Diskusije : Politika

 Komentar
217 вакцина
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
09. mart 2024. u 01.28
ПОЛИТИКА, 07.03.2024.

>>
Примио 217 вакцина против короне

Иако су му лекари рекли да то не чини, Немац је примио поменути број цепива у року од 29 месеци, а тестирања су показала да она нису имала штетни утицај на њега

Немачки држављанин примио је у току 29 месеци чак 217 вакцина против ковида 19, иако су му лекари препоручили да то не чини. Овај, по оцени стручњака бизаран случај, документован је недавно у студији објављеној у медицинском часопису „Лансет инфекшенес дисизис”.

Реч је о шездесетдвогодишњем мушкарцу који се вакцинисао приватно, а за његов случај, како наводи др Килијан Шобер са одељења за микробиологију Универзитета Ерланген-Нирнберг, експерти су сазнали из новинског чланка.

„Позвали смо поменутог пацијента и понудили да се подвргне тестовима како бисмо проверили његово здравствено стање и утицај толиког броја цепива на организам и он је био веома заинтересован да учествује у истраживању”, објаснио је др Шобер, а пренео Би-Би-Си.

Лекари су у дужем временском интервалу узимали узорке пљувачке и крви поменутог Немца, а затим су их тестирали и проверавали да ли постоје штетне последице на његово здравље. Такође, испитивали су како ова хипервакцинација делује на имунолошки систем човека.

Лекарски тим на челу са др Шобером истакао је да никако не подржава хипервакцинацију као стратегију за јачање имунитета, али су потврдили да су резултати тестирања узорака поменутог шездесетдвогодишњег Немца показали да узимање 217 цепива против короне није нанело штетне последице.

„Бринули смо се због хиперстимулације имунолошког система, с обзиром на то да свака вакцина против ковида 19 утиче баш на њега како би се борио против вируса, међутим, досадашње анализе показују да пацијенту здравље овим поступком није нарушено”, истиче др Шобер.

Он напомиње да су три дозе цепивом против короне сасвим довољне за борбу против болести која је оковала планету дуже од две године, као и да је само ризичним групама препоручено да приме и четврту дозу поменуте вакцине.

Доказе о 130 убода вакцине против ковида 19 прикупило је тужилаштво у Магдебургу, које је покренуло истрагу због сумње у превару, али кривична пријава није подигнута.

https://magazin.politika.rs/scc/clanak/569660/nauka/primio-217-vakcina-protiv-korone
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
09. mart 2024. u 01.32
Ни сви луди у лудници, ни сви здрави на улици. ;о)))
cicero99
(historia est mater of studioru)
09. mart 2024. u 03.47
Sada će gospodja Zorko da dokaze da je taj vakcinisani svabo mandrknuo 125 godina pre Hrista zbog vakcine ! :)
abvgd
(Morski)
09. mart 2024. u 05.20
Свако бира своју реалност, у шта верује. Или, бира коме припада. Свако. Слобода воље је загарантована не законима, већ Вишом Силом.
ofarbaniboyPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ofarbaniboy
(varim)
09. mart 2024. u 07.34
Evo ga🥳
Smislio skljocko temu za izdvajanje a vi zaboravite da on ima deset nadimka🥳🥳🥳
Starac_Foco
(--)
09. mart 2024. u 10.32
Ja sam procitao pricu o ovome kad je bio dogurao do 90 vakcina. Nisam povjerovao da je to tačno, jer ko bi normalan to uradio i zbog čega. A broj od 217 mi izgleda još vise nemoguć.

No prica se vrti po internetu na vise mjesta i egleske verzije daju malo vise detalja, ne ime osobe, ali mjesto, starost i cime je vakcinisan. Te po jednoj verziji, 8 razlicitih „formula” mu je bilo u „portfolio”...

In total, the man got eight vaccine formulations, including mRNA vaccines from Pfizer/BioNTech and Moderna, a vector-based vaccine from Johnson & Johnson and a recombinant-protein vaccine from Sanofi.
geriatrikus
(zvakac karamela)
09. mart 2024. u 11.26
Опсежне 10 годишње истраживање дјеловања
Ковид вакцине и могућих негативних посљедица по здравље пацијената које су координирано спровели Фајзер и Модерна, а коспонзорисао Клаус Шваб, као и ХХ је показао да је однос броја примљених вакцина и тзв. бустера у директној корелацији са могућим штетним посљедицама. Показано је да могући штетни ефекти расту примањем прве вакцине према десетој, а онда постепено опадају, али све до 200те могу довести до неких, мада све мањих посљедица.
Након 200те дозе организам примаоца стиче апсолутни имунитет што је њемачки господин Цурбриген Карл Цајс Румениге који је примио 213 недвосмислено доказао.
Фајзер и Модерна су направиле уговоре са више светских твртки за производњу амбалаже које ће да пакују и испоручују вакцине у паковањима од 200 доза по кутији, а грађани ће моћи самостално да спроводе своју имунизацију гдје ће на кутијама бити детаљна упутства о употреби као и смарт апликатори за прецизно дозирање.
geriatrikus
(zvakac karamela)
09. mart 2024. u 11.30
Напомена:
У међувремену, након завршетка истраживања мр.Румениге је примио још 4 вакцине, тако да се сада слободно може рећи да господину Цурбригену Карл Цајсу Руменигеу сада не може нико ништа и да је јачи и од судбине.
ofarbaniboyPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ofarbaniboy
(varim)
09. mart 2024. u 12.00
Naravoucenije...sto te zaglupave prve dve tri zaglupave...posle ti ne mogu ništa...sansui i sajonara...
Kraj_Sveta
(socijala)
09. mart 2024. u 12.00
Jedno je sigurno, nikako nije mogao da mu se zacepi krvni sud u mozgu.
Tubby
09. mart 2024. u 13.38
još DAVNE 1990 su pocela ispitivanja o vakcinama koje se ISKLJUCIVO unose kroz hranu, dokle se do danas stiglo mozete da procitate ako ubacite u gugl „edible vaccines” … (ima na tone i tone stranica)
*** Edible vaccines are genetically modified crops that contain antigens for specific diseases. Edible vaccines offer many benefits over traditional vaccines, due to their lower manufacturing cost and a lack of negative side effects.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
09. mart 2024. u 13.52
Mislim da bi trebalo naplacivati vakcinu. Recimo 20CAD.

Nema smisla da neko ko nije primio ni jednu financira ovakve.
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
09. mart 2024. u 14.08
Pjer,

Пошто су га други лекари одбили, тај тип је, изгледа, плаћао неким докторима да би га вакцинисали више пута.
Мислим да држава не може да наплаћује вакцину ако је проглашена епидемија, или пандемија неке заразне болести која може да угрози велики део популације.
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
09. mart 2024. u 16.54
Зар неко стварно мисли да је ова прича истинита?
Класична пропагандна димна бомба да се скрене пажња….
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
09. mart 2024. u 17.44
Global NEWS

>>
‘Hypervaccinated’: Doctors study man who’s had 217 COVID-19 vaccines

By Michelle Butterfield

Posted March 6, 2024 12:48 pm
Updated March 7, 2024 10:33 am

IS THERE SUCH THING AS TOO MANY VACCINES?

То је питање које су немачки научници недавно намеравали да истраже, док су испитивали случај човека који је добровољно примио 217 убода вакцине против KОВИДa-19 током 29 месеци.

62-годишњи мушкарац из Магдебурга у Немачкој рекао је лекарима да примио велики број вакцина - у просеку 7,5 доза месечно или инјекцију свака четири дана - из „приватних разлога”, известили су у својој студији истраживачи са Универзитета Ерланген-Нирнберг, који су га прегледали.

Иако је човек дефинитивно премашио препоруке за вакцину, он је такође постао шетајући експеримент за то како имуни систем реагује када се често вакцинише против истог патогена.

