Diskusije : Politika

 Komentar
Потурице гађали минобацачем са болнице Србе
BeliVuk
01. jul 2020. u 16.54
Лорд Owen: Муслимани су ставили минобацач поред болнице Кошево у Сарајево и гађали Србе. После одмах позвали CNN да демонизују Србе који је видео да су Срби гађали поред болнице, УН у Сарајеву свестан тога није предузео ништа. Главни за УН је рекао да неће ништа да каже зато што мора да живи у Сарајеву. И таквог нечовека хвали лорд Owen и има разумевања.
https://www.youtube.com/watch?v=8E81K71d00U&feature=emb_logo
kupressrpski
(vozac)
02. jul 2020. u 03.11
tako me ta tvoja prica podseti na jednoga moga kupresaka...koji je bio zarobljen i proveo dane zarobljenicke u lori tamo je vidio veliko zlo...mislim da sam ga vidio posle maslenice kada smo dosli kuci narod izaso da nas pozdravi zapricamo se i on kaže u ime bratstva i jedinstva neću nikada kazati šta sam vidio...kao mladic ja tada to nisam ni razumio ali me je uvek kopkalo ..posle kad sam već otiso čujem se sa ljudima i kažu mi taj i taj otiso svedociti pa reko kazo je da neće u ime brastva i jedinstva...ovaj mi kaže nije mogo vise izdrzati valjda je sanjo puno te mucenike javljli mu se i progovorio je ...tako će i ovi gofnari belo svedski svi progovoriti do jednoga...ali boze zali nas niko i ne spominje kao da nismo ni postojali ko vise spominje knin i kupres...niko ali mi se ne damo zilavismo mi...
keserPoruka negativno ocenjena. Pokaži

keser
(Тешем букве)
02. jul 2020. u 08.35
Ako je vas vecina tamo bila pametna kao ovde na SC nije ni cudo šta se desilo.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
02. jul 2020. u 09.54
Muve kupusarke lete oko njega,- proklijo kupresski kupus...
:)
CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
02. jul 2020. u 18.18
Je li SA bolnice ili „поред болнице Кошево”?
zoxthegreat
03. jul 2020. u 01.02
šta mislite o sledećem

https://wiki.royalfamily.ba/wiki/
Kripto-Jevreji_Balkana#cite_note-cionizam-22

bogic bogicevic je bio glasao kako je glasao !!!!???
PopajPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Popaj
03. jul 2020. u 03.23
Tamo piše:
„Rimljani su ”ubili Isusa„, ukrali mu religiju, uvelike je uredili kao novo ljepilo za neuspjelo Carstvo (”Ubijte, pljačkajte, silovali za nas - i oprostit će vam se!„), A za njegovo ubojstvo okrivili su - Židove. Širenje katolicizma nije krajnji cilj rimske oligarhije, već maska za teritorijalna osvajanja i pljačke. Na Balkanu, na primjer, granice katoličke Hrvatske bile su definirane pravcem najdužeg prodora rimskih legija koje su napredovale morskom obalom i ravnicom - jer poluprimitivna vojna tehnologija tog doba nije mogla osigurati osvajanje visokih Ilira. Od ”pada„ kopnene Ilirije (Bosne i okolnih zemalja) u 9. godini, Vatikan iznajmljuje regiju: Mađarskoj, Turskoj, Austriji, Njemačkoj i Velikoj Britaniji. (Regija nikada stvarno nije pala, a svaki novi ”stanar„ kolonizira Iliriju ponovo. [8]) Tako je Bosna promijenila ruke kao koloniju u: Berlinu 1878, Parizu 1919, Teheranu 1943, Daytonu 1995.”
zoxthegreatPoruka negativno ocenjena. Pokaži

zoxthegreat
03. jul 2020. u 03.55
Popaj
03. jul 2020. u 13.56
Prodan Prodanović!!!
CEKAC
03. jul 2020. u 17.29
Jača je bila ucjena od nacionalnog osjecaja...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.