Diskusije : Politika

 Komentar
Još uvijek razmišljsm
CEKAC
31. maj 2020. u 20.10
Precanine

Još uvijek nisam nacisto jesi li psihicki bolesnik, neznalica, pokvarenjak, ili osoba cija je namjera sto vise ocrniti Srbiju i učiniti stetu srpskom narodu?
Ako netko cita tvoje upise, ne znajuci stvarno stanje u Srbiji, stjece utisak da nema gore zemlje i naroda na svijetu. Ne znam jesi li tisvjestan sto cinis? Ili to cinis duboko svjestan. Ako jed ovo drugo, cude me neki od ucesnika na ovom forum koji podržavaju tu tvoju subverzivnu djelatnost, jer i oni tim podržavanjem postaju tvoji saucesnici i mogu dozivjeti veoma gorke reprekusije.
Moderator bi MORAO brisati svaki tvoj upos u kojem izlazes poruzi srpski narod i Srbiju kao njihovu domovinu, a upise koji sadrže elemente krivicnog djela, pa čak i ratnih zločina, bez odlaganja dostavljati nadleznim organima, jer svojim necinjenjem postaje tvoj saucesnik i snosi skoro istu odgovornost kao da je i sam učinio ta zlodjela. Prema Krivicnom zakoniku Republike Srbije postoji krivicno djelo neprijavljivanja krivicnog djela.
A ako je u pitanju ratni zločin, sto je iz tvog pisanja evidentno,
obaveza moderatora ili administratora ovog foruma to su obavezni uci niti bez odlaganja.
Vjerojatno postoje i oni koji ti iz neznanja odobravaju ne znajuci da time cine ogromnu stetu svom narodu. Ustvari zbog njih i pišem ovo da zbog svoje naivnosti sami sebi cine zlo...
CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
31. maj 2020. u 20.36
Znaš li ti da zbog onoga cime se ti hvalis, tj. zbog tebe i tebi sličnih Mladic, Karadzic i drugi trunu po svjetskim zatvorima.

Srami se ako imaš imalo ljudskog dostojanstva. Jesi li ikada pomioslio kako bi se osjecao da je u sličnim situacijama bila tvoja majka, sestra, kcer ili bilo tko drugi iz tvoje rodbine?

Ja sam jako puno propatio u zivotu sto sam Srbin. I ostao sam Srbin i nitko zbog mojih zločina ne trune u zatvoru. Zbog toga ne mogu i neću dozvoliti da svaka protuha čini stetu mdeni i mom narodu...
NovakPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Novak
31. maj 2020. u 20.50
Ovaj sajt je predivana prilika da kristalno jasno vidis
kako dise tvoj sunarodnik. Broj ucesnika je mali, broj citaoca ništa veci, ali uzorci su perfektni, i kao lakmus precizni. Kada duže boravis ovde i bolje upoznas odredjene likove znatno lakse razumes identicne individue sirom svake medije ili ulice. Ostaje mi i dalje da verujem u
neizlecivu impotentnost ovih kuratih momaka.
CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
31. maj 2020. u 21.28
Novace

Svi koji covjeka pitaju „sto je” ne vrijede ni pisivog boba. Važno je biti covjek, a kakav si postepeno se upoznaje. Kod pojedinih ucesnika važno je tko si, a zatim jesi li istomišljenik.
I mogu priznati da me ovaj izbacio iz takta kada je u jednom postu meni se obracajuci napisao „aport” valjda u uvjerenju da neću znati o cemu se radi.
Aport je naredba psu. Drugim rijecima nazv ao me je psom, a meni si tako svjeza sjecanja „Srbima i psima ulaz zabranjen”.
Inače ja puisem tzv, hrvatskom varijantom hrvatskog ili srpskog jezika
i to mu je valjda bio motiv da me zove ustaša, sto su odmah svi njegovi istomišljsnici usvojili. Hrvatska varijanta zajednickog jezika je starrija ni od Tudjmana i Pavelicak i Starcevica i...
Svojatanje te varijante i proglasavanjem nje hrvatskim jezikom, ne znači da su u pravu, jer na teritoriji koju pokriva Hrvatka postoje tri narjecja, koja su po svom karakteru razliciti jezici...
NovakPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Novak
31. maj 2020. u 21.59
Ja ako ne pitam direkno, pitam sebe kosi? To prvenstveno ne pitam zbog toga da bi te uvredio već sasvim suprotno, da te nebi nepotrebno ili slučajno uvredio.
Kada sam odlazio u Zagreb na skolovanje moj mudri deda je na oceve savete dodao,
Budi covek, sa ljudima, bezi od neljudi. U ratu sam se setio ratnih prica iz onog rata ,
Imao sam priliku videti srpske ljudine i srpsku djubard, imao sam priliku prisustvovati
Predaji 400 hrvatskih vojnika u Hrv Kostajnici i sa njima iscrpno razgovarati, i videti šta je zabluda a šta istina kad zagusti. Svedocio sam i na samom sebi kako se u ratu svest menja na gore, najsrecniji sam bio tada i danas kad znam da imam snage razluciti pozitivno i negativno., te drzati kontrolu nad samim sobom.
KINTEC
31. maj 2020. u 22.21
Nije bas pametno diskutovti sam sa sobom.
CEKAC
31. maj 2020. u 22.35
Najteze je Novace biti covjek.
Nikada sebi nisam pripisivao da sam bezgrijesan, da sam najpametniji i nastojao uvijek biti covjek Ponekad sam i uspjevao, a ponekad sam se poneo kao zadnje ljudsko djubre.
Mislim da sam jucer na jednoj temi napisao da su ljudi u biti zli.
Od kada se rodi covjek je zao. Covjek je rijetko zadovoljan onim što ima i uvijek želi ono sto nema. To je u neku ruku i prirodno, jer ustvari zelje i jesu namjere dobijanja onoga sto nemas.