Ова „хипервакцинација” није довела до штетних ефеката на здравље, показало је истраживање објављено у понедељак у часопису LANCET INFECTIOUS DISEASES, али такође није значајно погоршало или побољшало његов имуни одговор.


https://globalnews.ca/news/10339262/217-covid-vaccines-side-effects-immune-system-germany/

Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
09. mart 2024. u 18.04
The New York Times

After 217 Covid Vaccines, Man Had No Side Effects and Robust Immunity
Media accounts of a German man’s extreme vaccination history spurred researchers to analyze his immune responses.
. . .

https://www.nytimes.com/2024/03/06/health/217-covid-vaccines.html
***

CTV NEWS

Man deliberately gets 217 COVID-19 shots

A 62-year-old German man deliberately received 217 COVID vaccine shots over a 29-month span.
March 6, 2024 12:01 p.m. EST
. . .

https://www.ctvnews.ca/video/c2880276-man-deliberately-gets-217-covid-19-shots
***

Man in Germany receives 217 COVID-19 shots

https://www.youtube.com/watch?v=xAhli9gnkhQ
***

The Atlantic

Pfizer Couldn’t Pay for Marketing This Good

Well now we know what happens when someone gets 217 COVID shots.
By Jacob Stern

3. јуна 2021., отприлике 60-годишњи мушкарац у граду Магдебургу, у Немачкој, примио је своју прву вакцину против KОВИДа. Одлучио се за вакцину Johnson & Johnson-а, популарну у том тренутку, јер је за разлику од Фајзерових и Модерниних вакцина, то је било једном-и-готово. Али то, очигледно, није било оно што је имао на уму. Следећег месеца је добио вакцину АстраЗенека. Месец дана након тога, удвостручио је АстраЗенекину и додао Фајзерову, као добру меру. Ствари су се одатле само убрзале: у јануару 2022. примио је најмање 49 КОВИД убода.
. . .

https://www.theatlantic.com/health/archive/2024/03/217-covid-shots-hypervaccination-study/677666/
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
09. mart 2024. u 18.05
Дакле с једне стране имамо пропагандне ловачке приче о 200 вакцинација неименоване особе без посљедица, а с друге стране чињенице:

_________
Dr. Peter Marks, direktor američke FDA agencije, svjedoči o ogromnom broju prijava nuspojava od vakcina protiv covida u VAERS sustav.

Dr. Weinstrup, koji ga ispituje, prvo konstatira da je do februara 2024. godine broj VAERS prijava nuspojava od vakcina protiv covida značajno veći od prijava za sve ostale vakcine i to od 1990. godine.
Kaže, to su iznenađujuće brojke. Je li vlada bila pripremljena na takvu lavinu prijava?
Dr. Marks odgovara, da, izvrsno ste shvatili poantu. Mi smo se pokušali pripremiti, no, lavina prijava nuspojava od vakcina je bila ogromna!

Kako su nam ono rekli? I još nam i sada govore – sigurno i efikasno, nuspojava nema. vakcina su sigurne kao pijenje vode.
Kako sad najednom „lavina prijava nuspojava od vakcina”?
Kako je to u skladu s narativom „sigurno i efikasno”?

https://tinyurl.com/yc4e72b8
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
09. mart 2024. u 18.10
CP24 NEWS

>>
A man deliberately got 217 COVID shots. Here's what happened

One German man has redefined „man on a mission.” A 62-year-old from Magdeburg deliberately got 217 Covid-19 vaccine shots in the span of 29 months, according to a new study, going against national vaccine recommendations. That’s an average of one jab every four days.
. . .

https://www.cp24.com/news/a-man-deliberately-got-217-covid-shots-here-s-what-happened-1.6796932
***

https://www.euronews.com/health/2024/03/06/german-man-vaccinated-against-covid-217-times-had-no-side-effects
***

https://www.cbsnews.com/news/man-got-217-covid-19-vaccines-germany-heres-what-happened-study/
***

https://www.washingtonpost.com/health/2024/03/05/german-man-covid-vaccine-217-shots/
***

intrigue
09. mart 2024. u 18.13
Јоцко , ти би ипак морао да сватиш једну ствар која је видљива и Стивију Вондеру ...
Имаш посла са онима који ће свака вест , сваки аргумент , сваки доказ који закачиш прогласити подметачином , пропагандом , лажном ...
А све што они закаче , је истина .

Тако да , нема користи , узалудно је , сизифовски посао .
Верујем да ти је тешко и да не можеш одолити изазову ... али , покушај човече , зажмури , игнориши .

Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
09. mart 2024. u 18.31
intrigue,

Забавља ме то што они мисле да подржавам типа који је 'Шано душо' као и они, али у супротном смеру.

Било би весело кад би могла да се организује дебата у којој би учествовали они и тај тип. Вероватно би га убеђивали да није свестан које све здравствене проблеме има, инсистирали да је корумпиран, добио паре од произвођача вакцина, ...
Jocko4Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
09. mart 2024. u 18.39
Још мало „ловачких прича” ...

Двојица мојих колега са студија примили су прошле јесени пету дозу вакцине.
Један је 2018. имао тешку операцију рака, други је 2016. имао операцију кука.
Хвала Богу, није им ништа.
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
09. mart 2024. u 18.43
Breaking News:

Neimenovani Nijemac, koji je primio 217 injekcija, je potvrdio i postojanje ljudi gustera, objavio je nezavisni i visokopouzdani Fartcheker BockoNews.

Isti Nijemac je zbog straha od odmazde ljudi gustera. izricito zahtjevao da ostane anoniman, ali u njegove tvrdnje ne možemo sumnjati, potvrdili su poznati naucnici dr Minhauezen i prof. Pinokio, kao i ostala priznata struka i nauka.

ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
09. mart 2024. u 18.46
------
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
09. mart 2024. u 18.39

Још мало „ловачких прича” ...

Двојица мојих колега са студија примили су прошле јесени пету дозу вакцине.
Један је 2018. имао тешку операцију рака, други је 2016. имао операцију кука.
Хвала Богу, није им ништа.
---------

peta doza vakcina?
pa nisu li to bile lazne tvrdnje teoreticara zavjere, da će vakcinancija postati redovne, svakih par mjeseci?
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
09. mart 2024. u 18.47
inače, nas Jocko je poznat po vjerodostojnim pricama.

sansui i Danka Dubajic mogu to potvrditi.
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
09. mart 2024. u 18.52
------
intrigue
09. mart 2024. u 18.13

Имаш посла са онима који ће свака вест , сваки аргумент , сваки доказ који закачиш прогласити подметачином , пропагандом , лажном ...
А све што они закаче , је истина .
---------

tako je nasa tetka intriga, kao i vecina vakcinasanih, zakacila kovid NAKON vakcinancije a koja je, jel'te, 100% efikasna i sigurna...
i sigurno stiti od kovida i jedini je spas da svi ne umremo od smrtonosne pandemije
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
09. mart 2024. u 20.26
------
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
09. mart 2024. u 18.31

Било би весело кад би могла да се организује дебата у којој би учествовали они и тај тип. Вероватно би га убеђивали да није свестан које све здравствене проблеме има, инсистирали да је корумпиран, добио паре од произвођача вакцина, ...
--------

eh, da, bas bi bilo veselo, ali ne može se dogoditi.
jer taj tip - ne postoji...

uostalom, sve debate su već 4 godine - zabranjene
(premda se to tako ne kaže, nego eto, iz nekog razloga se 'autoriteti, struka i nauka' ne usude ulaziti u debate sa neistomišljenicima, nego neistomišljenike cenzuriraju ili opanjkavaju iz treće ruke, bez da ovima daju prava da u kontroliranim medijima iznesu svoje argumente)
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
09. mart 2024. u 20.52
kanada, pocinju tuzbe protiv vlade zbog dezinformacija o kovid vakcinama:

https://www.youtube.com/watch?v=149Hq9RXcBU
u stotinama komentara običnih ljudi se vidi mišljenje naroda o vladi i njihovim lazima o vakcinama. hmmmm, neki bi mogli zavrsiti u katranu i perju, a možda i omastiti konopac
------------

jel sad jasnije otkud i zašto ovakvi clanci o anonimnom nijemcu, koji se eto, izbo 200 puta. a kao nije mu ništa?
abvgd
(Morski)
09. mart 2024. u 21.22
Ако неко заиста верује да неко може бити здрав после 200 вакцина...ја више не видим шта се ту има говорити. Мислим, како уопште почети разтовор? Зато кажем, човек је слободан да верује шта и коме хоће. Постоје такве разлике у мишљењима када је бесмислено уопште покушавати некакву комуникацију. Треба се учити узджаности и поштовању туђег мишљења и заблуда.
Kraj_Sveta
(socijala)
09. mart 2024. u 21.41
„Имаш посла са онима који ће свака вест , сваки аргумент , сваки доказ који закачиш прогласити подметачином , пропагандом , лажном ...
А све што они закаче , је истина .”
Ne znam kako ostali, ono sto ja objavljujem i komentarisem, nema nameru da ubedi ni Jocka, ni bilo koga ko se zagrizeno drzi „istine” koju nam serviraju poznati belosvetski dokazani humanisti. Malo mi i smeta lično prepucavanje i pokusaji da se neko ubedi da razmisli o tome šta se ovde objavljuje.
Cilj je da se pruze informacije koje se dokazano cenzurisu i otezava im se da dospeju do javnosti. Ako nećeš da cujes/procitas, razmislis, ne moras, na volju ti, samo nemoj od mene da zahtevas da prihvatim nešto gde ne vidim nikakvu logiku i gde izvori kojima ja verujem pokazuju suprotno. Na osnovu licnog iskustva, autoriteta i brojnosti strucnjaka koji ukazuju na problem, a sa druge strane kvalitet osoba koje tvrde suprotno („mainstream” zločinci), ja sam izabrao stranu.
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
09. mart 2024. u 22.42
abvgd,

>'Ако неко заиста верује да неко може бити здрав после 200 вакцина...ја више не видим шта се ту има говорити. Мислим, како уопште почети разтовор?'
- - -

Почни разговор од почетка, рецимо од тога да је Земља равна, па настави са људима-гуштерима, то Зоррко воли да чита. .
intrigue
09. mart 2024. u 22.52
То је оно о чему причам . Све што Ви (он) поставите то је оно о чему ја причам ...
Циљ ?

