Diskusije : Politika

 Komentar
Илиџа је наша жива рана
geriatrikus
(zvakac karamela)
20. novembar 2020. u 15.51
Браво Шеки! Искрено и лијепо описана наша велика жртва и мука:
https://www.vesti-online.com/ilidza-je-nasa-ziva-rana/
geriatrikus
(zvakac karamela)
20. novembar 2020. u 16.00
Положи ли Додага икада вијенац на Мали Зејтинлик, зна ли ко?
bezdomni
(maestro)
20. novembar 2020. u 16.48
Šta reci.
Svaka cast za temu!!!
Ziva istina šta covjek prica.
bezdomni
(maestro)
21. novembar 2020. u 13.39
Trebao bi Ove dve knjige Przulj da stavi na net pa da se mogu platiti i procitati jer stvarno veliki broj ljudi iz tih krajeva živi rasut po svetu a rado bi procitali ovo.
bezdomni
(maestro)
21. novembar 2020. u 15.34
Ovako lepa tema se retko pojavi ovde. I onda umesto da se nešto napise na temu dodje neko da je namerno minira pa onda se primi još jedan ko jumferica na sportski bajk i krene svadja. Nigdje teme.
Provokatore treba cisto ignorisati a ne pocinjati svadju jer to oni i žele.
Treba uvesti opciju da onaj ko postavi temu može na svojoj temi brisati nerelevantne komentare.
geriatrikus
(zvakac karamela)
21. novembar 2020. u 20.26
Таква је клијентела, бездомни. Све „војводе”, „српски националисти” и „патриоте”, али када им даш нешто да баш искажу свој патриотизам и опишу како су нам „одбранили” Српство, они ти се изнова, а тако већ 22 године{дуго сам ја овдје, знам их} бацају на „истрагу” усташа и балија на овом форуму и ако се случајно неко и усуди да иоле елоквентније проговори о неким аспектима те наше борбе, залијепиће му етикету и гледати да некако затру сву причу која би по некој логици требала бити терен гдје се они најбоље сналазе.
Могу они, мој бездомни, паламудити један другоме и лупати сами себе по јуначким плећима и грудима, али не могу баш свакога лагати.
Нажалост, има их подоста. И овдје, а што је пуно горе у реалном животу. И зато је нама као заједници прилично тешко на зелену грану засјести. А пуни су форуми анализа и приједлога како да Српство засија пуним сјајем и то баш од таквих. Једино је добро да су се добро одмакли, лапрдају са одстојања, па ако нема неке користи од тог лапрдања, нема ни превелике штете. Нормалан човјек дође, мало прошара, „покупи личне” од учесника и мане се ћорава посла.
bezdomni
(maestro)
22. novembar 2020. u 14.32
Koja je to mladost bila i junastvo i srpstvo u srcu.
Teško ko to može svatiti ko nije to vidio i dozivio.
A ovdje na zalost ima nešto kompleksasa tipa ja i samo ja a i dosta nekih drugih ubacenih da na svakoj iole kvalitetnoj temi pokrenu pricu o četnicima i komunistima ili krenu vredjati i tako miniraju temu.
Ako imaš kontakt sa Przuljem objasni mu da knjige može prodavati i kao online da se čitaju na netu. Ili neka stavi oglas Pa salje knjige postom ko mu uplati.
Svako dobro dobri ljudi.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.