Promatraj djecu. Uvijek gledaju sto drugo dijete ima u ruci. Čak ako ima identicnu stvar dijete uvijek pruza ruku nastojeci uzeti drugom djetetu stvar koju drzi u ruci.

Trebao bih biti razocaran, ali nisam. Najgore su se prema meni ponijeli oni kojima sam najviše dobra učinio. Ne osuđujem ih. Kada se sretnemo gledam ih ravno u oci, a oni izbjegavaju pogled. Znaci svjesni su i kaznjeni za svoju podlost.

UJostalom kada takva ponasanja pretvoris u neka pravila, ljudske ili prirodne zakone, evo ti filozofije na pretek...
CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
31. maj 2020. u 22.37
KINTEC
31. maj 2020. u 22.21
Nije bas pametno diskutovti sam sa sobom.
-----------------------------------------

Prvo moras upoznati sebe, pa ćeš lakse druge.
Kada bi pazljivo citao, mogao bi ponesto i nauciti..
DarkBlue
(istrazivac)
31. maj 2020. u 23.19
A gde vam je Popaj? Evo pita i Oliva kako ste?
intrigue
01. jun 2020. u 00.12
баш нешто размишљам , и мени су сви људи исти , наравно да нисам нционалиста нпр.
Јован , Петар , Марко , Душан , Милош...то мени све исто . :))

чика Чекач , разумем ја вас и разумем шта вам се десило овде . али , морате да сватите , ви сносите добар део кривице .
кад кренете улицом и наиђете на Српску Кафану онда станете испред ње и поразмислите ...„да ли сам ја за ову кафану , да ли ми је у њој место ” ?
не , немојте да вас превари то што можда и јесте Србин , па да помислите да вам је због тога у тој кафани место .
јер , ако сте Србин-Југословен , комуниста ...ред је да поразмислите , да будете поштени према себи .
„ ово је Српска Кафана , а ја сам ипак Југоносталгичар-Југословен , комуниста у души ” и зато ми није месту ту .
идем ја низ улицу , наћићу кафану за себе , кафану у коју долазе они који су у мешаним браковима , Југоносталгичари , они који су волели Тита и Југославију ...и лепо тамо уђеш .
веруј ми нећеш уопште имати проблеме које имаш овде ...и наћићеш доста итомишљеника и стећи доста пријатеља .

мораш да будеш реалан , био не био Србин из Крајине није лепо ући у Српску Кафану где долазе Срби и тамбурати „тко и ткоје”...слагаћеш ако кажешеш да ти је то матерњи , да ти тако причаш и да то не можеш променити .
можеш чика Чекач , можеш , али нећеш . намерно то радиш .
а знаш да има нас Срба којима се истог трена сере кад чују и прочитају „тко и ткоје” .

познајем одредђен број Срба из Крајине (Хрватске) ...и они оће ударити по оном „оша-доша-поша” , али тко и ткоје баш ретко .

замисли , не дао драги Бог , одеш на неки Хрватски форум и кренеш са „бре” ...не може то код њих , па макар им 12 пута поновили да сте Хрват из Србије .

ево ја ћу рећи да сам , за разлику од мојих пријатеља , прилично наиван и да вам верујем кад кажете да сте Србин .
можда ипак не због тога што сам наиван , већ више због тога што просто не могу да поверујем како један Хрват годинама долази у ову кафану ...и да не одустаје , иако га пљују и вређају .
некао ми долази да су само Срби склони томе ...тврдоглавости , упорности и инату .
прави Хрвати и Усташа не би могао да издржи све то , јебао би нам мајку Српску 100 пута до сад .
знам , неко ће рећи да си прикривен , мудар и намазан ...али , ја не могу да не помислим на то да си ти ипак Србин који је остао без свега што је имао , да си заједно са породицом као избегица отишао у ту Канаду ...и да сад у њјој , у озбиљним годинама , патиш за „ за својим селом” , да ти недостају људи ...и да желиш да се друћиш са својима , са Србима .
то помислим , па ми једноставно буде жао , јебига .