„”Cilj je da se pruze informacije koje se dokazano cenzurisu i otezava im se da dospeju do javnosti. „”

Јес то циљ , али у курцу .

Овде су постављане такве вудалаштини , глупости и лажи да то ни пас са маслом не би појео .
За шамарчину .

А ти , пријатељу мој , а ниси сам , то изгледа видиш као „информације
које збиг цензуре не могу допрети у јваност .

Сто година ће проћи док Ти и слични теби не разумете да после тих лажи и будалаштина које се остављају овде ...пола света неће ознбиљно сватити све те ” информације које због цензуре не могу доспети у јавност„ .

Јел разумете ви то ...људи прочитају две-три небулозе и после тога ни не отварају оно што се постира ...

Још једна ствар одвраћа људе да читају...интезитет , учесталост , понављање до бесвести .
Досаду људима .
Све више личите на Јехове сведоке .

Кога ће Он (ви) да убеди , коме ће да објасни ? Узалудан је то посао.

Шта још има ...
Онај који је изсабран да представља вашу ствар , једноставно није убедљив , није довољно интелигентан , затупаст је , глуепрда , кретен.

Наравно да не морам да читам , нити читам . Заболе ме ладно овај мој кривак шта будала постира .
Зато се и чудим Јоцку.

Њему ја и говорим , да ви у оно што он постира не видите логику ...а од њега захтевате да прихвати будалаштине и лажи у којима свако ко има два грама мозга у глави не види ту вашу логику ...

Јел ти разумеш о чему се овде ради ?
Јоцко изсабрао страну Ти изабрао страну . Ти мислиш да су они којима верујеш ауторитети Он мисли да су онима који верује већи ауторитети .
Ти изабро , он изабро . Он се зајебо , ти ето ниси .
Кога боли курац за то ?

Шта мислите да ће се променити ? Признаће да се зајебо ? Желите да се покаје ? Генерално , шта вас бре боле курац за њега ?
Баш сте ми ”жалобитни„ (што би реко Торбица из Државног псола) ...овај кретен сав усхићен , радостан , кад овде качи да је неко млађи умро .
То доказује да је у праву ?
Зато сваки дан проведе сате на интернету у нади да ће пронаћи информацију да је неко млад изненада умро .
И кад пронађе баци дркицу од среће ...
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
09. mart 2024. u 23.15
Zorrko,

>'peta doza vakcina?
pa nisu li to bile lazne tvrdnje teoreticara zavjere, da će vakcinancija postati redovne, svakih par mjeseci?'
- - -

То што теоретичари завере кокодачу је њихов проблем. Углавном је препоручено да се приме 3 дозе (2 дозе + бустер).

Та двојица мојих колега су у критичним групама, а онај други, поврх свега, често учествује у међународним научним конференцијама у разним европским земљама и каже да жели да смањи ризик.
Узгред, мој рођени брат је такође у критичној групи и примио је 4 дозе Фајзерове вакцине.

Од осталих из моје родбине и пријатеља, већина је примила 3 дозе и није било проблема.

АКо си служио војску, вероватно се сећаш да смо примили неку вакцину која је пруђала заштиту првих 6 месеци.

Ни имунитет стечен пребољевањем Ковида не траје дуже од неколико месеци.

Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
09. mart 2024. u 23.31
Kraj_Sveta,

Независнна медија НЕ МОРА да значи да је у свему непристрасна.
И међу политичарима може да се нађе један број антиваксера.
Међу лекарима такође.
Неким адвокатима антиваксери дођу као кец на десетку.
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
09. mart 2024. u 23.38
Ако је некоме промакло:

## Овај, по оцени стручњака бизаран случај, документован је недавно у студији објављеној у медицинском часопису „LANCET INFECTIOUS DISEASES”.##
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
09. mart 2024. u 23.56
-------
intrigue
09. mart 2024. u 22.52

Овде су постављане такве вудалаштини , глупости и лажи да то ни пас са маслом не би појео .
За шамарчину .
---------

A kakve to budalastine i gluposti, konkretno?

Valjda da je kovid smrtonosna pandemija, ali od koje niko ne umire, osim onih koji su već na samrti od starosti i od karcinoma?

Ili one o spasonosnim vakcinama koje će vas zastititi od kovida, a koji ste dobili manje vise SVI koji ste se izboli tim spasonosnim vakcinama?

А ти , пријатељу мој , а ниси сам, si dobio kovid NAKON spasonosnih vakcina i onda zarazio čitavu familiju koja je isto tako bila zasticena spasonosnim vakcinama.

A i dalje ništa ne shvacas?
Šta si ti, dijete sa posebnim potrebama?
Ili, kako se nekad nazivalo - retard?

--------
Сто година ће проћи док Ти и слични теби не разумете да после тих лажи и будалаштина које се остављају овде ...пола света неће ознбиљно сватити све те „ информације које због цензуре не могу доспети у јавност” .
------

genije, dobio si kovid nakon spasonosnih vakcina, a koje su te trebale zastititi od toga. A i dalje ništa ne razumijes?
Koliko glup moras biti?

--------
Још једна ствар одвраћа људе да читају...интезитет , учесталост , понављање до бесвести .
Досаду људима .
-------------

možda odvraca tebe, ali slobodoumni ljudi čitaju. To ocito nisi jedan od tih.

------
Онај који је изсабран да представља вашу ствар , једноставно није убедљив , није довољно интелигентан , затупаст је , глуепрда , кретен.
--------

a ko je taj odabran?

niko nije odabran, riječ je o milijardama slobodumnih ljudi koji govore istinu...

-------
Наравно да не морам да читам , нити читам . Заболе ме ладно овај мој кривак шта будала постира .
---------

znamo, teško je citati i misliti svojim mozgom. lakse je skinuti gace 'autoritetima'

------
Јел ти разумеш о чему се овде ради ?
-------

o cemu? o kukavicluku i licemjerju?

-----
Јоцко изсабрао страну Ти изабрао страну . Ти мислиш да су они којима верујеш ауторитети Он мисли да су онима који верује већи ауторитети .
Ти изабро , он изабро . Он се зајебо , ти ето ниси .
Кога боли курац за то ?
-------

ako je tako, zašto se grcis i objavljujes ovako dugacke postove?
nešto ne stima u tvojoj prici.

---------
Шта мислите да ће се променити ?
-------

tebi ništa. Ali možda će se milioni drugih, mladih ljudi spasiti od zla i degenaracije,

-----
Признаће да се зајебо ? Желите да се покаје ? Генерално , шта вас бре боле курац за њега ?
-------

naravno da neće. i boli nas !@#$ za takve.
predaleko je otisao.

Ali neki od nas imaju djecu, koju želimo zastitti od ovog zla.

isto tako, neki od nas imaju i savjest.

-------
И кад пронађе баци дркицу од среће ...
--------

ovo govori ponajvise o tebi
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
10. mart 2024. u 00.17
------
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
09. mart 2024. u 23.15

- - -

То што теоретичари завере кокодачу је њихов проблем. Углавном је препоручено да се приме 3 дозе (2 дозе + бустер).
--------

ajde? a ovi tvoji primjeri već petu dozu?
A neki anonimni, koji bi trebali biti kao prmjer drugima, već i 217-tu?

A to što su nakon preprucene 2+1 doze gotovo svi dobili kovid, ćemo zanamariti?

-----
а онај други, поврх свега, често учествује у међународним научним конференцијама у разним европским земљама и каже да жели да смањи ризик.
-------

u međunarodnim naučnim konferencijimaa? vauuuu
sad si me ubjedio...

a meni su jucer se jucer spiderman i batman bili na veceri. I pobjedio sam ih u sahu, a poslije ih razbio u kung fuuu.

Jocko, šta stvarno mislis da neko vjeruje u ove tvoje nebuloze?
Nije ti neugodno lagati na nivou osmogodisnjeg djeteta?

------
Узгред, мој рођени брат је такође у критичној групи и примио је 4 дозе Фајзерове вакцине.
-------

garant je i covjek guster>

------
Од осталих из моје родбине и пријатеља, већина је примила 3 дозе и није било проблема.
---------

vjerovacemo ti na riječ.
Tvoja riječ, protiv naučno potvrdjenih statistickih podataka.

Ti si inače poznat kao vjerodostojan, Potvrdili sansui, Danka Dubajic i još par tvojih nikova.

--------
АКо си служио војску,
-------

nisam, živio sam devedesetihu Zagrebu, platio sam da ne služim hr vojsku. Takvi ko ti su mi mi se prijetili, i rugali mi se da ću na kraju morati sluziti hr vojsku.
Ipak nisam.

