Diskusije : Politika

 Komentar
Још два противуставна криминална акта
Lorka
(поета)
25. novembar 2019. u 17.37
Сатанизам је са Запада, преко својих агената на челу Србије, донео још три сатанистичке мере у србској држави:
1. Да је човек по дифолту донатор органа,
2. Да дете неће примати дечији доплатак ако није вакцинисано,
3. Да се РТС наплаћује путем бројила за струју.

Дакле, ви сте аутоматски донатор органа чим се родите. Да то не бисте били, морате да потпишете да нећете да то будете (нико није дао упутство народу где се то потписује). Последица тога је да ће вас изненада ударити нечије ауто, уколико неки богаташ дође до податка да ће му ваш бубрег одгодити смрт. Зато ће смрт превремено да задеси вас. У праведном свету, ниједна мера према човеку се није могла предузети уколико човек на то не пристане и потпише уговор. Данас, у сатанистичком свету, ствар је постављена обрнуто - човек је на ту меру пристао по дифолту, тј. по рођењу. Оваква угрожавања људских права је достигло ниевиђене размере: Сатана је преко државних владара постигао то де је дете у његовом власништву чим се роди.

Замислите и ово са вакцином: владари условљавају дечији доплатак примањем вакцине! Они игноришу стварну и реалну намену дечијег доплатка, злоупотребом је повезујући с вакцином. Тако се једна хуманитарна акција новчане подршке деци - претворила у уцену.

О трећој ствари сам често писао. Сатанисти користе телевизију за испирање људских мозгова. Осећајући да људи све мање гледају телевизију, они траже ефикасну меру да их присиле на плаћање телевизије и кад је не гледају. Важно је да ова пропагандна кутија добија новац како би опстајала без обзира колико је ко гледао. Имаш струју - ко те уебе што немаш ТВ. Има да га платиш онолико пута колико имаш струјомера.

Држава данас дуби на глави. Све што је некад било нормално и логично, данас је окренуто наопачке. А човек, чија права су тотално и бескрупулозно угрожена - све то трпи. Питање је докле?

WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
25. novembar 2019. u 17.58
1.србској држави:

2.дечији доплатак:

---------
tako se ne govori u Srbiji.

ispravno je:

1. s-r-p-s-k-a država

2. deciji dodatak
Precanin
(Нека буде борба )
25. novembar 2019. u 18.12
Е мој Вербалијо, ко год те плаћа баца паре.
Лорка је за тебе ..Тито! Није ли..хе хе хе?
Precanin
(Нека буде борба )
25. novembar 2019. u 18.19
Питање је докле?
...
Нажалост док се не деси опет нека револуција, мирним путем ће тешко. Звучим као Јово Бакић, мада бих волио да може путем Бошка Обрадовића. Све смо узели са запада...сав тај сатанизам. Парови, Цеце, Карлеуше, Информери, Слине, Мали..Динкић са кипарским парама купује преко арапских фирми по Србији земљу, Београд на Води...
Неће ићи то изборима и лажном демократијом...
Лорка, шта мислиш о Зорану Ћирјаковићу?
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
26. novembar 2019. u 06.26
Lorka,

Ovo za TV nije novo. Za organe i vakcinaciju ne mogu da vjerujem. Imaš li link na zakon ili šta već to kontrolise i ko ga je donio.

Lorka
(поета)
26. novembar 2019. u 08.15
Pjer, у једном од горњих коментара поставио сам видео прилог изјаве доктора богословије Никодима Богосављевића гдје у једном моменту говори о донаторству органима. Ову причу смо често слушали и читали из разних извора. Не могу да тражим изворе.

Вест о укидању дечијег доплатка ако дете није вакцинисано, појавила се пре два дана овде на СЦ радару.

Не тврдим да су те вести тачне с обзиром да нису дошле из службених извора. Али по начину како је реаговао овај бот који се крије иза четири слова С, закључујем да би могле бити тачне.

У систему где се некакве бараке руше багерима и са фантомкама на глави, и нико не зна ко је то урадио иако се види ко на тој локацији врши нову градњу - ништа ме не чуди.