не би душу да огрешим .

jacutikazem
(arhivar)
01. jun 2020. u 00.45
Мени уопште не смета језик и наречје којим се неко служи. Ијекавски или екавски, докле год могу да прочитам и разумем мени је добро.
Смета ми када неко нешто каже против мог народа или
када напада у дискусији, када псује, када нема мере и кочнице. То ми смета.
А тада не примећујем којим је језиком говорио или писао.
Јер сам га разумео.
geriatrikus
(zvakac karamela)
01. jun 2020. u 05.55
Зашто CEKAC не би могао бити Србин, није важно одакле, коме се гади „српство” на које овдје наилази, гдје неки, којима груди поплавише од бусања и самопрокламовања да су Велики Срби и Православци, а на сваком кораку издају истинско Српство, а о Православљу да и не говорим. Овдје се један Бобо константно брише, а из једне његове ријечи излази више Српства него из свих ових тирада, прекопираних мишљења, а затим псовки, хуљења на Бога које се овдје постирају.
Сва та хипокризија која се под плаштом елитног српства овдје презентује се гади сваком истинском Србину. Србија није Српство! У Србији има дивних Срба, али и још више оних што српство једино личном картом доказују. Нажалост! И ма колико ово било политички некоректно, не да ми ђед у мени да лажем. Имамо ми и књига, а Бога ми и тека староставних.
Нисмо од јуче. Сви смо имали прилику и да увидимо и да се докажемо, а Бога ми и да потврдимо оно што се већ подуго зна. Можемо се ми шицати разним уравниловкама, али Бенковац и Параћин нису исто. И не расте иста кртола у тим крајевима. На изглед кромпир ко кромпир, али када загризеш. А знати ово када буде стани пани је питање живота и смрти. Не можемо сви бити хероји, али можемо не бити издајице. Ту се огледа Српство.
А овдје су различити типови, различити стилови. Имам и неку своју идеју о СEKACу, али једино што могу рећи је да је комплекснији од ових што су га у цугу прочитали. Зато и рекох доле „луткар аниматор”. Не бих рекао да то лутке уочавају...зато и јесу лутке. И зато се кончићи вежу.
Тко? Ово је плански, ту нема дилеме. А о мотивима? Можда тук на утук? Зашто да не? И сам често тако радим. Када добијем „смарт ес”
питање некада, зависи о коме се ради, у „тко” стилу одговорим. А тада ови са трокуком у жваљама загракћу...и „понизе” ме минусима, укорима...јебало мајку што ме дирну. „Сучим прдиш, јадан небијо” што би један илиџански Гачанин рекао.

goodbad
(gb&u)
01. jun 2020. u 06.57
starino mene nervira sto je par idiJota do temere obezobrazilo da su poceli da oni dele tapije ko je Srbin a ko nije, juče su naucili da pišu cirilicu,još uvek nisu sposobni da se čestito prekrste,a ni dandanas neznaju šta im je porodicna Slava. i onda jedna nebulozna masa kao precko i slični podje razvstavati ko je a ko nije Srbin.i kada bi rekao da je za mene najbolji srpski politicar svih vremena Nikola Pasic ovih par idiJota koji iz youtubovog kontejnera za djubre crpu svoje politicko znanje, bi me proglasili za AV-ovog bota,sendvicara i slično...da zavrsim od hrvata su samo gori ovi Srbi po zanimanju.
CEKAC
01. jun 2020. u 08.11
goodbad

Eto stjecajem okolnosti poznavao sam unuka Nikole Pasica, takodjer ime Nikola. Živio je u Torontu i dozivio duboku starost.

Bio sam ranije veoma aktivan na nekim hrvatskim forumima, pokusavajuci
prezentirati istinu razlicitu od istina koje su favorizirali i tamo razni precani. Bez samohvale moram ipak posebno istaci da su mislili kako se pod mojim nikom krije tim strucnjaka iz raznih oblasti, i ko ciji je cilj da Hrvatima predstavi istinu koja je za njih totalno neprihvatljiva. Bez obbzkra na sve argumente koji su mi isli u prilog, svako je ostao pri svom. I konacno, nazalost, shvatio sam da se ljudska mišljenja formiraju u najranijoj mladosti i rijetki su oni, koji pod pritiskom nepobitnih cinjenica mogu promijeniti svoja mišljenja.

Ovdje moramo isto tako imati u vidu da ovo nije nikakva kafana, čak ni virtualna, nego naziv ovog sajta koji samo obavjestava da je sajt u vlasnistvu Srba ni kao prvenstveno srpsko okupljaliste. Procitao sam sva pravila ovog sajta i nisam nigdje nasao da je prisrup zabranjenim onima koji od agresivnih diskutanata imaju drugacije mišljenje. Takodjer smatram da je ovdje mjesto za iznosenje podataka koje se mogu ili ne svidjeti pojedincima i da je forum oslobodjen unaprijed stvorenih dogmi o cijem raspravljanju jednostavno nije moguće.

Mnogi dogadjaji i licnosti u historiji pogresno su prikazani i na temelju takvog pogresnog mišljenja stvorena su dogme i tabui. Eto recimo ja sam zavrsio srednju skolu u Hrvatskoj i u historikji smo ucili urotu Zrinjskih i Frankopana. Međutim, nitko nikada nije nam rekao s kime su se oni urotili. I da nije ovog vrazjeg interneta nikada ne bih saznao da su se urotili s Turcima. Da je to nama receno u skoli, mnogi bi od nas imali drugacije mišljenje o tom historijskom dogadjaju.