------
Ни имунитет стечен пребољевањем Ковида не траје дуже од неколико месеци.
-------

naravno da ne traje, jer to je virus prehlade.
Zna se od 1950.
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
10. mart 2024. u 00.30
Пс:

Ако сам ја деведестих за 6000 марака успио купити медицинску струку и науку да ме ослободе хр војске, шта мислите да они који располажу са трилијардама долара могу направити са том истом струком и науком?
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 00.53
Zorrko,

>'Ако сам ја деведестих за 6000 марака успио купити медицинску струку и науку да ме ослободе хр војске, ...'
- - -

Како се то купује медицинска струка ?
Зато не можеш да схватич да се за ФАМИЛИЈУ корона вируса зна од 1950, а да су се нови чланови те фамилије појавили 2003 (САРС) и 2019 (САРС2 ).
Пре ће бити да си купио уверење да те због здравствених разлога ослободе војске.

За разлику од тебе, мој брат није купио медицинску диплому, него је уредно положио све испите.
Ни други мој другар из студенских дана, лекар, с којим сам се чуо пре месец дана, није купио медицинску диплому. И он се вакцинисао (нисам питао колико доза).

Можда си за сличне паре купио и адвокатску струку, иначе не би понављао бесмислене реплике као ус*ан голуб.

П.С. Могао бих да наведем још неке конкретне примере о вакцинисанима из круга пријатеља и родбине, али ми не дају сансуи и Данка Дубајић. Кажу, „немој, тражиће ти да наведеш матичне бројеве њихових личних карата, име и презиме, адресу и број телефона”.
cenim_ja
10. mart 2024. u 00.55
E moj jocko...covek primio 217 a ti samo 3...sramota...trk po još koju..
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 01.02
Zorrko,

>'Potvrdili sansui, Danka Dubajic i još par tvojih nikova.'
- - -

Ош' ти позајмим неки од њих, да се утешиш.
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 01.06
cenim_ja,

Прочитај шта сам написао 09. mart 2024. u 01.32.

Што јес, јес - није, бре, поштено, некима ни једна доза, а он наФатао 217. Није мислио на друге, ццц.
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
10. mart 2024. u 01.16
———
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 00.53

Zorrko,

>'Ако сам ја деведестих за 6000 марака успио купити медицинску струку и науку да ме ослободе хр војске, ...'
- - -

Како се то купује медицинска струка ?
——-//

Лако, за 6000 марака.
Али наравно не сва….неки се не могу купити ни за милијарде.
права медицинска струка се не продаје, него упорно диже глас на алтернативним медијима.
Које укакани јоцко назива антиваксерски опскурним сајтовима
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
10. mart 2024. u 01.32
Али они који се дају купити за пар хиљада марака, еура или чега већ, пишу дијагнозе какве хоћеш.

Ковид, 217 ваккцина, бла бла смртоносна пандемија, спасоносне вакцине бла бла
А ипрани мозгови пасу те кварне идиотарије

На срећу, нису сви недицински стручњаци такви….. али ти који, су у цензури у службеним медијима
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 01.34
Zorrko,

Ниси разумео питање, па да преформулишем:

Како си то купио 'медицинску струку' ?

Јеси ли купио 200, 300 грама „струке”, јер ниси имао довољно пара да купиш цело паковање ?

Или је, можда, на „струци” писало - уверење (о неспособности ...) ?

Ови „стручњаци” који Ковид тако лежерно проглашавају обичном прехладом су побркали ствари које су јасне и лаицима. (Изузимају се дрвени адвокати, они се „разумеју” у право).
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 01.45
Zorrko,

Као што си успео да купиш „струку”, тако „стручно” оцењујеш које су „твоје колеге” они прави, добри и поштени.

Интересантно, већ сам помињао једну моју рођаку, која је успела да заврши само прву годину студија медицине - и она је упорни-напорни антиваксер. Током пандемије се посвађала са многима из фамилије, јер су се вакцинисали.
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
10. mart 2024. u 01.53
За пар хиљада марака сам купио стручно мишљење медицинске струке.

Баш како су ауторитети купили у задњих пар година за милијарде долара мишљење једног великог дијела медицинске струке.

Али не цијеле….неки се не продају ни за трилионе….И даље постоје они који објављују истину о злочинима против чивјечности на тзв алтернативним медијима.

Истина се не може зауставити.

Ма колико се ти мали колаборациост трудио.
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
10. mart 2024. u 03.04
—-/-
Jocko4
(

Или је, можда, на „струци” писало - уверење (о неспособности ...) ?
——/

Писало је:

Ковид је прехлада, то знамо од 1950, али ми смо продали фору да је то најсмртоноснија пандемија па смо оваквим идиотима ко јоцко узели трилионе.

А приглупи јоцко се и даље батрга и покушава доказати, уз помоћ сансуиа и данке дубајић, на СЦ форуму како је он страшно паметан.
ofarbaniboyPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ofarbaniboy
(varim)
10. mart 2024. u 05.17
E sad kad je saznao da skljocko uzeo pod kontrolu tuce nikova... glavnu cepulju foruma neće iz shupka iscupati ni zubarskim klestima...

😂😂😂
Kraj_Sveta
(socijala)
10. mart 2024. u 09.33
„Сто година ће проћи док Ти и слични теби не разумете да после тих лажи и будалаштина које се остављају овде ...пола света неће ознбиљно сватити све те ” информације које због цензуре не могу доспети у јавност„ .”

Mani se ti mene i sličnih meni... Ja sam objasnio zastio vise verujem u te laži i budalastine, da se ne ponavljam.
A ti ne moras da verujes, a vidim da niko od vas „vaksera” ni ne pokusava da objasni zašto veruje dokazanim zločincima, nego se svodi na laži i budalastine i teorije zavere, sa obaveznom etiketom antivaksera i pominjanjem ravne zemlje.
Razmišljanje svojom glavom je poželjno, rekao bih obavezno.
Procitas, na primer, šta prica Bajden, pa uporedis sa Putinom.
Šta je pricao Klinton sa onim šta se stvarno desavalo. Šta je pricao Bler o oruzjima za masovno unistenje i kako Irak može za jedan dan da napravi nuklearnu raketu i pogodi London.
Šta prica Fauci, Bil Gejts, Klaus Svab; pa uporedis sa naucnicima, doktorima specijalistima koji su ceo zivot proveli istrazujuci, pronalazeci, lececi (ali stvarno) ljude. Gle cuda, odjednom se popismanili i sve ostavili iza sebe i postali antivakseri i ravnozemljasi.
LOGIKA?
Jocko4Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 11.16
Kraj_Sveta,

>'Mani se ti mene i sličnih meni...'
- - -

Нико те није вукао за језик, ни прозивао, него се сам утрпаo, да би се некако позиционирао код ГВП и да се не би осећао запостављеним.

Te популарне шлагере о Фаучију, Гејтсу и стручњацима који су се целог живота бавили истраживањима, поштеним лекарима, ... чуле су се од почетка пандемија и у овим дискусијама стотину пута.
Као да се далеко већа већина научника није бавила истраживањима и нема пооојма о чему се ради, или су СВИ они У СВИМ ЗЕМЉАМА У СВЕТУ потплаћени и непоштени.
ЛОГИКА ???

Где овде видиш ваксере ?
Сасвим јасно вам се говори да је ствар одлуке појединца да ли ће да се вакцинише или не, али вама то не одговара - ви би да угушите глас оних који не подржавају вашу хистерију.
Изгледа да не можеш, или нећеш да схватиш да бити против антиваксера не значи аутоматски бити ваксер.

Овај тип из Немачке је лујка, или муљатор, који је примао вакцине да би добио потврде, које је после намеравао да продаје. (Истрага је у току...).
Међутим, чак да је током 29 месеци примио само 17 доза вакцина разних произвођача, по вашим, антиваксерским „ауторитетима” би већ 3-4 пута био мртав, или тотално шлогиран.

intrigue
10. mart 2024. u 11.23
Не „хафизаш” ти јаране !?
Све што ти (ви) кажеш може се окренути у супротном смеру .

Ето друже мани се ти мене и сличних мени .
И сад , ко кога да се мане ?
Не видим да овде ваксери постирају , објављују ,затрпавају , наваљују , досађују , притискају ...
Да би им ти рекао „маните се ви мене”.

Обрнуто је .

Једини се нешто Јоцко батрга и бакћеса вама .

Ниси ти ништа објаснио због чега верујеш у део информација , лажи и небилоза које качи Сморриша .
Типа : Изнененадеа умро млад човек ... а нигде потврде да ли је вакцинисан или не ...да би се на крају испоставило како је та млада особа извршила самоубиство . Нпр. (ово је само пластичан пример) .

