkova sprzene.
Evo najnovije im nekim prirucno sklepanim gliserima na daljinsko upravljanje potapaju ratne brodove u Crnom Moru..
Ukre bukvalno fataju ljude na ulicama trgovima fabrikama gde rade i bez obuke salju na prvu liniju.
Rusi su protiv takve armije izgubili stotine tenkova pola cm flote i oko 300 000 vojnika.
Ne dao Bog da se krenu boriti protiv neke zapadne dobro opremljene i uvezbane vojske.
Bila bi repriza Iraka..
Bezdomni.
CAHJAP
11. mart 2024. u 23.15
Bezdomni, iskreno, odakle ti crpiš ove podatke ili żiviš u nekom paralelnom univerzumu?
Rusi delimično deluju u Ukrajini kako bi što manje civilnih żrtava ostavila za sobom jer Rusi se isključivo bore protiv ukro-nacista koji deluju iz škola, bolnica i drugih civilnih ustanova i objekata. Često postavljaju svoje armije u zgradam gde su civili a gkavna logistika im se nalazi u susednim nato drżavama poput Poljske i Litvanije. Zato Rusi „na tenane” napreduju u ovom ratu. Da je u pitanju neka druga država Rusi bi to vrlo brzo spržili sa zemljom. Oni Ukrajinu vide kao svojim bratskim narodom i zato deluju delimično, proračunato i pažljivo. Što se tiče toga da gliserima potapaju Rusku crnomorsku flotu, tu preteruješ. Tih nekoliko brodova su englezi i nato oborili i za to će jednoga dana debelo da plate kada se geopolitička slika promeni u svetu.
Kraj_Sveta
(socijala)
12. mart 2024. u 00.13
CAHJAP, predlazem ti da ne trosis vreme na ubedjivanje gore pomenutog gospodina. Mnogi su pokusali, on tera svoje, samo ignorisi.
dulebg
(posmatrach)
12. mart 2024. u 05.47
Бездомни, не постоји западно добро увежбавање: видиш да ни против Хута не умеју, а камоли против какве озбиљније војске. Њихов је ниво Бик Који Седи, Хонолулу, ни Јапанце не би добили без оне 2 Хитлерове нуклеарке.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.