Diskusije : Politika

 Komentar
Јерменија
zupa
(DR.MR)
09. oktobar 2020. u 03.51
Окренула леђа православној Русији очекује да је спасе Ким Кардашијан,
зашто су само православни толико ГЛУПИ до изнемоглости или до нестанка,
ништа Срби нису бољи уздају се у ТРУМПА који је исти као и Бајден само
на нешто финији начин...велики бели татко из Вошингтона.
Popaj
09. oktobar 2020. u 05.52
Rusija nije okrenula ledja Jermeniji!
keser
(Тешем букве)
09. oktobar 2020. u 06.30
Компликовано!!
istinajemojeime
09. oktobar 2020. u 09.58
Kako okrenuli ledja Rusiji?
Zar nije Jermenija clan Ruskog vojnog saveza?
keser
(Тешем букве)
09. oktobar 2020. u 10.22
А руске трупе у Сирији?
Било је само питање тренутка када ће се ово злоупотребити.
marisav
(Besposlicar)
09. oktobar 2020. u 23.43
Jeste li vi ovde kratke pameti ili glumite diskutane POLITIKE. Kako je onaj bradati Jermen ili Armen sto je tacnije, jer sam lično od Armena čuo da se oni zovu Armeni a ne Jermeni--dakle kako je taj bradonja i njegova klika samo koju godinu pre prilikom preotimanja vlasti od prethodne garniture u Jerevanu URLALA IZ SVIH GRLA-RUSSIAN GO HOME, RUSSIAN GO HOME,,,dakle RUSI IDITE KUCI, RUSI MARS KUCI, VALJA U MOKVU.
Sada bi Armeniji veoma dobro doslo, jel'da da je Ruska vojna masina na njihovoj strani, jer bi u tom slučaju Azeri popasli travu Nagorno Karabaha veoma brzo...MeđuTIM, PUTIN NIJE LUD PA TESTIRA I JEDNU I DRUGU STRANU DA VIDI KO GA MANJE NE VOLI,,njegovi tzv pravoslavci ili ocigledno ne bas veliki vernici Alaha Azeri.

DA se ne varamo Srbi su slični,,,jedino sto ARmeni imaju daleko vise nacionalnog naboja, ponosa i spremnosti za borbu.

Srbima već posle nekoliko dana praznolupajucih prica preko tv i radio već zastaju knedle u grlu od silnih para koje će poslati Amerikanci da izdignu Srbadiju...odmah su spasavanje americkih pilota od strane četnika i odlucno osudjivanje Belorusije kljucne stvari koje razni botovi objašnjavaju razludjenom Srpstvu svako jutro u tv programima, a nedaj boze da se kupe novine, one prosto vrve od odusevljenja prema nastupajucoj amerikanizaciji.
Kad americka cizma nastkupi i postavi veoma skoro odlucno zahteva za lizanjem i puzenjem jadno SRPSTVO CE POGLEDATI PREMA ISTOKU I ZAKUKATI na sav glas kako je NAS I RUSA KO ZNA KOLIKO MILIONA.

Neka nam sudbina Jermenije bude primer kako veoma brzo može da Srbe pre svega u Republici Srpskoj ali i druge može snaci sudbina ARmenije...alternativa je nestajanje...pa gospodo SRbi birajte,,,cekanje pecenih gusaka i svezanja zelenih novcanica ili bezbednost i opstanak naroda po ssvaku cenu...
zupa
(DR.MR)
10. oktobar 2020. u 00.50
marisav
(Besposlicar)
--------------
Објаснио си маестрално како стоје ствари,шта вреди кад то нико не схвата.
Vartolomej
(Student)
10. oktobar 2020. u 06.36
Rusi nisu zainteresovani za balkan jer nemaju korist kao u Siriji naprimjer. A što se Srba tiče i treba da budu oprezni prema Rusima isto kao i prema Englezima. Zar nisu Cercil i Staljin forsirali komunisticku opciju u Jugoslaviji?! Ohladite glavu od tog rusofilstva.
zupa
(DR.MR)
10. oktobar 2020. u 06.59
Zar nisu Cercil i Staljin forsirali komunisticku opciju...
---------------------------------------------------------
Где исиса само ову капиталну мудрост,Руси нису давали ултиматуме
а што се боре за своју корист зар то није нешто најнормалније.
Vartolomej
(Student)
10. oktobar 2020. u 07.18
Staljin je od Cercila dobio saglasnost za Jugoslaviju. Poslije ovoga kralj Petar II karadjodjevic poziva Generala Dražu da se stavi pod komand JB Tita. Mucnina je diskutovati o ovom djelu naše istorije. https://www.telegraf.rs/vesti/politika/1562159-četnici-dosta-saradnje-s-hitlerom-evo-kako-je-srpski-kralj-porucio-draž i-da-prekine-sa-izdajom-srbije
istinajemojeime
10. oktobar 2020. u 09.56
Opet odosmo sa teme.
Tema je o Armeniji.
Armenija je u vojnom paktu sa Rusijom i Rusi imaju duznost zajedno sa ostalim državama clanicama tog pakta da pomognu vojno Armeniju. Šta je ko kad vikao je druga prica. Rusija ako ne pomaze vojno državi sa kojoj je u vojnom paktu je nula od države. Tacka.
marisav
(Besposlicar)
13. oktobar 2020. u 07.50
Daleko od toga da ja tvrdim kakko Rusija demonstrira svoju silnost..ali i ruku na srce BORBA ZA ARCTAKH ILI NAGORNO KARABAH nije borba na armenskoj teritoriji po shvatanju Rusije,,jer Rusija je priznala, ZANIMLJIVO, komunisticke granice,,,pa tako i da KNIN pripada Nezavisnoj Hrvatskoj Državi,,to je bio svojedobno prijateljski gest od brace Rusa,,,Rusi se čini mi se ponekad bolje razumeju u proizvodnju poljoprivrednog djubriva i sličnih govana nego u POLITIKU!!!!

Zar ste zaboravili da je lično Putin nekoliko puta pominjao Srbrenicu kao negativan primer delovanja valjda VELIKOsrpskih silnica...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.