Ко верује злочинцима ? Баш ме рацку заболе за њих . Лично им ништа не верујем .
Али не верујем „ни вама”,који шврљате по интеренту и покушавате доказати да су ови злочинци зато што се због вакцине више неће рађати ни деца и ако се роде рађаће се са анималијама ...да ће у роику од пар године померети све живо у мртво што је примило вакцину , има бре да рикну сви који се баве спортом .

Можда би неко и поверовао ако би „смањили мало” . Смањите пичка му материна . Не претерујте .
И не скачите људима за врат зато што су изабрали оно што су изабрали .
Њихова ствар и њихов избор .

Оно што сам овде прочитао ( а не дешава се само овде ) ...Нико жив није навалио ко мутав на вас „ Што се нисте вакцинисали” , овакви сте , онакви сте .
Оврнуто је стално читам „а зашто сте се вакцинисали” , овакви сте онакви сте .

Јел време да се сјаши мало ?

То понаваљање , затрпавање , притискањ , досађивање ...се претвара у проповедање , лобирање , секташтво ...као што већ рекох Јехове зведоке.

Трип да ће неко људима отворити очи на форуму који посећује 20 људи , да ће на тај начин допринети било чему ?

На крају крајева , бадава је , касно је ...људи су већ примили вакцине, шта им сад ви можете ту помоћи , шта им можете објаснити...да ће умрети , да ће сераспасти , да неће имати децу , јел то ?

intrigue
10. mart 2024. u 11.30
Хехе !
Види овог офарбаног са педерском фризуром што се „вари” у чајни колутић.
Пица са хиљаду лица .

Он неком да прича о „више никова” ?

Под једним пише „ћес брате” , а под другим „ јој сестро како сам му спомињо жену , само да знаш” .
Најгори сој људи . Такви би де сутра издали и продали било где да се нађете .
Јаје од човека .
geriatrikus
(zvakac karamela)
10. mart 2024. u 11.33
У
кафани се деси сусрет неколико старих другара од којих су неки дигли руке од школовања још у основној школи и развили неку парали дјелатност, неки постали врсне атлете и одрадили фантастичне професионалне уговоре, те стекли и велико богатство, некима Бог дао лијеп глас и одлично се снашли на естради, а пар њих постали професори математике на техничким факултетима.
И дође до тога да се један од професора помене другом одређене проблеме у вези са диференцијалним једначинама и Фуријеовим редовима.
Тада се бизнисмен уз опаску да није баш све у математици савладао, али да таблицу множења, изузев множења са 7, има у малом прсту активно укључује у објашњавање редова и диференцијала, певачка звијезда ускаче са коментаром да ако је ко позван да о томе говори то је он, пошто му баш неки дан оде диференцијал на BMW-y те су га морали шлепати, а атлета је објашњавао колико је само пута видио огромне редове људи који се тискају да купе улазницу за неко од његових такмичења.
Један од професора се одједном сјети да има неки неодложни састанак и да се мора поздравити са друштвом, други га панично гледа и тражи спас и помоћ у избављењу са тог мјеста стрепећи од наставка дивног дружења са тако оствареним људима којима су све тајне одавно откривене.
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 12.01
Kraj_Sveta,

>'Procitas, na primer, šta prica Bajden, pa uporedis sa Putinom.
Šta je pricao Klinton sa onim šta se stvarno desavalo. Šta je pricao Bler o oruzjima za masovno unistenje i kako Irak može za jedan dan da napravi nuklearnu raketu i pogodi London.'
- - -

Ово показује да ти (и још неки овде) мешате бабе и жабе и вршите замену теза.

Логика ?
Логика каже да доказ да је исказ о догађају А лажан/истинит, НИЈЕ доказ да је лажан/истинит и неки други исказ о догађају Б.
ЗА СВАКИ од два узајамно независна исказа о различитим догађајима (А и Б) потребан је посебан доказ.

Да би избегли одговорност и плаћали одштету свим земљама у свету, „они” могу да лажу о раду сумњивих биолаборатрија,
АЛИ не могу да сакрију настале последице - велики број умрлих због овог вируса и покушаје да се вакцинама изборе са вирусом који им је исцурио из неке биолабораторије.

Шта би требало да мислимо о оном „малом дебелом” из Северне Кореје, јер је увео строге мере током пандемије ?
Шта да мислимо о мерама и вакцинисању на Куби ?
Шта о мерама и вакцинисању у Ирану ?

intriguePoruka negativno ocenjena. Pokaži

intrigue
10. mart 2024. u 12.02
Бла бла трућ !

intrigue
10. mart 2024. u 12.05
за оно изнад овог што написа Јоцко...
:))
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 12.28
intrigue,

>'Јел време да се сјаши мало ?'
- - -

Било је време још 2021, али ај' ти објасни „хигијеничарима”. Стратегија им је била и остала - да квантитетом, честим понављањем тема о Ковиду и вакцинама, надгласају квалитет.

>'Јаје од човека.'
- - -

Да је јаје, него мућак.
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 12.48
geriatrikus,

То што си написао је још једна од твојих неадекватних приповедака за наивне. Већ је познато да, кад немаш шта да кажеш, прибегаваш измишљању неадекватних аналогија, да би то, онако на кварњака, користио као аргумент против дискутанта кога мрзиш.
Али, ако би се и прихватила ова твоја приповетка, она би се свакако више односила на негаторе Ковида и антгиваксере, јер управо међу њима има више слабо образованих („бизнисмена, певача и гимнастичара”), којима је медицина далеко од онога чиме се баве, или се не баве ничим.
Zorrko
10. mart 2024. u 13.27
------
intrigue
10. mart 2024. u 11.23

То понаваљање , затрпавање , притискањ , досађивање ...се претвара у проповедање , лобирање , секташтво ...као што већ рекох Јехове зведоке.
---------

koje ponavljanje?
jel ono da je kovid smrtonosna pandemija, a da su vakcine sigurne i efikasne?
Da ćeš dobiti hamburger i pomfri ako se bocnes, a ako ne, onda ćeš dobiti otkaz i zabranice ti skolovanje?

-------
На крају крајева , бадава је , касно је ...људи су већ примили вакцине, шта им сад ви можете ту помоћи , шта им можете објаснити..
--------

to da zločini protiv covjecnosti ne zastarijevaju...
ako za ništa drugo, onda barem da se ne ponove

--------
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
10. mart 2024. u 13.34
-----
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 12.48
.
Али, ако би се и прихватила ова твоја приповетка, она би се свакако више односила на негаторе Ковида и антгиваксере, јер управо међу њима има више слабо образованих
----=----

sva sreća da imamo 'obrazovane' koji ne znaju da se za korona viruse zna od 1950 i da uzrokuju prehlade.

I koji ne znaju da kovid vakcine NE STITE od kovida, ali mogu izazvati brojne nuspojeve, mnoge i smrtonosne.

pa sad sluzbeni statisticki podaci svuda pokazuju u zadnje 2-3 godine eksplozivno povecanje srcanih problema i mozdanih udara, pogotovo kod mladje populacije,povecanje smrtnosti novorođencadi, opasno smanjen natalitet, i eksploziju menstrualnih probleme kod žena..
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
10. mart 2024. u 13.39
------
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 12.01

Да би избегли одговорност и плаћали одштету свим земљама у свету, „они” могу да лажу о раду сумњивих биолаборатрија,
АЛИ не могу да сакрију настале последице - велики број умрлих због овог вируса
--------

broj umrlih od ovog virusa je ispod nivoa statisticke greške

--------
и покушаје да се вакцинама изборе са вирусом који им је исцурио из неке биолабораторије.
--------

o rezultatima vakcina pogledaj moj post iznad ovog
intrigue
10. mart 2024. u 13.46
Реално , као у увек мене највише иритира претеривање и лажињање , а све
сврху да би се доказало оно што се заступа .

Смањите мало пичка му материна .

Срчка па срчка , канда нико пре није умирао од дрчаног удара .
Није тешко пронаћи колико је људи у свeту звекне срчка... у свету бре годинама на сваких 60 сец. умирло преко 30 људи .
У Србији на 1000 људи чак њих 300 умре од кардиоваскуларних болести ...и у периоду од 1990 до 2019 та цифра се није смањивала .

И сад ти мени ееееј умирууу људи од срчке ?

Спортисти , бивши и садашњи , доживљавају срчку ?
Као да их није тресло и пре ?
Наравно да их је тресла срчка , али није била толико занимљива прича , није било актуелно као данас , није било толико друштвених мрежа нити се доказивало са тим било шта .
Напротив , крило се .

Јел оно Паспаља имао више пута срчани удар ? Јел Грбовић имао срчани удар ? Млади људи , бивши врхунски кошаркаши , а пре цороне , како јеботе ?
Онај Нигеријац што је играо кошарку за Звезду , као од брда одваљен , млад ...рокну га срчка у теретани ...пре него што се појавила вакцина ...а после прележане цороне , како пичка му материна ?

Младе људе , спортисте , рока срчка .
ОК.
Није се дешавало пре цороне ? Наравно да јесте ,само нико није претерано марио за то , није га интересовало .