Ja sam na interfnetu nasao neke druge pidatke o porijeklu Karadjordja i kada sam to prezentirao, moderator je to obrisao, a moj pokusaj okvalificirao kao provokaciju i banirao me...
Tehnicar
(Tehnicar)
01. jun 2020. u 09.05
Što se mene pak tiče, Cekac je dobro dosao na ovoj forum i uvijek ga rado čitam, mada se često ne slazemo oko postojeceg plackaskog kvazi-srpskog rezima.
Takoder se služim sada nepostojecim srpsko-hrvatskim jezikom, kojeg govorim iz djetinjstva i ne namjeravam ga mjenjati. Da, tolerancija i međusobno postivanje nam je potrebno, pa i kada smo nepravedno izvredjani. Ipak smo na forumu, razmjenjujemo mišljenja sa nepoznatima, gdje svako odgovara za svoje rijeci i oslikava sebe samoga. Manje vise svugdje je to isto, bilo ovdje ili drugdje, kada se spominje politika i nacija itd.
cenim_jaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

cenim_ja
01. jun 2020. u 09.10
cekac jesi li bio kod njega na rosdaleu?
CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
01. jun 2020. u 09.16
Ne.
Nalazili smo se u kafani...
cenim_jaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

cenim_ja
01. jun 2020. u 09.30
ok...
i ja sam bio kod njega u par navrata(trebale mi usluge public notary)
..voleo je da prica o svemu i svačemu,ali na moju zalost tada nisam bio zainteresovan za nekenstvari(ebi ga ...20godisnjak ima malo drugaciju viziju zivota☺)
CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
01. jun 2020. u 09.49
Sto je, je. Bio je pricalica...
Novak
01. jun 2020. u 10.07
Nije se mogao ugasiti, znao je stvarno dosta , a nije ni cudo, imao je susrete kao retko ko. 1992 dao je specijalni interviju RTSu Sto kaže Cenim ja, mladjeg coveka politika manje interesuje i tako propustis dobre prilike.
MaxBunker
01. jun 2020. u 12.12
Почела југоносталгичарска и проусташка говна да уводе правила овом каквом таквом али ипак српском форуму.
goodbadPoruka negativno ocenjena. Pokaži

goodbad
(gb&u)
01. jun 2020. u 12.19
miniBunker ogradi svoje na SC i sve će biti OK.
MaxBunker
01. jun 2020. u 12.21
Бежи Гулај Беже. Стамбол те зове.
CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
01. jun 2020. u 13.13
Ako smo jugonostalgicari imamo za cime i zaliti.
Koliko ste dugo zalili Djindjica? Tko mu je od svjetskih državnika dosao na sahranu? Koja je cuvena izreka Djindjica? „Bombardujte Srbiju sve dok Milosevic ne ode s vlasti”! I nakon toga postade premijer Srbije.
Vi ste ga ustolicili. Slagali ste se s njegovom politikom „bombardujte srbiju neka ginu Srbi”. A sada postadoste veliki Srbi i opet pogresno.
Sve te koje vi favorizirate mozete pronaći po birtijama gdje prodaju državne tajne stranim spijunima. Mislite da je taj vas Bosko bolji od Vucica? Opstruira organ u koji je izabran uvijek kada je najpogubnije za Srbiju.
Vucic zaista boluje od samoreklame, ali većinu stvari koje mu pripisujete ne piju vodu. Ali, recite koji državnik ne boluje? On ne vozi ni avion niti, niti posjeduje dvorove s golfterenima, nitik avione, niti jahte.
Pa kog vraga onda hocete? Da ode s vlasti? Hvalite boga da je dosao jedan koji gradi, a ovi prije njega samo su razarali...
Milles_Broker
01. jun 2020. u 13.35
CEKAC
01. jun 2020. u 08.11

Ja sam na interfnetu nasao neke druge pidatke o porijeklu Karadjordja i kada sam to prezentirao, moderator je to obrisao, a moj pokusaj okvalificirao kao provokaciju i banirao me...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Наказо,
Опет лажеш.
Сигуран сам да и сам знаш да те модератор због твоје изјаве о пореклу Карађорђа није бановао .
Али ти то врло „мудро” знаш да прећутиш мислећи да смо ама баш сви овде заборавни.
И гле чуда србенда новак стаде у твоју одбрану хвалишући те како си ти добар и поштен човек а наравно и веома културан ако не и један од најкултурнијих на овом форуму.
А Требао је само мало горе да дигне поглед да би видео твоје усташко споловило исукано на сред ове кафане како запишаје целу Шумадију називајући нас све без изузетка ШИПТАРИМА.
Дакле дословно си рекао како су Српски свештеници досељавали шиптаре на ове просторе. На само теби својствен академски i kulturan начин си се нама свима рођеним на овим просторима на.ј.ебао мајке а то све из
Љубави и патриотизма према Србима а посебно према нама Србијанцима како ВИ то знате да нас називате.
И само мало касније у посту ниже покушао си да се прешалтујеш пребацујући причу на Карађорђа пошто си схватио али мало прекасно колико си се усрао.
Тај излив твоје мржње је ипак нешто што ти понекада не можеш да исконтролишеш или пак то радиш са прорачунатом намером да би нас увредио и провоцирао.
И зато си банован УСТАШО !
Када сам то споменуо на овом форуму видевши да те нема знао сам да си попио ћоше.
Али ти је брат усташа новак стао у одбрану рекавши да си ти само мало узео предаха.
ГОвно као и ти не жели да види шта ти пишеш и како ти вређаш али када сам му споменуо некакву банијску комуњарску бригаду у којој је и неко од његових предака био и на које је дотична сподоба врло поносна а да ни једном речју нисам споменуо целу Банију нити Банијце гадно је зарежаио да му је не дирам и да га се клоним.
Само незнам где је то могао он да прочита да је Брокер срао по Банијцима личанима кордунашима херцеговцима као што ви то радите ?
И још би да нам забраните да србујемо онако како ми хоћемо.
Све би нас вољели видети два метра испод земље када би то само могли али по угледу на ваше удбашке идоле претите овде јавно на овом форуму како нас треба оптужити за геноцид и кривично гонити -:)
Jесте ли ви бре икада погледали било који амерички форум и видели шта све људи тамо пишу и како псују и вређају своје политичаре.
Да ли сте барем икада на ју тубу видели како неко фашистима назива
неке водеће плитичаре у УСА.
Јесте ли бре ви нормални ?


