Diskusije : Politika

 Komentar
Ko je sljedeci??
bezdomni
(maestro)
29. septembar 2020. u 11.34
Prvo Sirija ratom napacena lak plen.
Nekaznjeno okupiran server iste.
Evo sad nedoklani Armeni da se konacno pokolju i zavrsi započeto 1917.
Ko je sledeći na spisku pomahnitalog krvoloka??
Pošto na Grke ne smije od Francuza i Engleza moglo bi se lako desiti da krene na Srbe.
U pamet se braco.
bezdomni
(maestro)
29. septembar 2020. u 11.45
bezdomni
(maestro)
29. septembar 2020. u 11.58
Posle ovog uzasa koji su Armeni doziveli od Turaka koji nikada nisu priznali taj zločin sad još krvolok Armene naziva pretnjom za mir u region... A svet gleda novi pokolju i suti.
zoxthegreat
29. septembar 2020. u 12.12
za zločin nad jermenima,pored turaka, su krivi sakssiti i dzuzvonci
turci ne bi smeli bez njihovog odobrenja, šta vise oni si čak i osmislili
bezdomni
(maestro)
29. septembar 2020. u 17.07
Belorusija nemiri gotovo Pa gradjanski rat, Armenija vojno napadnuta. Obadvije države clanice ruskog vojnog saveza.
Ne bi me iznenadilo da i ukrajinci krenu na Donjeck.
Rusi su pokazali slabost u Siriji koju svakodnevno bombarduje Israel i Turska Pa su sad njihove zemlje saveznici na udaru.
CAHJAP
29. septembar 2020. u 17.37
Rusi nisu pokazali slabost već u nekim situacijama umerenu pridrzanost. Rusija je do sada samo delimicno ispoljavala svoju ratnu masineriju. Rusi igraju sah sa zapadnim državama koji na sve nacine pokusavaju da nacnu Rusiju a Rusija igra pametno, razvija svoju armadu i tehnologiju i polako lestvicu po lestvicu ojacava svoju poziciju naspram drugih sila. Rusi znaju kad bi se upustili u potpuni rat, svet vise nikad nebi bio isti a pita ne bi bilo i opstanak covecanstva. Zato ne smeju da direktno udare na Rusiju već se igraju macke i misa a sporedne savezne države trpe ishod toga među kojima smo i mi.
bezdomni
(maestro)
30. septembar 2020. u 17.11
Sanja brate nastavi sanjati. Zadnji ruski vodja je bio Breznjev. Nikad se nije nasmejao. Tad nije bilo zeze sa Rusima i njihovim saveznicima. Da si bombardovao Cehoslovacku na primer odmah bi dobio po nisu. Nije bilo sanse da se Rusi „uzdržavaju” zato i nije bilo napada.
Poslije su Gorbi i oligarsi preduzeli kormilo. Sad se uzdržavaju da spasu svet a saveznike ostavljaju za saku dolara prodaju amerima izraelcima turcima ko god plati.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
01. oktobar 2020. u 06.46
„Belorusija nemiri gotovo Pa gradjanski rat, Armenija vojno napadnuta. Obadvije države clanice ruskog vojnog saveza. ”

Tako se to radi. Bolje je potrositi 100M na pomoć opoziciji nego na avion koji S-400 može da skine.
Kaže narod da se sretno udate razvode. One nesretno usate ne. Prve misle naći će boljega, druge znaju da može biti i gori. Slično je i sa narodima.

Nije valjao Tito, izabrali Milosevica. Nije ni on valjao, Tadica. Sad imamo Vucica i Dodika. I nema vise razvoda. ;)
marisav
(Besposlicar)
01. oktobar 2020. u 11.10
Ja se ubih ovde pricajuci raspamecenom Srpstvu ocaranom majcicom Rusijom da mi još nikko nije dovoljno dobro objasnio svu majcinu suzdrzanost.
Kad je postajao ozbiljni SOVJETSKI SAVEZ ni ptica nije mogla, smela ni pomislila preleteti nemacko poljsku, madjarssku, cehoslovacku ili neku drugu granicu...danas još malo pa će pred samu Moskvu da stizu prethodnice Nato pakta..Ukrajina, balticke kvislinske zemlje, pa prodor sa juznog trbuha tj preko Turske, Gruzije i Kavkaza preti da se odlucni rat uskoro povede oko Voronjeza, Podmoskovlja itd.

Dakle da je Rusija, a pomeni nije od vremena gubavca Gorbacova do ovog neslanog Navaljnoga, iole ozbiljna država onda u radijusu od 1000 km od Moskve niko ni biciklom ko bi imao neprijateljske namere nebi prisao...ozbiljna država niti bbi govorkala, niti bi se zalila,,ona bi jednotavno delovala---unitila svakog baksuza i cutala...takva je filozovija bila kada je 80ih godina sruseen korejski avion na letu od Ekoridza za Seul. Sovjetska vojna komanda dosavsi do saznanja da je avion u spijunskoj misiji nad Kamcatakom i Sahalinom izdala je naredbu u toku leta vojnim avionima da ga presretnu i obore sa svih dvesta i nesta putnika.
Nakon toga tisina!!!
Tek kada ssu rodjaci u Seulu pitali na aerodromu zašto nema njihovih,,,zapadna krvolocna propaganda morala je prva objaviti da je njihov avion izgubljen iznad sovjetske teritorije...tako se to radi...dodjes li u zonu moje bezbednoti NESTAO SI!! A ti onda objašnjavaj šta se dogodilo...no bio je to veliki SOVIET UNION,,,dana je ovo mala i usrana RUSIJICA,,koja nema muda delovati čak ni iznad Donjjecka!!!
dulebg
(posmatrach)
02. oktobar 2020. u 17.27
Паралелно са Јерменима, обављен је геноцид и над Асирцима-православцима, али за то никога не боли штикла. Курди су се ту добро потрудили и раширили се на територије побијених народа.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.