Пре пар година сам пронашао и овде закачио истраживање од пре 25 и више година ...
Криво ми што то не могу више да пронађем .
Ради се , чини ми се , о 2009 години...у којој је само у УСА умрло од срчке 80 спортиста ...и опет иде „само” на Универизитетима и Колеџима.

Већ годинама се млади спортисти због жеље да успеју и нараве паре туку разним говнима , анаболицима -стероидима , шта ти ја знам којим још курцима ...
Претрениравају , преоптерећују се (срце) ...
И то што доживљавају није никакво изнанеђење .

На крају крајева увек ће постојати прича и контрааргумент...Можда није узрок вакцина већ прележана цорона .
Једноставно .
И нема тог курца који ће доказати да није тако .

Једне године , давно то беше ...син од мог кума је озбиљно кренуо у спорт ( дечко који је играо 3 на 3 на последњој Олимпијади )
И било је ту некаквих повреда на почетку каријере ...
Али то није тема ...Прича је да се човек заједно са сином по свим тим клиникама , институцијама...сусретао са младим људима који због проблема са срцем не могу да наставе каријеру .
Тај мој „кумић” данас има 31 годину .

Дакле ,нема ту ништа ново ...али се покушава на сензационалистички начин оставити утисак на људе који читају оно што напишеш .
Они треба да кажу Ваааууу !!!
А без да провере прво вест , а после тога да ли се слично дешавало и пре .

Опет понављам...
Мало да се смањи , то је рецпт .
Оно што су чињенице и оно што смо видели из личних искустава је нешто у шта се мора веровати ...
Типа ...
Вакцина није довољно испитана , вакцина није послужила сврси , неко је мацно озбиљне новце ...итд.
Такав наратив је нормалан и прихватљив , сасвим ок.
Али онај други , да сви помереше од срчке , да ће мушккарци постати стерилини , а жене јалове ...да ће се деца рађати са више очију него зуба :))) ...
То је керов курац .

Кажу коме веровати ?
Ето вероваћемо оној Алечковић ...велики стручњак која каже да је вакцина превара и да је унутра само вода ...а после тога завапи да људи умиру од вакцине ?
Или Несторовићу нпр .
Који је говорио да је цовид ништа , само мало јача грипица ?
Човеку који говори да су људи са плавим очима ванземаљци ...да деца које се роде личе на мамине јебаче са којима је општила пре оца ?
Човеку који је искористио пометњу и наивне , зарадио паре и направио политичку каријеру .

пс.
Оно што мене фасцинира је гард . Тај поглед одозго , глуметање врховне памети , држање вакеле , омаловажавање , подцењивање ...
Професори и начуници ...који имају посла са аутомеханичарима ?
:)))

Шта је то до проблем са менталном хигијеном .

Такве доктори ватају по Лази и вичу „НаполеонЕ , ТеслаА ...овамо да чика доца да бону” .
:))

ofarbaniboyPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ofarbaniboy
(varim)
10. mart 2024. u 13.50
On sve gluplji al zato tekst sve duzi,kukala nam mati ako Hercegovci reshe da idiotima udele još jednu besplatnu vakcinu...
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
10. mart 2024. u 13.56
------
intrigue
10. mart 2024. u 13.46

Који је говорио да је цовид ништа , само мало јача грипица ?
-------

a nego šta je?
evo, ti si imao kovid NAKON spasonosne vakcine, pa nam reci šta je kovid...

-------
Човеку који је искористио пометњу и наивне , зарадио паре и направио политичку каријеру .
-------

iskoristio pometnju i naivne, pa zaradio pare?

kako, prodavao antivakcine, anti PCR testove i anti maske?

ili je odstampao trilione eura i podijelio odabranim globalnim jaranima zbog nepostojece pandemije?

i, ko je stvorio pometnju?
intrigue
10. mart 2024. u 13.59
Ајде сад једно велико ААААА , да чика (др) Веља да бону .
:))
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 14.17
intrigue,

Поред тог бисера, да су у вакцини обични витамини, др. Мила Алечковић је испалила још један, кад је на конференцији (којој је и она била организатор) рекла да вирус не постоји, да власти застрашују народ, а на крају конференције рекла: „Да се разумемо, овај вирус није шала, чувајте се људи!”
ЈЛЗ
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 14.21
Zorrko,

>'i, ko je stvorio pometnju?'
- - -

Родила те мајка наивног.
geriatrikus
(zvakac karamela)
10. mart 2024. u 14.45
„kukala nam mati ako Hercegovci reshe da idiotima udele još jednu besplatnu vakcinu...”
≈======//
Не мислим да се „спасио” у Херцеговини. Има тамо неке родбине, сигурно би му рекли да не манита, да се мане ђетињења и да се не трује говнима... неко други му је то морао ушприцати. Ушприцан је ишао у Херцеговину, поганио чељад тамо, а касније и горе у Србији заразио сву родбину.
intrigue
10. mart 2024. u 15.05
Ево , ово вам је пример зашто нико нормалан не верује будалама ни онда кад причају оно што пије воде .

1. у Херцеговини немам „тамо неке родбине” , имам стару мајку , код ње сам био ...и види јада нисам је „опоганио” . Да јесам , вероватно не би преживала јер је прилично стара .

2. А кад сам се вратио у Србији од мене је вирус закачио САМО брат , зато што сам спавао код њега и са њим проводио време ...а не ЦЕЛА РОДБИНА .

Због овог ЦЕЛА РОДБИНА не могу а да не затражим велко АААА и да не штрценем на крајник ...
Бирјате који .

пс.
На почетку целе ово приче у вези Цовида ја сам лепо , доборнамерно и пријатељски преносио своја лична искуства .
Мени апсолутно није била важна антиваксерск-ваксеркса прича .
Да јесте , ваљда не би овде писао да сам закчаио вирус после вакцине .
Или нека будала мисли супротно ?
Али , авај ...ту моју добру намеру стока није сватила на прави начин , већ је у расправама које су уследиле изртали , додавали , измишљали ,чак и вређали .

У томе име штрцнем на онај други крајник који нисте први пут изабрали .
пс.
не могу сад да се сетим , али чини ми се да сам овде читао како је човек престао да има било какав контакт са пријатељима , кумовима и родбином који су изабрали да се вакцинишу .

Болест .
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
10. mart 2024. u 15.15
——-intrigue
10. mart 2024. u 15.05

пс.
не могу сад да се сетим , али чини ми се да сам овде читао како је човек престао да има било какав контакт са пријатељима , кумовима и родбином који су изабрали да се вакцинишу .

Болест .
————

Ма да, познато је да се вакцинисанима забрањивало да иду у ресторане или теретанеда се баве спортом, да путују, и да их се отпуштало са посла и онемогућавало школовање

Јел тако?
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 15.29
intrigue,

>'..али чини ми се да сам овде читао како је човек престао да има било какав контакт са пријатељима , кумовима и родбином који су изабрали да се вакцинишу.'
- - -

О сличним случајевима сам и ја овде писао; моја сестричина, антиваксер, посвађала се са пола фамилије зато што су се вакцинисали и прекинула контакте са свима вакцинисанима из фамилије. Кум мог старијег сина је такође рекао да ће са њим, зато што се вакцинисао, одржавати контакте само телефоном и интернетом. (!?). „Образложио” је то утицајем спајк протеина. (!?)
Као да вирус код зараженог нема спајк протеина, него је ћелав.
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
10. mart 2024. u 15.48
Ево, и јоцко потврђује да се вакцинисанима забрањивало да иду у ресторане или теретане, да се баве спортом, да путују, и да их се отпуштало са посла и онемогућавало школовање.
забрањивало им се иди болницу да обиђу болесну родбину ако су вакцинисани?
Или ако су болесни им се ускраћивало љечење?

Све су то невакцинисани радили, јел тако јоцко?
Уцјењивали да ће ти уништити живот ако се вакцинишеш?

Али ето храбри и морални јоцко је издржао све те гадости тзв антиваксера, и одлучио да се заштити вакцинама које не штите од ничега, успркос свим уцјенама и присилама од стране тзв антиваксера да се не вакцинише

ofarbaniboyPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ofarbaniboy
(varim)
10. mart 2024. u 15.50
Geri onaj ko zapuca sa Aljaske da se shprica u Trebinju spreman je da zubima iscupa grkljan nekome ko bi se usudio da ga od toga odvraca,kaki rodjo,kaki bakrachi...obleteo coek zemljinu kuglu da dobije potvrdu da nije normalan i ti ćeš da ga sprečhish u tem naumu...

