Diskusije : Politika

 Komentar
marisavPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Patrijarh umro nakon dopustenja
marisav
(Besposlicar)
21. novembar 2020. u 08.38
Uz duzno postovanje njegovoj Svetosti i svemu sto utelovljuje, ipak mi se čini da su mediji u Srbiji mogli objaviti njegovu smrt tek posto je znameniti Gaulajter Srbije von Bugoino pustio pred kamerama suzu i to najavio...prethodno objavljeno, kao i u slučaju smrti Amfilohija,,bilo povuceno iz redakcijskih tada izvesca Vecernjih novosti,,a onda naknadno nakon kojeg sata konzultacija ipak autorizovano od strane svemoguće zemaljske administracije.
Vucic i Patrijarh..to je partnership koji je u Srbiji najbolje funkcionisao u komercijalnom smislu...toliki milioni dolara su prebacivani na racune sa racuna i pored racuna da će biti potrebno stanovito vreme da se formira novi ortakluk DržavE I CRKVE...narod se srpski koliko ja shvatam tu ništa ne pita...
bezdomni
(maestro)
21. novembar 2020. u 09.13
A meni se čini da si ti ujkan koji dolazi ovde da zavadja Srbe.
keser
(Тешем букве)
21. novembar 2020. u 11.33
Толико примитивно да је тешко наћи речи.

Није све на ТВ и на интернету паметно. Треба прво мало промућкати.
Најчешће је паметније оно што никада не ође на ова два медија.
Некада је наравно било обрнуто.
Ово би била порка постављачу теме да мисли својом главом
Novak
21. novembar 2020. u 12.53
Neki dan sam napisao da se niko nije ovako poigrao sa SPC kao Corona. Imamo pomor vladika, a šta sledi u naerednim nedeljama...
Hoće li Vucic početi govor sa onom, Bog se silno na Srbe naljuti...
NovakPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Novak
21. novembar 2020. u 15.59
Zoki idi tamo na emigraciju i caskaj malo sa svojim bracama i sekama, ide to tebi.
hohon
22. novembar 2020. u 06.03
konzultacija=ustaša

Kus!
marisav
(Besposlicar)
22. novembar 2020. u 19.22
Hocete reci PROSVECANA SRBADI da Vecernje Novosti nisu dan uoci sluzbeno objavljene smrti Amfilohija to objavile, pa potom povukle vest.
I nije li se Beogradom, i iz crkvenih krugova poteklo, sirilo vesti kako je umro Patrijarh.
A onda gle cuda, PREZIDENT onako placljivo tuznog izgleda saopštava kako je beznadezno ocekivati bla, bla,,kako ovo i ono...i potom smrt Patrijarha..
Izgleda da sto je vise SRPSKOSTI U VASIM STAVOVIMA to sve vise SRBIJA I SRBI PROPADAJU...bilo bi dobro da Srbi bez supstance, tj glupi i nerazumni prestanu dosoljavati ostalima..i tumaciti kako mi imamo MUDROG PRECIDENTA,,KAD JE BIO DJINDJIC, BIO JE VANZEMALJAC, DA NE GOVORIM O SLOBI TAJ JE KROZ TOPOLU PROLAZIO CAS KAO VILA CAS KAO VAMPIR,,STA SE GOVORILO O GROMADAMA TADICU MIROVNJAKU Koji će NAS POMIRITI SA CELIM SVETOM ILI KoštunICI KOJI NIKADA U ZAVERENICKOJ KOMUNISTICKOJ KLICI NIJE BIO bolje je ne otvarati diskusije.
Red je da se prizovemo pameti,,i da kažemo PREDSEDNIK SRBIJE JE NAJMANJE VAžAN COVEK,,,neka mu se dodeli samo predstavljanje zemlje, deljenje ordena kojekome, i u ratu komandovanje vojskom..sve ostalo nisu njegove brige..ponajmanje da li j rasciscen sneg na KOPAONIKU, DA LI U NOVOM PAZARU RADI RESPIRATOR, DA LI SE NEKA PORODILJA PORODILA U VEJAVICI ITD ITD...sto procenata se hvali svaki siledzija na celu SRbije, a kad dodje vreme razocarenja onda mu se pokapa SVE ZIVO I MRTVO.
Nisu dakle toliko zatucani predsednici KOLIKO JE JOS NEZREO SRPSKI NAROD...A RED JE U 21 VEKU DA BUDE ZNATNO ZRELIJI NEGO STO JESTE, AKO UOPSTE HOćE KAO NACION DA OPSTANE...KAKO SADDA STVARI STOJE NEKA GLEDAJU U ARCAKH...TAKO CE PRoćIREDOM RS, SRBIJA, KOSMET, CRNA GORA...kukavicluk, izdaja, sablaznivo samoljublje zasnovano na laznim vrlinama vodi nas narod pravo u nestanak!!!!!
ali_deda_i_40_ajdukaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
23. novembar 2020. u 11.10
Ne sme covek da umre ako vlast ne dopusti. Silne veti na netu da je patrijah Irinej preminuo, onda demati; sutra ujutro kad je vlas rekla onda je preminuo, valjda su cekali da dodju ruski lekari. sad je trend Ruska medicina, ruski narodni lekovi, pre toga samoNemacki lekovi su super.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.