Diskusije : Politika

 Komentar
Americki ambasador protiv Djilasa
MC_
(Bihilist)
27. januar 2020. u 06.52
Амбасадор САД у Србији Ентони Годфри изјавио је вечерас поводом критика које му је упутио лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас да један од лидера Савеза за Србију можда не схвата улогу дипломате.

Americki ambasador je skinuo rukavice kako se i čini u kolonijama.
To je novi momenat. Gradfjanerima je razbijena iluzija da je zapad uz njih.
Zapad je uz Vucica dok ovaj ne odradi posao vezan za Kososvo.
Dovla1
27. januar 2020. u 08.52
To su samo igre. Šta mislis gde su Djilasova deca? U Londonu naravno,a pomisli gde drzi pare.Pare naravno drzi u zapadnim bankama. O tome da će AV predati Kosovo se prica od kada je dosao na vlast,a vidimo da je 17 država povuklo priznanje. Vidimo i nekoliko neuspelih pokusaja da Kosovo postane clan Unesca i Interpola. Dakle u praksi se pokazuje nešto drugo od onog sto pišes. Meni je sve jasno kad vidim ko napda AV. to je Vesna Pesic, to su oni sa tv N-1, ona ekipa sto sheta subotom.Sve olos do olosa.
TehnicarPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Tehnicar
(Tehnicar)
27. januar 2020. u 09.50
Koliko covjek može biti neralan kad kaže predsjednik AV još nije priznao KiM . . . Javno nije, ali fakticki jeste potpisivanjem briselskih sporazuma u kojima je prepustio sjeverno kosovo pod kontrolu siptara, a za uzvrat je dobio i sankcije u vidu 100% tax. Da ne spominjem kako je natjerao srpske sudije i sns stranku da se zakunu pred siptarskim parlamentom i zastavom i ucestvuju na izborima te „nepriznate” pokrajine. S druge strane, tom predsjedniku je ministar policije neko ko je dokazano falsifikovao fakultetsku diplomu, kupio doktorat, vlada subvencionise milionima dinara ilegalnu i masovnu proizvodnju kanabisa i derivata, koju pokriva BiA, takuni sns-a svercaju oruzje iz Krusika, koje su pod pritiscima sns vlade dobijali ispod cijene kostanja, a u cije rabote je ukljucen otac ministra policije . . . Ima da se piše do sutra. Šta treba još da uradi, pa da promjenis mišljenje stoko bezrepa?
Dovla1
27. januar 2020. u 11.13
Ja nisam clan SNS ali izgleda da ti jesi clan neke suprotne partije.Pa onda pišes po zadatku. Vecina toga sto seres nije tačno.Hoćeš reći da je nas narod glup sto glasa AV.Pa taj isti narod je nekada glasao za ove sto su sad opozicija.Znaci dao im je narod sansu, sada im više ne veruje.Ti bi kao ovi iz Nato da prevaspitavas nas narod,da ih dresiras za koga će da glasaju.
Vise puta je AV dokazao da su te afere uglavnom laz. Optuzili ste da je izvozio oruzje u Ukrajinu,on je jasno pred kamerama pokazao dokument da je naše oruzje prodato Poljskoj.
Takse su uvedene bas zato što je nasa država uspela blokirati ulazak Kosova u Unesco i Interpol.Posle neuspeloh ulaska u Interpol, tada su takse uvedene.Za vreme bivše vlasti, skoro 100 država je priznalo Kosovo,a za vreme ove, verovatno niko nije priznao ili par država,ali zato je 17 država povuklo priznanje.
A te afere,pa koja ih vlast nije imala.Bivša vlast je u tome rekord.Nemoj sad da te podsecam.
AV nije sjajan ali je manje zlo od bivših.
Neke od tih afera sada plasira onaj Sandulovic. Covek je kreten ali pogodan da bude americko djubre.Dok je Vesna Pesic protiv AV, znacu da je on u pravu.
Precanin
(Нека буде борба �)
27. januar 2020. u 12.27
Довле1,
чувај се брате једноличне хране.
Сендвићи сваки дан, упропастићеш се.
keser
27. januar 2020. u 12.50
„Јавно није ал фактички јесте.”

Пa буразеру, док се не потпише јавно није потписао. Може хиљаду „фактичких признања” да падне ал се важи само једно јавно.
И оно је право.

То си чуо од ових што мисле да је сваки дан бадњи дан па ће пет на власт помоћу улице. Једноставно они знају да само помоћу улице могу на власт.

(имао бих ја што шта против Вучића. Нешто раније и написах. Али овде има превише усташких ботова да би здрава дискусија била могућа)
Tehnicar
(Tehnicar)
27. januar 2020. u 21.33
AV manje zlo od zutih . . .
Ma ajde? SNS je zutija od DS-a, pola funkcionera i ministara sns-a su iz bivše DS: Zorana, Vesic, Sinisa Mali, Trivian, Beba Popovic i Dinkic(savjetnik AV), Brnabic . . . da imenujem samo neke poznatije.
Kada je DS bila na vlasti AV je visio na RTS-u. Tako sam i ja nasjeo na njihova predizborna obecanja, kojih se odrekao čim je preduzeo vlast i premasio dosovce po pitanju izdaje i razmjera kriminala. Mislio sam da nema gorih od DS-a , ali sam se prevario. Ovi danasnji su m n o go g o r i, jer se kite laznim patriotizmom i zavaravaju neuki i naivni narod, koji slijepo vjeruje državnim medijima još iz titovih vremena. Sa ovima na vlasti Srbiji nema spasa! Ljudi masovno bjeze iz ovog blagostanja, sns-ovi SS izvrsitelji izbacivaju samohrane majke i sirote penzionere na ulicu, dok se hiljade sumljivih migranata useljava u stanove i prima socijalnu pomoć, brojna samoubistva iz očaja i neimastine . . .

Ajde malo vise od vanstranackog Ivana Ivanovica:

http://skr.rs/AaD
Dovla1
28. januar 2020. u 00.41
Ivanovic je nestranacki koliko je i Severina nevina.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.