Diskusije : Politika

 Komentar
KeserovicPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Kraljica
Keserovic
29. mart 2020. u 08.19
https://m.youtube.com/watch?v=6hc_WFGbeCU

Kako razgovor odmiche Heroina sve bolje namesta nisan...

Postavicu i ovde jer možda gore ne zalaze svi...

Malenaa
(Sebi sam bila i rat i brat)
29. mart 2020. u 08.34
Gospođa Alečković ima i svoju stranicu na FB 'Nasilno oduzeto dete'.Možeš da čuješ mnogo pametnog razmišljanja o svemu na toj stranici.Volim da pročitam razne kometare koji se ostavljaju na pojedinim postovima.
Keserovic
29. mart 2020. u 09.43
Gospodju znam lično i mene ne impresionira toliko njeno nesumnjivo ogromno znanje koliko njena HRABROST da kaže njeno mišljenje koje se direktno kosi s onima na vlasti i klimoglavcima koji nemaju muda da imaju svoj stav...
Lorka
(поета)
29. mart 2020. u 12.38
Од госпође Алечковић може доста тога паметног да се чује. Поштена, храбра, родољубива и одана правди.
Али код ње постоји један проблем који прати многе високе интелектуалце: не успевају у политички тимском раду, због тежње ка доминацији и сукоба с формалним ауторитетима.

Србски политички менталитет не признаје интелектуалну моћ. Он само признаје моћ политичког положаја, функције, фотеље... Због тога Србија нема шансу да успостави меритократију, односно да окупи своје најбоље и најпаметније људе и стави их на чело државе.

Србски менталитет признаје 'памет' само ономе ко има власт...
Malenaa
(Sebi sam bila i rat i brat)
29. mart 2020. u 14.15
Zato su političari i okruženi ulizicama,poltronima i ostalim'dupeulagačima'.Nema gospođa Alečković problem,nego današnji političari.Pored njenog izlaganja i argumenata mnogi bi u stvari videli koliko su plitki i glupi.
PrecaninPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Precanin
(Нека буде борба �)
29. mart 2020. u 14.18
Добра је Мила, била је у Дверима, није више, сад је са оним шарлатаном Сандуловићем, оним што зна све тајне и планове...ваљда је у вези са Д. Лучићем. Сличан примјер су и Драгаш и многи други јаки интелектуалци и индивидуалци али да се окупе заједно..е тога нема... Овако, свако лаје за себе иако знају да без чопора нема силе, снаге, промјене!
Туга!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.