Diskusije : Politika

 Komentar
Високи рабин позива на истребљење у Гази
BeliVuk
11. mart 2024. u 03.14
Високи израелски рабин позива на потпуни геноцид у Гази где би требало истребити целокупно становништво - укључујући жене и бебе. Елијаху Мали се позива на верски јеврејски закон и да он каже да „ниједна душа” неће живети.

Позив долази од рабина Елијахуа Малија из Јафе у видео снимку који је постао виралан на друштвеним мрежама, тврдећи да палестинске бебе такође треба убијати.

- У нашем митзвах (светом) рату, у нашој ситуацији у Гази, по ономе што закон каже. 'Нека ни једна душа не живи'. Логика овога је врло јасна: ако ви не убијете њих, они ће убити вас, објаснио је рабин који води верску школу Шират Моше, где ученици служе израелску војску.

Он је даље тврдио да су они које Израел види као „вандале” у данашњем рату „ деца из прошлог рата коју смо оставили у животу, а у стварности су жене те које производе терористе”.

- То значи да је ово правило врло јасно у свом концепту. Или сте ви или они. Ко год дође да те убије, убиј га први.

- Овај концепт укључује не само младића од 16, 18, 20 или 30 година који сада упери пушку у вас, већ и будућу генерацију (децу) и оне који стварају будућу генерацију (жене), јер заиста нема разлике.
https://www.ynet.co.il/news/article/sy3bfhu6p
BeliVuk
11. mart 2024. u 03.20
Хоћу само да подвучем да нисам чуо за просрпског палестинца, док има утицајних јевреја као ловац на нацисте Зуроф који је изнео чињенице да није почињен геноцид у Сребреници и изнео чињенице да је Хрватска фашистичка. Итекако сам свестан да има међу њима антисрпских манијака као Медлин Олбрајт. Само хоћу да покажем како Запад дозвољава јеврејима да изврше геноцид док лицемерно лажу како су против геноцида у свету и са лажима су бомбардовали Србију, који је и немачки документарац показао:
https://www.youtube.com/watch?v=jIx-T9LH2eM
drina1Poruka negativno ocenjena. Pokaži

drina1
11. mart 2024. u 04.55
A ti Vuče sebi izaberi nekog jevreja da ga voliš. Već si se odlučio za tog nekog...
Meni su draži nekako A. Einstein i S. Freud na primjer.
ofarbaniboy
(varim)
11. mart 2024. u 09.36
Posle one pricice sa maloletnim svedjankama ništa me od tebe ne iznenadjuje,nego zbog cenjene publike da kažem...hrišćanin ne podržava coveka ovog ili onog svejedno već njegovo delo...hiljadu puta ovde sam dao podrsku Jevrejima dok sad nisu pokazali ko su,šta su i sto je najvaznije šta mogu da uchine...detetu ima da uskratish podrsku kad greshi,prijatelju,kumu a ne Jevrejima koji ti nisu ništa...ili bilo kome ako greshi...
BeliVuk
11. mart 2024. u 09.50
ofarbaniboy, 17гд нису малолетне, само се бламираш. Ја сам изгубио невиност кад сам имао 15гд са 25гд старом девојком, није ни она педофил. Криво ти што неће да се сексају са тобом па лупеташ.
BeliVuk
11. mart 2024. u 09.52
drina1, Einstein је психопатско дно дна, теорију релативитета је украо од своје српске жене, оставио је са дефектним дететом. Треба да се стидиш.
keser
(Тешем букве)
11. mart 2024. u 10.18
као да су са нама поступали боље.
Дај прво да се сами одбранимо па да беремо туђу бригу.
Ми смо најстарија, најслабија и најугроженија нација на Балкану.
Нема више епопеја и битака. Није ово исти народ.
Popaj
11. mart 2024. u 15.27
Beli,
Хвала на документарцу!

ПОЧЕЛО ЈЕ СА ЛАЖОМ (немачки документарац (ЕНГ СУБС) о бомбардовању Југославије 1999.)
https://www.youtube.com/watch?v=jIx-T9LH2eM
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.