Inache ne treba da budes sigmund pa da vidis koliko je odatle fijuknuo..u gornjem javljanju smeje se neprekidno...kuj mu moj smesno Bog dragi zna...sve smajli do smajlica...u sledećem patetishe,pominje staru majku,nek je ziva i zdrava al rodila ovo sto rodila,bracu ,sestre,laže kao pas,izokrece prichu i naravno ne proviruje izbrektuma sansui1(koliko li ih ima po rednom broju?...
Pocinje da mi ga bude zao...bio je jedno vreme na klupi za rezervne igrache Srba odje...usho u 16...
abvgd
(Morski)
10. mart 2024. u 16.06
Никада не расправљати, не прозивати и не одговаратио никоме. Једноставно говорити истину.
intrigue
10. mart 2024. u 17.18
Опрем добро !!

Истина , грешим у пм , добар човек се болеснима никад не смеје ...ал ето ја се смејем ментално оболелим .

Нек ми Бог опрости .

Нећу више , обећавам .

пс.
никад човек није имао смисла за зајебанцију . љаксе озбиљан .
и то онај са листе Срба на батерије .
не до ми Бог бити на листи на којој си ти .
па ни на листи добитника на лоту .

ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
10. mart 2024. u 17.52
———-
intrigue
10. mart 2024. u 13.46

Кажу коме веровати ?
———-

Тешко питање. Можда да пробаш да користиш свој мозак?
Знаш оно, здрав разум и такве неке ствари?

Претпостављам да си чуо за то?

Истина, није то баш свима дато, али шта кошта да пробаш?
geriatrikus
(zvakac karamela)
10. mart 2024. u 18.20
„...spreman je da zubima iscupa grkljan nekome ko bi se usudio...”

+++++++++++++++++++++++++++++++
Знам још одавно. Несигурне, ограничене, недовољно образоване и шлифоване особе, а које са друге стране мисле да су нешто постигли, су такви. Гадна врста, али на сву срећу интелект им не дозвољава да се превише увуку у буљу разумније особе и изазову већу штету, буду раније проваљени, па када се довољно експонирају, није их претјерано тешко испрднути.
Овакав тип особе:
https://www.tiktok.com/@chiefmahomie/video/7291703547337461022
intrigue
10. mart 2024. u 18.37
Набеђенм , умишљени , утриповани , егоистични , нарцисоидни ...што би рекли у Ерцеговини „главати ...велике главе” .
Е такви .

Он градира ко је сигуран , а ко не ... ко је довољно образован и шлифован , а ко не ? Иста фела као онај што прави листе ко је колики Србин .

Ево испоштовао сам обећање ...нисам се уопште смејао .
Греота .

Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 21.11
Zorrko,

>'Ево, и јоцко потврђује да се вакцинисанима забрањивало да иду у ресторане или теретане, ...'
- - -

Јел' ?
Причај нам нешто о томе.
Starac_Foco
(--)
10. mart 2024. u 21.40
intrigue
10. mart 2024. u 11.23

Јел време да се сјаши мало ?

*****

To vrijeme ocigledno nikad neće doći. Čak i da su svi vakcinisani koji dolaze ovde već pomrli, i dalje bi nam virtuelno zabijali glogove kolce u grobove :).

Premda tih što ne umiju sa sjasu ovde nema vise od dvojice, jedan jursnik i jedan strateg. I ima još jedno dvojica-trojica koji podhebavaju.

Doduse nema ovde mnogo vise ni jashenih :).

Umjesto uzaludnog nadanja da će bi mogli sjasiti, možda je prakticnije rjesenje ono: ignoro, ignorare, ignoravi, ignoratus...

intrigue
10. mart 2024. u 21.51
Фочо , слажем се 100% . Немам ја навуку нити ме одавно интересују те будалаштине . А ни не пада ми на памет коментаришем .
За тако нешто је потребан разуман саговорник ...нажалост нема га .

Тако да игнор и то је то .

Ал ето допизди па ми се омакне . Неће више буди сигуран .

пс.
постоји овде цели лоби , скривена група која плусевима подржава причу , самим тим и „говорника” ...пар њих који се укључе у причу
и јадничак који је повиленио и који неби да сјаше ни под разно .

ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
10. mart 2024. u 22.17
———-
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 21.11

Zorrko,

>'Ево, и јоцко потврђује да се вакцинисанима забрањивало да иду у ресторане или теретане, ...'
- - -

Јел' ?
Причај нам нешто о томе.
————-

Шта, зар није било тако?
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
10. mart 2024. u 22.23
———
Starac_Foco
(--)
10. mart 2024. u 21.40

intrigue
10. mart 2024. u 11.23

Јел време да се сјаши мало ?

*****

To vrijeme ocigledno nikad neće doći. Čak i da su svi vakcinisani koji dolaze ovde već pomrli, i dalje bi nam virtuelno zabijali glogove kolce u grobove :).
————-

Ко то конкретно забија колце у ваше гробове?
Они који су вам то направили (а који морају бити суђени за злочине против човјечности), или они који не желе да се то и даље ради њиховој дјеци?
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
10. mart 2024. u 22.34
——
intrigue
10. mart 2024. u 21.51

пс.
постоји овде цели лоби , скривена група која плусевима подржава причу , самим тим и „говорника” .
———

Аха ха ха, цијели лоби, скривена група која плусевима подржава причу?
И ваљда зарађују паре продајући Анти вакцине?

Да није то сансуи и данка дубајић, који лупају минисе и плусеве?
И Коју причу тај лоби подржава? Да вакцина не служи ничему, али да гарант посље ње добиваш ковид?
И ко зна какве друге нуспојаве?
То није прича, то је доказана истина !

Наша тетка интрига се потпуно погубила…..ваљда посљедица дугог ковида, а којег је добила након шта се заштитила спасоносним вакцинама?
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 22.59
Zorrko,

Данка Дубајић је објавила ефикасан лек против тромбова.

https://www.pinterest.com/dddanka/
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 23.06
>'Гадна врста, али на сву срећу интелект им не дозвољава да се превише увуку у буљу разумније особе и изазову већу штету, буду раније проваљени, па када се довољно експонирају, није их претјерано тешко испрднути.'
- - -

Тако говораше шлифовани, самоумишљени, пун себе, Гери.
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 23.15
Zorrko,

>>'Ево, и јоцко потврђује да се вакцинисанима забрањивало да иду у ресторане или теретане, ...'
- - -
::Јел' ?
Причај нам нешто о томе.::
————-
>'Шта, зар није било тако?'
- - -

О забрани коришћења теретана итд. и свађи са менаџментом зграде у којој станујеш говорио си ти у другој дискусији.

Цитирај, без вађења из контекста, да сам потврдио 'да се вакцинисанима забрањивало да иду у ресторане или теретане, ...'
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
10. mart 2024. u 23.41
———-
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 23.15

О забрани коришћења теретана итд. и свађи са менаџментом зграде у којој станујеш говорио си ти у другој дискусији.

Цитирај, без вађења из контекста, да сам потврдио 'да се вакцинисанима забрањивало да иду у ресторане или теретане, ...'
———-

?

Сад је и чисти сарказам и цинизам тешко схватити?
Поред све те те силне ‘интелектуалности’ упрегнуте у обрану очигледних лажи?
Или је то одувијек био проблем схватити сарказам и цинизам?

Изгледа да и јоцко пати од дугог ковида, (а који удара на менталне способности) а којег је добио након шта се заштитио спасоносним вакцинама, које не штите од ковида.

Али према новијим истраживањима, могу узроковати менталне проблеме?

Или су ти проблеми били присутни давно прије?

Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
11. mart 2024. u 00.32
Zorrko,

Глуп изговор.
Какав, бре, сарказам, кад је очигледно да си схватио да си у покушају да протуриш неистину, два пута испалио неистину, чак и кад сам рекао да си ти говорио о теретанама, а не ја.
И сад, као, сарказам, вакцине, муда сарме, ...
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
11. mart 2024. u 01.54
Јеси ти јоцко стварна личност?

Или се то неки мангуп јебено спрда са свима нама, глумећи да озбиљно разговара?
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
11. mart 2024. u 02.05

———-
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. mart 2024. u 23.15

Цитирај, без вађења из контекста, да сам потврдио 'да се вакцинисанима забрањивало да иду у ресторане или теретане, ...'
——/—

Ах ха ха какав тешки глупан….

И притом без имало срама..,,

Прави ковидаш..,.,
ofarbaniboyPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ofarbaniboy
(varim)
11. mart 2024. u 03.38
Focho tatko na moderatori...samo da ohrabri,da podrzi,da usmeri😎

Samo se vi deco igrajte i pazite između sebe kao skljocko sansui1...

Gde vama zivot prođe...
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
11. mart 2024. u 20.43
prenosim komentar sa jednog hr foruma:

------------

Užas, užas...