Али пошто не можеш да верујеш у такву могућност - закључујем да се слажеш с мојим ставом: да су ове мере монструозне ако су тачне.
Jocko4
(observer)
26. novembar 2019. u 13.13
CCCC (Вантика) рече:

>'Diskutuje se tačno o onom šta si ti napisao
da je vlada Vucica u Srbiji nacisticka, totalitarna, pljackaska...'
- - -

Пре свега је ауторитарна, са приметном тенденцијом формирања и јачања олигархијских група.
Закони и прописи које ова влада доноси, доносе се под утицајем Запада и у вези су са корупцијом у врху државе.
У окупираној Србији присутни су елементи тоталитаризма.
Власт пљачка народ, задужује га на чудне и сумњиве начине, а све то назива приливом страних инвестиција.

По Вучићу и његовим штићеницима (кронијима), Србија је у економском јачању, а у реалном животу велики број људи нема посао, или ради за најпростију могућу репродукцију, док истовремено многи напуштају земљу и одлазе у иностранство. (Узгред, исто је и у Хрватској, БиХ, на КиМ).

Лорка,

Потпуно се слажем са твојим коментарима у овој дискусији коју си покренуо.

Jocko4
(observer)
26. novembar 2019. u 13.20
Lorka,

Уколико је тачно да су у Србији ступили на снагу закони (прописи) које си навео, а који су у сукобу са здравом памећу и природним људским правима, преостаје да се организују групе грађана и поднесу тужбу Међународном Суду Правде у Хагу.

Генерално, нисам за то да се наши људи обраћају МСП и тужакају Србију, али овакви закони нису у интересу народа и треба да буду оборени.
steks
26. novembar 2019. u 17.07
Pjer
Za organe i vakcinaciju ne mogu da vjerujem. Imaš li link na zakon ili šta već to kontrolise i ko ga je donio.
------------------------------------------------------
Uslovi za darivanje ljudskih organa umrlog lica

Član 23

Ljudski organi sa umrlog lica mogu se uzeti radi presađivanja ukoliko se punoletni poslovno sposoban davalac pre smrti tome nije usmeno ili u pismenom obliku za života protivio, odnosno ako se tome u trenutku smrti nije izričito usprotivio roditelj, supružnik, vanbračni partner ili punoletno dete umrlog.

Izuzetno od stava 1. ovog člana, ako umrlo lice nema srodnike iz stava 1. ovog člana, ljudski organi sa umrlog lica mogu se uzeti ako se tome, u trenutku smrti, nije izričito usprotivio pobočni srodnik zaključno sa drugim stepenom srodstva.
„Sl. glasnik RS”, br. 57/2018

https://tinyurl.com/u5oc357
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
26. novembar 2019. u 18.30
Hvala Steks.

I ja izguglah komentar Novosti: https://tinyurl.com/t3g9nlh

Lično mislim da je vakcinacija za neke bolesti, vakcinama sa provjerenom efikasnoscu, obavezna. Za neke novije bi ostavio roditeljima da biraju.
Ali da se djeciji dodatak koristi za to, nisam nikako.

Kao ni za ovo o organima.

Lorka, saglasan sam. Sem da su to stanisticke mjere. Čini se da su iza njih LJUDI koji misle da bolje znaju šta nam je dobro od nas samih.
Precanin
(Нека буде борба )
26. novembar 2019. u 19.11
Шта ви знате о тим вакцинама? Да ли су тестиране, колико година...нема тога, Фамацеутска индустрија је највећи лоби на свијету. Фармацеутски лоби је утјецао на Свјетску Здравствену организацију да промјени однос према педерастији..од облика изопачености до Параде Поноса, све за 30 година. Да не спомињемо виагру, Зика вирус, пестициде, хербициде и милион других ствари.
Нема прописног тестирања вакцина, има брзи профит и корумпирана власт и министар здравља коме се пребаци на рачун милион долара и иде обавезно вакционисање дјеце.
Како нема вакцине за маларију, еболу, па како да извучеш паре из оног црног афричког гуњавера...
А ко стоји иза фамацеурског лобија, па сатанистичко племе..једно...

Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
26. novembar 2019. u 19.11
Danas kolega koji ganja Zelenu kartu USA kaže da mu treba potvrda da je primio vakcine da dobije kartu.

