Diskusije : Politika

 Komentar
Преминуо владика Артемије
MaxBunker
21. novembar 2020. u 10.15
Бог нек' му душу прости
Sale_22Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Sale_22
(Borac za PRAVDU)
21. novembar 2020. u 12.37
Au, Bog da mu dushu prosti,bio sam pozvan na otvaranju manastira Banjska i sluzio je patrijarh Pavle i bio je docekan zaista od srca ,kao najveci autoritet i otac ali ono sto sam doziveo u trenutku kad je u portu manastira stupio Vladika Artemije nikad al nikad u zivotu nisam video,bio sam okrenut prema zvonari i okrenem se prema kapiji jer me je zbunio iznenadni „nestanak tona” odjednom je sve utihnulo i kad se okrenem zanemim,svi al svi do jednog,i deca,starci,žene,policija,politicari i monasi i monahinje su nicice pali na zemlju,nestvarna situacija,narod ne dishe a Vladika pokazuje ssmerno i stidljivo da ustane,ode još jedan iz mog omiljenog trolista A SPC posle Amfilohija ode i Artemije,osta moj „samuraj” Atanasije.
Daco-Srbin-Srbenda
21. novembar 2020. u 13.36
Вечна памјат.
golubbabic
21. novembar 2020. u 14.54
bravo brate za komentar. i moja omiljena „ekipa” su bili tri VELIKA A. nek im je slava i hvala, vazda i vavijek vijekova amin. a samuraj se još drzi među smrtnijem sjemenom.
Bazorilo
21. novembar 2020. u 19.06
Slusao sam ga par puta,bio je veliki borac za oslobodjenje Spskog naroda na Kosovu.Posten covek i pravi pastir stada koje mu je bilo povereno,a od koga je silom otrgnut i udaljen.Velika sramota za SPC,koju će nositi decenijama.Da bi ugodili politickim kriminalcima,za saku dolara izdali su postenjacinu i dobricinu,koji se nije dao ni kupiti ni prodati.Velicina za kojom bi mnoge države jurile i molile da ostane u njihovoj sredini i dâ svoj doprinos svome rodu.Propatio je i namucio se u progonstvu od svoje takozvane brace,ali je spasio dusu.O Hristovom drugom dolasku koji će uskoro biti,njega ćemo po svoj prilici videti u broju Bozjih svetih koji će naslediti Carstvo Bozje.
kupressrpski
(vozac)
21. novembar 2020. u 21.13
slava mu
dulebg
(posmatrach)
22. novembar 2020. u 16.05
Потроваше их све о једном трошку.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.