И не знајући шта би друго могао да ми замери засметао му је мој псеудоним као и моје незнање енглескога језика.
Зна бре човек све и види више од бугарске Ванге.
Е баш је то Неки фини и културан банијац и србин да јебе оца на кога би смо се сви ми остали Срби требали угледати.
Да да Има он исто као и ти свој СРБОМЈЕР !

Керушу вам бре вебем која вас је задојила !



goodbadPoruka negativno ocenjena. Pokaži

goodbad
(gb&u)
01. jun 2020. u 13.41
dogovorite se!!!
Milles_Broker
01. jun 2020. u 13.47


И још нешто Новаче Соколе.
Кад јооопет будеш употребио ријеч „Србијанац” овде у погрешном контексту
објавићу ти рат.

Пиздо УСТАШКА !

MaxBunker
01. jun 2020. u 13.51
Миле, Новак се овде одавно декларсао као уновачани домобран. И ни за јоту не одступа од тога.
Значи Србин није и нема потребе да се узима у обзир као Србин.
CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
01. jun 2020. u 14.00
Vixse volim kada mi se obracas kao Mile. Makso nekako djeluje zastrasujuce, pa i kada pišes gluposti prestravim se. Bunker!
Znaš imao sam jako neugodnih iskustava s bunkerima, pa mi daleko odgovara Mile diler.
Od kuda ti znaš zbog čega me moderator banirao? Mile ili Makso ili moderatore, ili u veoma bliskom odnosu s moderatorom.
U pismenom izrazavanju ljudi postoje tzv. alegorije. Bilo bi dobro
da se obavijestis o tom pojmu. Možda bi se prijatelju Mile maanje svadjali.
Kada smo već kod razloga baniranja onda odmah u početku treba naglasiti da se i dan danas Siptari naseljavaju u Srbiji. Nedavno procitah u srpskim izvorima informaciju da se u jednom sumadijskom selu ili selima petnaestak mladica ozenilo s Siptarkama, jer kako kažu djevojke odose. Imaju oni i djecu i lijepo žive.
Ima toga još, ali kao primjer je i ovo dovoljno.
Prijatelju Mile. Odlaskom Turaka ostalo je jako puno zemljista, a muskarci izginuli. Normalno, najplodnije je pripalo crkvi, a popovi ne služe zemlji nego bogu. Tu zdmlju je trebalo obradjivati. Zar ne prijatelju Mile? Pa sada uzmi malo vremena i pronadji tko je sve obradjivao tu zemlju. Samo prijatelju nemoj iskljucivo koristiti Filipa Visnjica, jer bi još netko pored Muse Kesedzije m ogao imati tri srca...

Milles_Broker
01. jun 2020. u 14.28
CEKAC
31. maj 2020. u 22.35

Najteze je Novace biti covjek.
Nikada sebi nisam pripisivao da sam bezgrijesan, da sam najpametniji i nastojao uvijek biti covjek Ponekad sam i uspjevao, a ponekad sam se poneo kao zadnje ljudsko djubre.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Видиш ли УСТАШО да те савест тера да нам и сам овде признаш да си се понекада у свом животу понео као ЗАДЊЕ ЉУДСКО ЂУБРЕ !
Довољно је само једном у животу да украдеш и у мом тефтеру си лопов за цео живот.
Ако си само једном у животу понео као Људско Ђубре довољно је..
А ти си само ПОНЕКАДА понео као људско ђубре ??? !!!

АПОРТ БРЕ !!!

goodbadPoruka negativno ocenjena. Pokaži

goodbad
(gb&u)
01. jun 2020. u 14.33
Milles-Broken da sam ja nedajboze neka vlast ja bih tebe postavio za upravnika zatvora ili konc logora pod HITNO.
intrigue
01. jun 2020. u 14.43
Мени факат неке ствари нису јасне . Лично се сјебем , увредим и замислим кад ми један човек чаже да сам лош или да лажем нпр.
Замислим се , како бре, зашто .
Како је онима којима не јадан или два , већ више њих , кажу да су усташе ?
На који начин размишљају ? Да ли се замисле , запитају ...како , зашто ?
Да није можда нешто до мене ?
Јер , није један или двојица , више је њих .
Мени кад би само један једин рекао да сам усташа ...ебо би му сваки дан све по списку ...јер , то је за мене највећа увреда на свету .
Већа увреда него кад ми опсују најмилије .