Lorka
(поета)
26. novembar 2019. u 19.43
Проф. уставног права Симовић кратко и јасно је то рекао у чланку који је приложио Пјер: 'Реч је о праву а не обавези'.
Али ова неолиберална глобалоидна држава би хтела све да претвори у обавезу, да санкционише и сруши елементарна људска права човека и грађанина.
Размишљају ли они да ће једног дана да сиђу с власти, па ће и њихова права на овај начин бити угрожена, или се надају да ће владати вечно па тако вечно бити и изнад закона?
ZYUG
(kazachok specijalista)
26. novembar 2019. u 23.32
svi su za to da decu treba vakcinisati, osim par fanatika. za organe, potpisi da nećeš da budes donor i stvar rešena. treće, naplata javnog servisa uz racune za struju i gas, iako sam lično protiv, nije slučaj samo u srbiji već i u pojedinim zemljama evropske unije. stvari su jednostavne.
ukratko nema svrhe da se pljuje po vucicu zbog pomenutih stavki jer on nema carobni stapic da promeni šta želi, već je to izgleda neki civilizacijski tok kome se nije lako odupreti. Vucic nije svetski car jači od trampa i putina da izmeni ove tokove, mada ako i preuzme deo odgovornosti, rešenje problema sigurno nisu fashista obradovic, lopov lazov, tajkun, nasilnik i kriminalac djilas, da ne pominjem jeftinu buraniju tipa jeremic i ostalu gamad.
Bilo bi korektno da pre nego sto balvani pocnu da kritikuju vucica za kojesta, probaju da iznesu i rešenje a ne da neke krupne stvari s kojima se nosi ceo svet upotrebljava u svrhu dnevne politike
Lorka
(поета)
27. novembar 2019. u 01.48
ZYUG, видим да си променио ник.
Како би било да онда твој диктатор донесе закон по коме је човек по рођењу роб, а ако жели да буде слободан - да се јави диктатору и потпише да жели да буде слободан? Како би било да донесете и други закон по коме нико није власник своје имовине, а уколико жели да буде власник - да иде у општину и потпише да се не одриче своје имовине? Или да донесете закон да свака девојка може без казне да буде силована, а она која не жели да буде силована - да оде у суд и потпише изјаву да то не жели?! Зар не видиш колико је смешан и жалостан такав принцип наших необразованих законодаваца!?
Вучић се хвали да је правник са најбољим оценама на факултету. Не разумем професоре који су га оцењивали. На испиту о људским правима заслужује чистог кеца.

О вакцинама - није битно да ли децу треба вакцинисати или не. Битно је да то треба да буде део човекове слободе и људског права, а не обавеза под претњом и уценама дечијим доплатком. Постоје много боље и хуманије методе да се родитељи убеде да вакцинишу децу (образовање, информисање, учење о свим врстама вакцина, селекција вакцина...). Мој сестрић је трајни инвалид чији аутизам је настао након што је вакцинисан као беба. За вакцину се треба борити истином, већим степеном безбедности и медицинске одговорности, а не из фокуса фармакомафије.

Не обмањуј људе како се телевизија наплаћује у појединим земљама ЕУ. Свет више није примитиван и сви имају кабловску или дигиталну мрежу. Тачно се зна ко има телевизију а ко не. Негде се наплаћује уз неки други рачун, али се то ради по уговору са корисником. У Италији, нпр. наплаћује се уз друге комуналне рачуне, али се наплаћује само оним грађанима који су наручили тв услугу. У Србији се наплаћује сваком ко има струјомер, а ко има три струјомера - плаћа три тв претплате, иако има доказ да телевизију плаћа са кабловским интернетом у пакету.

