Diskusije : Politika

 Komentar
kt61Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Premijer Kanade izjavio..
kt61
(*BCM)
21. novembar 2020. u 09.18
https://youtu.be/9J7vGXNheDs

Ovo se vise ni ne krije...
kt61
(*BCM)
21. novembar 2020. u 09.59
Ovo je tekst iz 2014 koji sam prebacio sa hrv na srpski:

Бил Гатес изазвао је жестоке контроверзе када се и сам укључио у бављење вишком становништва на свету. Иначе медијски вођен као велики хуманитарац и донатор милијарди долара у добротворне сврхе (честитамоw!), Гејтс се хвалио да ће проблем пренасељености решити пројектом нове вакцине и новим здравственим мерама иза којих лично стоји, заједно са низом светски познатих научника. наравно). Иако детаљан Гатесов програм још увек није у потпуности уведен, познато је да вакцина о којој је реч и здравствена мера с тим у вези неће само зауставити ширење многих болести, већ и контролисати рађање деце у земљама са највишим бројем становништва, попут Африке и Азија, која би, каже Гејтс, смањила Земљину популацију за 15 процената са садашњих приближно 6,8 милијарди.
Али Билл Гатес је и даље брижан отац када је реч о политици депопулације. Светски медији, штампани и електронски, преплављени су последњих година мноштвом других идеја, предлога, планова и програма који се баве пренатрпаношћу Земље и пружају услове за квалитетан живот одабраном броју оних који ће наставити да живе и раде у кратким и дугим резовима. нова цивилизација и нови светски поредак у складу са природним условима у којима наша планета може да настави да постоји као оаза сигурне будућности.
Jocko4
(observer)
21. novembar 2020. u 12.17
kt61,

Отворио сам линк, одгледао/преслушао шта Трудо говори у видеу ... Он говори о припремању планова за заштиту најугроженијих ресетовање економије.

Шта је то што више и не крију ?
kt61Poruka negativno ocenjena. Pokaži

kt61
(*BCM)
21. novembar 2020. u 12.48
Šta je agenda 2030?

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.