Ти ћеш да дођеш у српску кафану и да Србима објашњаваш како им је Тито био добар ...његова Југославија најбоља ...и да свакодневно тражиш начин да обезвредниш нешто у шта ти Срби верују ?
Добро Milles рече , пусти бре Србе да Србују у својој кафани ...шта те боле К шта раде .
NovakPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Novak
01. jun 2020. u 14.53
Jadan ja, Broken Mile mi vise neće davati pluseve. Neću se ja ni javljati pa nek dusmani pocrkaju.
CEKAC
01. jun 2020. u 14.59
Mile

АПОРТ БРЕ !!!
_____________

Mile, bre, pa ti si ili Precaninov gazda ili ulijuevac velikh misli u njegovu glavu. Bravo MIle, prijatelju najdrazi. Pa tebi ni Hudini nije ravan. Ali prijatelju nisu svi sposobni za hipnotizerske medije, pa i tvoje vjestine imaju ogranicenu snagu.
Kažu neki, koji slove kao priznati autoriteti, da je najveca ljudska vrlina priznati kada pogresis. Vjeruj mi nisam se toga sjetio kada sam ono napisao o sebi jako loše. Htio sam onda samo reći da sam najobičnije covjek i da se borim da takav ostanem. Pa ako sam ti stao na zulj? Neka!
I meni su mnogi stajali, a ja trpio i sutio.
A ovo je mjesto kako rece CPHA da se ljudi iskake, pa i ja kakam, a tebi ako smrdi ili otvori pendzer ili izadji napolje.
Ne ljuti se prijatelju. Sasvim ozbiljno. Covjek si veoma jakog intelekta, ali mlitav da se prihvatis nekog ozbiljnijeg posla za koji si inače sposoban. Još uvijek si ostao nestasni djecarac iz onog Presevskog kraja, mada ti to energicno pobijas. A već si u godinama, pa ti u realnom zivotu sve akcije ne polaze za rukom. Smiri se. Zvrljaj po internetu i zezaj ljude koji ti se daju...
goodbad
(gb&u)
01. jun 2020. u 15.10
CEKAC, a da nisi malo previse pustio jezicinu da mlati,smanji dozivljaj, guraj onaj fazon prica iz klasicne starine to ti najbolje ide.
CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
01. jun 2020. u 15.12
Ти ћеш да дођеш у српску кафану и да Србима објашњаваш како им је Тито био добар ...његова Југославија најбоља ...и да свакодневно тражиш начин да обезвредниш нешто у шта ти Срби верују ?
Добро Milles рече , пусти бре Србе да Србују у својој кафани ...шта те боле К шта раде .
-----------------------------------------------------------------------
Nemam ništa protiv srbovaanja. I meni se katkad omakne. Niti sam bio fasciniran nekim tamo Titom, socijalizmom i ne znam cime još. Jednostavno konstatiram da je onda učinjeno u Srbiji vise nego u cijeloj njenoj historiji. Možda grijesim, a možda i ne. Nitko mi do sada nije argumentirano dokazao da sam zabasao i da trebam nekoga vodilju za još malo ovog preostalog zivota. Kada je tako, ja ću još za ovo malo vremena i dalje trubiti melodije koje sam sam komponirao.
Ako bi se u ovoj kafani, kako ti kažeš „čula” jedinstvena mišljenja,
onda bi recimo moj prijatelj Mile rekao da napolju kisa pada, a cijela kafana bi pala u delirijum odobravanja. A kisa možda i ne pada. Zar ne prijatelju Mile?
CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
01. jun 2020. u 15.14
Moram. Ovi ovdje će reći da i u glavi sepam kao u nozi...
intrigue
01. jun 2020. u 16.16
Рекох ја теби ономад , превише си површан , што се тиче Србије и Срба...да би стварно био Србин .

Чим су теби Турци владали Србијом 500 година ,ту нешто није у реду...или си танка са историјом или ниси Србин .

Седи , поразговарај сам са собом , постави сам себи пар питања .
Буди искрен у одговорима .

Нпр. Шта ти је милије , Титова Југославија или Србија , да ли си верујући или си атеиста , идеш ли у цркву , крстиш ли се и са колико прстију , да ли си крштен , славиш ли славу, коју , да ли славиш и ускрс и васкрс или само васкрс , да ли си комуниста (био или си још увек) , колико стварно знаш о српској историји , српској књижевности , српским писцима , српским обичајима , српском језику ...и нпр. да ли ти као Србин из Хрватске имаш неки проблем са Србима из Србије , миришеш ли их , нервирају ли те , смтају ли ти (као Новаку нпр. или као што оном Кесеру сметају Срби из БиХ и Хрватске) итд итд.
Добро се преиспитај .

И ако искрено одговориш на питања која си сам себи поставио ...знаћеш ко си и шта си , гд си ...
CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
01. jun 2020. u 16.57
intrigue

Нпр. Шта ти је милије , Титова Југославија или Србија , да ли си верујући или си атеиста , идеш ли у цркву , крстиш ли се и са колико прстију , да ли си крштен , славиш ли славу, коју , да ли славиш и ускрс и васкрс или само васкрс , да ли си комуниста (био или си још увек) , колико стварно знаш о српској историји , српској књижевности , српским писцима , српским обичајима , српском језику ...и нпр. да ли ти као Србин из Хрватске имаш неки проблем са Србима из Србије , миришеш ли их , нервирају ли те , смтају ли ти (као Новаку нпр. или као што оном Кесеру сметају Срби из БиХ и Хрватске) итд итд.
Добро се преиспитај .