Неки дан је стигао одговор РТС-а једном грађанину који је поднео захтев да му се укине тв претплата и поднео је доказе да плаћа кабловску телевизију а има три струјомера. Одговор РТС-а је био овакав: 'Одбија се захтев. Разлог: по закону том и том, тв претплата се наплаћује тако и тако.' То је пљачка грађана која Србију уводи у најмонструознију врсту тоталитаризма коју нисмо видели ни у време најгорих диктатора у историји света.
sine_bane
27. novembar 2019. u 08.50
Ovde u Torontu imam internet I telefon prikaceni na kabl a za tv koristim SOBNU ANTENU na koju hvatam 3(TRI) državna I 5(PET) privatnih kanala BESPLATNO, kabl kompanija mi često nudi popust da prikacim I tv sto mi nepada na pamet. Nego mene interesuje da li u Srbiji postoji opcija da ne placas tv ako ga nemas jer I to je teoretski moguće?
sine_bane
27. novembar 2019. u 09.32
Da resimo I tu dilemu, vakcinisati se ili ne? Ja se vakciniso pre neki dan protiv gripa pa ako se ne budem vise javljao...

Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
27. novembar 2019. u 10.14
Tema je ispravnost odluke da se ukine djeciji dodatak onima koji ne vakcinisu djecu. ;)
U Kanadi se dijete ne može upisati u skolu ako nije vakcinisano. Sto je radikalnija mjera od ove u Srbiji. Pravo na obrazovanje je značajnije od prava na pomoć=novac.

Vjerovatno je razlog veci rizik. Kanadjani su iz cijelog svijeta, mnogo vise putuju, i rizik donesenja bolesti i kasnijeg sirenja, ukoliko je procenat nevakcinisanih veliki, je značajniji.

Ni mjere koje koriste posljedice odluke roditelja nisu bas dobre. Recimo da roditelji potpisu da će snositi troskove lijecenja. Ako izbije epidemija i bolest se raširi među nevakcinisanima, kasno je.
Obrazovanje i informisanje. I studije koje će provjeriti osnovanost brige onih koji su protiv vakcinacije.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
27. novembar 2019. u 10.16
Lorka je pitanje objasnio: Naplacuje se gledanje u strujomjer.
Nema opcije.
Precanin
(Нека буде борба )
27. novembar 2019. u 10.20
Брате СинеБане, што си се стисо ... и вакцинисо! Гдје гледаш Новака, а знам да гледаш, одеш на неки мол? Или скидаш са нета?
Какав грип, два чешња бијелог лука, два прста сланнннице..нема грипа ни прехладе. И нема руковања са црнци, турци, мелези и кинези...ако има онда врућа слана вода, прогргљаш и мирна Семберија.
sine_bane
27. novembar 2019. u 10.37
Pjericu, znaš kako kažu: matorci podetinjili, Gandra ,,gledam,, ga na diskusuji tenis, izvanredni I strucni komentari Laki mi puno nedostaje. . .:)
Jocko4
(observer)
27. novembar 2019. u 13.37
Precanine,

И кувано вино са мало бибера после свега. Током ноћи пробије те нека втућина, а ујутру си здрав к'о дрен!
Lorka
(поета)
27. novembar 2019. u 17.21
Ја се нисам вакцинисао уназад 30-ак година. Појави се неки вирус, прахлада, кашаљ... али траје два дана и прође. У последње време немам ни прехладу, али користим разне домаће рецепте и превентиву (неки од њих су набројани у претходним коментарима). Ту бих додао: редовни јутарњи микс од воћа и поврћа, смањење јела и избегавање алкохола, једем кувано јело и без зачина, сок од сувих шљива отопљених у хладној води, чено свежег белог лука исецкано у свако јело, мед и ораси, повремено водени раствор зеолита или магнезијум хлорида, избегавање прженог и роштиљског меса итд. итд. Једна од превентива ми је да у дане појачаних вируса избегавам боравак у маси (аутобуси, диско-барови, концерти...), провера лекарских препорука консултовањем три извора (при чему обично закључим да је лечење природним путем најсигурније, осим ако поломим ногу и слично)...

Наравно, понекад морам и да одступим од горњих мера... кад су неке славе и прославе... али и ту водим рачуна о мери. И, хвала Богу, здрав сам ко дрен!
Lorka
(поета)
27. novembar 2019. u 17.47
Али кад смо код питања бити донатор органа по 'дифолту' - о чему сам се изјаснио да је изразито тоталитарна мера, равна неким нацистичким експериментима са људима где се фрапантно крше људска права и Женевске конвенције о људским правима - морам то мало више да објасним.

Ту се налазимо између хумане потребе за продужењем нечијег живота, и нацистичко-глобалистичке потребе богатих да проужавају свој живот органима сиромашних и здравих људи.

