Diskusije : Politika

 Komentar
У ЦЕНТАР
zupa
(DR.MR)
28. mart 2020. u 23.21
https://www.youtube.com/watch?v=Ft6uS_utOJg
--------------------------------------------
Човек погодио у ЦЕНТАР.
zupa
(DR.MR)
28. mart 2020. u 23.25
Да ли они који подржавају АВ погледају своје лице у огледалу.Човек је
поставио изнакажено лице претсетника Србије,ако је то нормално онда се
светло брзо гаси.
seljakipo
29. mart 2020. u 00.06
..., a zadnjegа dana, vanrednogа stanja, posle 17h pocinje govnjava motka stanje
EMILIO_GAVIRIA
(Prskam Sanju, nocu - danju)
29. mart 2020. u 01.33
ne slazem se sa nekim stvarima u tom videu a sa nekima se slazem. Slazem se da je bespotrebno izvedena vojska na ulice i pre par dana postavljao sam ovde nekoliko tema o tome.

vojska se izvodi na ulice samo ako je neko rasulo u državi i ako narod podivlja i desava se anarhija i pljacke, znaci u nasem slučaju toga nema, ovo je samo da rezim malo fleksuje misice pred narodom i da se prave vazni. da su face poslali bi tu vojsku na sever Kosova!

isto Vucic je neotesani duduk koji nema neku osnovnu kulturu ponasanja i komunikacije sa ljudima tako da svako obracanje narodu izgleda ko da stalno nešto naređuje ili soli pamet nekome sto je u sustini uvreda za inteligentnog coveka.

ne slazem se da je izveden državni udar jer državni udar se izvodi da se preuzme vlast ili da se ona zadrzi ako recimo izgube izbore ali to se nije desilo, tako da je glupo reći da je Vucic izveo državni udar a već je imao apsolutnu vlast u zemlji i kontrolu nad svim elementima države i sistema.

druga stvar taj lik koji je napravio taj video iznosi dosta svoje subjektivno mišljenje a ne cinjenice,kaže kao to što se desava u Srbiji je presedan poludelog diktatora koji hoće da unisti ekonomiju a sve to se desava svuda u svetu i fakticki cela ekonimja celog sveta je otisla u qurac zbog virusa. Jedina razlika između recimo severne Amerike i Srbije je samo da nemaju policiski cas, sve ostalo je isto i tako je u mnogim drugim zemljama evrope i sveta, znaci Srbija nije izuzetak.

znaci ti možeš da kenjas Vucicu o nacinu kako se nosi sa krizom i da li je trebao da uradi ovo ili ono, da li je preterao sa vojskom i policijskim casom ili nije (ja mislim da jeste), ali ovo niti je državni udar niti je neki presedan u svetu.

keserPoruka negativno ocenjena. Pokaži

keser
(Тешем букве)
29. mart 2020. u 04.32
Како ви спавачи у Ау и Кењади знате шта је добро за Србију???
zupa
(DR.MR)
29. mart 2020. u 06.44
Чији су војници на улицама у Србији не личе да су Србски,да ли су
ту да чувају болесника.
seljakipo
29. mart 2020. u 15.16
Чији су војници на улицама у Србији...?

..., To su vojnici vojske države Srbije, Srpska Vojska ne postoji od 18te.!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.