И ако искрено одговориш на питања која си сам себи поставио ...знаћеш ко си и шта си , гд си ...
------------------------------------------------------------------------
Uz odgovore na postavljena pitanja još bih trebao priloziti ličnu fotografiju, ili bolje porodicnu, pa bi cipovanje mene bio nepotreban trosak. Jesi li ti normalan? Mislim da nitko ovdje nije dao o sebi toliko podataka kao ja, a jesi li ih sve procitao, to
iskljucivo od tebe zavisi.
Imam dva sina a ti me pitas koji mi je miliji. Odgovor je obadva Razlicitti su, a ja ih jednako volim. Moji preci krstili su se s tri prsta, ja nekako slabo, ne zato što bih bio komunista, već zbog toga sto sam se duboko razocarao. Agnostik sam. Ne iskljucujem mogućnost da postoji neka sila iznad ljudske, ali to ni priblizno nije sila koju religije propagiraju. Već sam ranije napisao da slavim Sv. Jovana Krstitelja 20. januara svake godine, ali ne kao cekveni praznik nego tradicionalni dan moje obitelji, odnosno mojih predaka. O srpskoj knjizevnosti veise znam nego 99% ucesnika ovog foruma, racunajuci i tebe. Što se tiče srpske istorije već sam dokazao da je poznajem u detalje, čak i daleko vise nego se uci u skolama. Ja nisam Ljermontov da uopcavam pojedinacne slučajeve. Mzda mi se netko osobno ne svidja, ali ga nikada ne identificiram sa svojim narodom.
I na kraju ja sam živio u Srbiji 9 godina i biloi je lijepo...
Zadovoljan????
intrigue
01. jun 2020. u 17.26
зашто ја ? ти , да ли си ти задовољан , мене што се тиче можеш шта оћеш .

чекај бре , пишеш да су Срби били под турцима 500 година , а кажеш да
си доказао да познајеш српску историју до у детаље ?
па ово је „азбука” , човече .

знаш више о српској књижевности од 99% форумаша , и од мене , наравно...а мешаш Селимовића и Андрића ?

како ти човече славиш Светог Јована (то је и моја слава) , а кажеш да се не крстиш ...(некако слабо) ??

и то теби нормално , реално ?

како бре славиш славу , а атеиста си ? то агностик је само просеравање , мало лепше , интелектуалније звучи .
ови први тврде да Бог не постоји ...а ви , тврдите да се не може доказати да Бог постоји (или не постоји) .
квака је у томе што ти мислиш и да се не може доказати да Бог не постоји , јел то ?
и зато славиш славу ?

да те питам нешто , 9 година си живео у Србији и у инат свим тим тамо Србијанцима никад ниси престао да причаш као да си Хрватски амбасадор у Србији ...јел тако ?
мислим оно тко , ткоје и враг ...то остало , у инат ?
ниси никад помислио да би могао малчице да „пребациш” , да причаш као Срби што причају , а не да причаш као да си сад из Загреба дошао ?

мој пријатељу , ти имаш проблем са идентитетом.
немаш појма ко си и шта си , уствари .
Југословен , Србин , Хрват (тамо си рођен) , Канађанин . да ли си агностик или верник , да ли славиш славу или не , да ли се крстиш или не...

морао би то малчице да искристалишеш , још мало па ти ваља пред Бога .
Sale_22
(Borac za PRAVDU)
01. jun 2020. u 17.29
Tko menja teze pa napada Srbe da ovde broje krvna zrnca bilo kome?Decki dajte se uozbiljiti kad ste se dali organizirati!
Ja nikoga ne ubeđujem da bude nešto sto on nije,dapace meni se sugerise da ne smem da budem ono sto jesam!
Srbin na ovom forumu bas kao i u realnom zivotu trazi svoje pravo da voli svoje vladare a ne copavka,pravo da čestita Vaskrs po svome obicaju,da prica svojim jezikom,piše svojim pismom,peva svoje pesme,prica sa svojom bracom!Niko ne brani nikome da voli ustašu,popaja,novaka,lazarad,kesera,focaka,gerija,sa svim njihovim nikovima!Što se mene tiche mozete da se vencate svako sa svakim i živite u jednoj zajednici ali ako i jedne sekunde pomislite da još uvek mozete da glupim,jeftinim trikovima mozete da uticete na to da i dalje svadjate Srbe ,da ih ponizavate bez otpora onda ste se decki grdno zaiebali!!!
Odesa
(надежда, вера и л)
01. jun 2020. u 17.46
„Još uvijek razmišljsm”

Хахаха, јел` то покушај духовитости или чист сарказам...???
Odesa
(надежда, вера и л)
01. jun 2020. u 18.38
„Još uvijek razmišljsm” ...е то ће тек да потраје, хахаха !!!
CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
01. jun 2020. u 18.44
Odesa

Prvo ću tebi odgovoriti.
Pa hvala na posjeti. Kada ti dodje u posjetu nenodirljivi ovog foruma
bez uobicajenih copy paste, onda to, hoćeš neces, moras smatrati izuzet- nom cascu...
CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
01. jun 2020. u 18.46


intrigue

Otkači!
DarkBlue
(istrazivac)
01. jun 2020. u 19.24
Lukavi su ovi franjevci sto su nauceni da
„cilj opravdava sredstvo”. Ali ponajvise
lažu sami sebe.