Да ли би неко желео да буде мета неког богаташа који се намерио на његов бубрег? Свакако не!
Да ли би неко желео да млад човек умре зато што није на време добио нечији бубрег? Свакако не!

Позната су нам догађања у жутој кући, у Албанији, и не само у њој. Постоје теорије да се многи ратови воде и из тих разлога - да се дође до нечијих органа.

Поставља се питање - како спречити ову злоупотребу људског тела и да се истовремено обезбеди хуманистичка потреба за помоћ онима којима заиста треба људски орган?
Да ли је исправан начин на који се то ради у Србији, кад имамо много примера баш у Србији - трговина туђом децом и новорођенчади, продаја властитог органа услед сиромаштва, убијање људи на Косову ради људских органа итд. Тај начин свакако није добар.

Постоје ли бољи начини. Свакако постоје. То је придобијање људи другим, стимулативним мерама, а не законом 'по дифолту'. Може се то обезбедити строгом тајношћу и заштитом података, тако да потенцијални донатор не буде 'мета' неког 'случајног' саобраћајног убице, давање пуног доказа о заштити података, информисањем и образовањем, трибинама итд.

Основни проблем неуставног и тоталитарног понашања у спорном питању јесте - коме припада људско време? Да ли то време припада човеку или некој 'дубокој држави' која преко званичних органа власти узурпира човеково време? У иситнски демократским друштвима - моје време припада мени (осим у рату кад смо сви угрожени, а и о томе се може пуно дискутовати, јер и ту постоји много злоупотребе). Дакле, држава нема право да троши моје време на њену компликовану и антиљудску бирократску процедуру. Колико времена треба да утроши 7 милиона људи да би отишло негде у бирократску установу како би код неког леног бирократе попунило образац да неће да буде донатор органима? Колико људи из физичких, психичких и других објективних разлога уопште није у стању да оде у установу и то потпише, а реално не жели да буде донатор? Колико људи треба да сиђе са планина и ко ће да им плати путне трошкове за одлазак у најближу установу?

Овим се крше људска права на много начина.
Зашто држава не пошаље своје мисионаре, попут пописа становништва, од куће до куће, где ће неписменим људима објаснити о чему се ради, попунити њихове изјаве и добити њихове потписе - па ко хоће хоће, ко неће неће?

Евидентно је да се овде крше људска права на много начина. Ако се тако настави, људи морају бежати из Србије, а страх родитеља за њихову децу, или дедова за унуке, достићи ће тај степен да ће породиље ићи у иностранство да се породе како би своје дете сачувале од модерног данка у крви!
Precanin
(Нека буде борба )
27. novembar 2019. u 22.30
Овдје сам више добрих савјета за очување здравља сазнао него од Васе Пелагића.
Презнојити се ноћу је јако добро, било како, хвала Јоцко!
Али ја се не одричем ни средстава за борбу против тероризма, Зори поставио на латиници али ја „превео”.

https://i.postimg.cc/cJRbm7FR/image.jpg
Lorka
(поета)
27. novembar 2019. u 22.44
Слажем се - некад треба користити и то оружје против тероризма (рецимо једном седмично и по потреби). Посебно због тога што је увек спремно за употребу а не треба му никакво додатно 'подмазивање' :)
Jocko4
(observer)
28. novembar 2019. u 16.31
Lorka,

Тоталитаризам, о коме овде говоримо, је повезан и условљен стањем у коме се налази Србија после агресије НАТО-а, одн. после (индуковане споља) смене октобарске власти.

Од тада је Србија у стању 'меке окупације', а временом су марионетске власти својим константним попуштањем и уступцима пред захтевима својих спољних налогодаваца, претвориле Србију у неку врсту великог гета, у коме се над нашим становништвом спроводе разни експерименти in vivo (вакцине без икаквих гаранција, сумњиви и непроверени лекови, доношење закона какве још не могу да уведу у својим земљама, смањење фондова за образовање и здравствену заштиту, активно пропагирање неморала, ...). Неке од тих мера спроводе и у својим земљама, а суштина њихове стратегије је „ако они труле, да други не остане бољи од њих”.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.