Ove dvije mlade preminule žene bile su i prijateljice, a preminule su u razmaku od 2 dana.
Objema je karcinom dijagnosticiran 2022.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-sa...evic/240311062
U 31. GODINI
U Sarajevu nakon teške bolesti preminula fitness instruktorica Zehra Kajević

https://www.klix.ba/vijesti/bih/alis...escu/240309019
Alisa Kustura izgubila životnu bitku sa teškom bolešću
Alisa Kustura (36), Sarajka koja je vodila tešku borbu sa bolešću, nažalost je izgubila životnu bitku.

https://hayat.ba/od-alise-kusture-se...-boli/1129219/
Javnost Bosne i Hercegovine jutros je dočekala tužna vijest: sarajevska frizerka Alisa Kustura preminula je nakon teške bolesti u 36. godini.

https://ekskluziva.ba/vijesti/borila...oogle_vignette

„Imala sam osjećaj juče kad sam je vidjela da je saznala za svoju drugaricu Alisu Kusturu koje je preselila juče ujutru i prvi put sam joj vidjela suze…

Vjerujem da su Alisa i moja Zeja sad gore zajedno.”

Inače, ovaj BiH portal uredno onemogućava opciju komentiranja kada se radi o smrtima u BiH. Naravno, iz pijeteta prema preminuloj osobi, ta opcija bi svakako trebala biti ukinuta, ali oni to rade samo u slučaju smrti osobe iz BiH. Za vijesti o smrtima (iznenadnim i sl.) iz susjednih zemalja i svijeta opcija za komentare im je uredno otvorena.
Također dozvoljavaju i komentare na vijesti o ubistvima, nesrećama, silovanjima i sl. kako u BiH tako i u svijetu. Zabranu komentiranja za smrti mlađih osoba u BiH su uveli nakon što su u početku vijesti o smrtima bile popraćene komentarima u kojima su ljudi uviđali nagli porast smrti i oboljenja nakon, zna se čega..
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
11. mart 2024. u 20.52
i još malo iz hr sluzbenih medija:

--------

Zašto toliko mladih ljudi ima srčane udare? Živjeli su naizgled zdrav način života, ali...

'U SAD-u podaci pokazuju da je otprilike jedan od pet pacijenata sa srčanim udarom mlađi od 40 godina'.

Stručnjaci izvješćuju o zabrinjavajućem porastu broja mlađih od 40 godina koji imaju srčani udar. Srčani udar uzrokuje iznenadni gubitak protoka krvi u dijelu srca, obično zbog začepljenja koronarne arterije. 'Između 10 do 20 posto mojih pacijenata sa srčanim udarom sada je mlađe od 40 godina', kaže dr. Martin Lowe, kardiolog konzultant u bolnici St Bartholomew's i bolnici Portland, za Daily Mail.

https://tinyurl.com/59xbvcpy

---------

uglavnom to se objašnjava da je to zbog toga što se mladi ne bave dosta sportom, leze na kaucu, debeli su i drugi „razlozi zašto umiru mladi”.

dakle, jedni se previse sportom, neki premalo, ali razultat je - isti?

a to je sve bas pocelo u zadnje 2-3 godine?????
e_da
(oʞɐdoɐu)
11. mart 2024. u 21.34
Zorrko
11. mart 2024. u 20.43
prenosim komentar sa jednog hr foruma:

----------------------
Yebali te tvoji hr forumi!
Što tamo ne raspravljaš nego na srpskom forumu gušiš i maltretiraš diskutante teorijama zavere!
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
11. mart 2024. u 22.58
————
e_da
(oʞɐdoɐu)
11. mart 2024. u 21.3

----------------------
Yebali te tvoji hr forumi!
Što tamo ne raspravljaš nego na srpskom forumu gušiš i maltretiraš diskutante teorijama zavere!
—————

И то је аргумент за дискусију?

Ја доносим чињенице из разних извора.
Јер ово је глобално питање.

А твој домет пљување јер је покоји извор из хр?

А нпр из босне јављају о турбо канцерима?

И тако широм свијета? Нпр Филипини, аустралија, Канада?

То што се млади руше од срчаних проблема је небитно?

Куд ће ти душа, пријатељу?
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
11. mart 2024. u 23.14
Затрпавање минусима је изгледа једини аргумент.
Мисле ли они који затрпавају минусима да ће тиме сакрити истину?

И на тај начин спасити своје кукавичке гузице?

Наравно да неће, ма колико лупали минусе…..

Једини начин да се спасе је покајање…… ако већ није касно…..

ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
12. mart 2024. u 00.36
И даље, умјесто покајања, лупају се минуси?

Минусари, зар стварно мислите да на тај начин можете сакрити истину?

Па чак и ако можете, шта на крају имате од тога?
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
12. mart 2024. u 11.11
СЛУЧАЈЕВИ РАКА ПОРАСЛИ СУ ЗА 79% ГЛОБАЛНО МЕЂУ МЛАДИМ ОДРАСЛИМ ОСОБАМА У ПОСЛЕДЊЕ 3 ДЕЦЕНИЈЕ: СТУДИЈА

https://tinyurl.com/5n6tmtjj
***

Према WHO 20% смртних случајева у Босни и Херцеговини може се приписати раку, што је број који је изнад глобалног просека. Готово 7.000 (одн. 2 154 / 1М) људи умре сваке године од рака; тренд за који се очекује да ће расти са око 9.000 (одн. 2 769 / 1М) људи који годишње подлегну од болести до 2030. 30. септембра 2015.

https://tinyurl.com/3bau8r2u
***

WORLDOMETERS

Bosnia and Herzegovina

Случајева Ковида /1М становника 124 206
Умрлих због Ковида /1М становника 5 043

Ранг листа у свету по броју умрлих због Ковида /1М становника:

4. БиХ 5 043
5. С. Македонија 4 791
6. Хрватска 4 604
7. Црна Гора 4 532
17. Словенија 3 417
58. Србија 2 087
***

THE LANCET Oncology

Србија се суочава са суморном ситуацијом са раком
Србија има значајано бреме смрти од рака, што би могло бити последица бомби са осиромашеним уранијумом које је НАТО употребио 1999. током ваздушних удара, наводе медији.
Према подацима Глобалне опсерваторије за рак, у 2020. години, од укупне популације Србије од 8 737 370 људи, новооболелих је 49 043 особе, а умрло је 28 107 особа од рака. 08.07.2021.

https://tinyurl.com/3ca5xuam

ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
12. mart 2024. u 12.07
AFRIČKA ZVEZDA DOŽIVELA INFARKT USRED MEČA: Svi se hvatali za glavu (VIDEO)
Novosti online
12. 03. 2024. u 14:42


LOŠE vesti stigle su iz Egipta. Fudbaler Ahmed Refat doživeo je srčani udar na terenu zbog kojeg je prestao da diše „više od sat vremena”.

Ovaj 30-godišnjak koji je upisao devet nastupa za seniorsku reprezentaciju Egipta bio je deo utakmice koju je njegov klub Moder Fjučur igrao proti Itihada iz Aleksandrije. Duel je počeo na klupi, a priliku da zaigra dobio je posle isteka sata igre.

On je doživo srčani zastoj dva minuta pre kraja meča i hitno je prebačen u bolnicu. Zbog svega što se desilo utakmica je bila prekinuta. Refat je smešten na intezivnu negu, a njegovo stanje pomno prate medicinski radnici.

Klub za koji nastupa pomenuti fudbaler se oglasio u izjavi za „KingFut” nakon užasne scene koja se desila na terenu.

- Srce Ahmeda Refata nije kucalo više od sat vremena, uprkos svim pokušajima reanimacije od strane medicinskog osoblja u bolnici Zamzam blizu stadiona pre nego što se njegov otkucaj srca postepeno poboljšao. Međutim, njegovo stanje je i dalje nestabilno. Ukoliko se njegovo zdravstveno stanje ne stabilizuje, igrač će nastaviti da se leči i biće povrgnut neophodnim testovima. Klub trenutno iz bolnice prati situaciju i svi će odmah biti obavešteni o njegovom zdravstvenom stanju. Želeli bismo da pozovemo medije da poštuju lični život igrača kao i njegovo zdravlje i molimo egipatske fudbalske navijače da se mole za Ahmeda Refata da bude zdrav i da se vrati što je pre moguće - poručili su iz kluba.

https://tinyurl.com/2nftys6a
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
12. mart 2024. u 18.50
Ова интригина порука је објављена одмах послије јоцкове и у часу је изминусирана. Наком пар минута, интрига је објаснио да се то односи на поруку изнад јоцкове. Тако да је остало само на 7 минуса

——————

+2 / -7
Poruka negativno ocenjena. Sakrij

intrigue
10. mart 2024. u 12.02

Бла бла трућ !
_________

Ага ха ха ха
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
12. mart 2024. u 22.23
Ова тема је потонула на дно тема, дакле нико је више не чита, али неки болесници и даље лупају минусе?

Као да ће их то спасити?
Од чега, да оду богу на истину?

Ра зар нису већ спашени са мрна инјекцијама ?
Изгледа да нису.

Очито је вријеме да се отвори нова тема о томе…….
Kraj_Sveta
(socijala)
13. mart 2024. u 03.21
Nemoj, vidis da si izazvao ogroman bes.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.