„Ne mozete dva gospodara sluziti...”
CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
01. jun 2020. u 20.40
Ja ne služim ni jednoga...
intrigue
01. jun 2020. u 20.53
господине , нисте добар саговорник . не желите да чујете истину.
љутите се и нервирате кад вам неко каже оно што не желите да чујете (истину).

непристојно је човеку који са вама разговара на цивилизован начин рећи „откачи” .

не може вам се угодити , смета вам кад вас саговорници псују ...а смета вам и кад се са вама разговара на пристојан начин .

:))
Precanin
(Нека буде борба �)
01. jun 2020. u 21.41
Е мој Стевин, видиш, све си филингрански извезао али бадава је.
Али знаш зашто је бадава? Па зато што сам то ја, и не само ја, а и ти сигурно, већ цртао сто пет пута у ових 20 година. И бадава је, сијао кртолу а вадио кромпир, свеједно је. И тужно је што госн Кртола у Бобином баљезагању налази више смисла него у овом твом објашњењу ко је и шта је ова јебена шокчина. Али из пристојности и чињенице да је Србин увјек сам тражио зрно духа у његовим шкработима. Док ме није начепио..од тад не залазим, не чита... Али биће да је неартикулисана са граматиком танка будала неки нови Дучић а ја јадан и не видим...мада има једну јаку врлину која све друге мане потире, Ерцеговац је, мора да ваља. Ваља мој рацку, пола их не ваља као у сваком крају што је, од Славоније до Далмације...па није западна Херцеговина постала од ...Бачке! И како то госн Кртола има толико разумјеваша за Чекалицу а Новака Ђоковића због 3 погрешне изјаве и два боравка у Рвацкој сматра за највећег усташу и неСрбина. Па нисмо будале госн Кртола.
Од мене је лако бити бољи Србин, показујеш да више волиш српски народ од мене и ето га. Али га не можеш вољети стајућу у страну Чекалици само да би наудио „Великосрбима”. То је некарактерно! То је другосрбијански, то је као кад хвалиш Милановића што тражи да се уклони „За дом спремни” али ти не смета што је исти дошао да обиљежи „Бљесак”. Нема Србина ако мисли да су бољи Срби они из Лике него они из Тимочке Крајине, нема Србина ако му није важан сваки Србин ма гдје био.
Или ови други домобрани овдје.
Нема Србина ако му је Броз икона!
Какав је то Србин који изједначава четнике и усташе? Па таквима чу за врат док има овог форума.
И једно госн Кртола у својој гордости није примјетио, нико од нас не иде и не поргони Чекача, ено његових тема зјапе празне, покоји залудник сврати. Нема мене, нема Стевиног, нема Макса, нема Кесеровића...
Али ако неко од нас отвори темо ето га, двадест коментара ће написати, на ниједан нећу реаговати, као да је пас лануо, али он ће да напише и 21..послије ћу ја да му јебем све по списку о говедо ће да сере како ће НЕТКО БИТИ ИНФОРМИРАН ...па зар није доста, скини ми се скурац више. Двадесет година он исто ради, двадесет.
CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
01. jun 2020. u 22.23
intrigue
не може вам се угодити , смета вам кад вас саговорници псују ...а смета вам и кад се са вама разговара на пристојан начин
-----------------------------------------------------------

Odgovorio sam ti na sva pitanja (mada nisam bio ni u kakvoj obavezi|) i nije mi jasno sto još želiš? Vjerovao ili ne svaki podatak koji sam napisao ja o sebi na ovom forumu je istina. Nemam razlog niti da lažem, niti da se zbog nečega krijem. Ime i prezime ti neću reci, niti to imaš pravo traziti od mene.
Shvati drugar. Rođeni smo i odrasli u razlicitim uslovima i ne možemo biti jednaki ma koliko se trudili da to budemo. Ni dva brata jednojajcana blizanca nisu isti, a kako mogu biti ljudi koje dijeli razlika u godinama, nacinu obrazovanja, zivljenju, izgledu i duhu.
Jedino ti još mogu reci Ili me uzmi ili baci...
OK?
CEKACPoruka negativno ocenjena. Pokaži

CEKAC
01. jun 2020. u 23.50
intrigue
а не да причаш као да си сад из Загреба дошао ?
--------------------------------------------------

Jezik je starji od 1054. godine, tocnije godine raskola krscanske religije na ortodoksnu i katolicku. Odnosno godine koja je uzrok mrznje tvoje i onih s druge strane Save.
Negdje sam napisao da sam porijeklom iz Srba u Lici. Taj Srb se spominje još u 8. vijeku, dakle prije raskola i početka, po mom sudu, bezrazlozne mrznje. U tom Srbu, sve do Franje Tudjmana zivjeli su iskljucivo Srbi.
Ni jedan gradjanin nije bio druge nacionalnosti. U tom Srbu ljudi su govorili jezikom kojim ja pišem. Taj jezik nije izmislo niti Ante Starcevic, niti Ante Pavelic, niti Franjo Tudjman, niti katolicka crkva.
Taj jezik je koristio narod. Srbi i nesrbi. To je moj jezik bez obzira kakom ga supljioglavci zovu.
Petar Preradovic, Srbin, pjesnik, Licanin, u ono vrijeme general, napisao je pjesmu „Rodu o jeziku”. Nikada neću zaboraviti početak pjesme:
„O jeziku rode da ti pojem
o jeziku milom tvom i mojem”...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.