Diskusije : Politika

 Komentar
Pucnjave, tuče, kradje..
Power12345
20. novembar 2019. u 19.47
Srbija, BiH ..novine, internet , tv ...i na prvim stranicama
jel i za to Tito odgovoran ?
Beograd i 70 god.. je bio na glasu po tuči i kradji..a ovo danas po selu i gradu je premašilo 10000 % 70 god...koji divlji zapad.
Penzioneri ..šta nosite od oruźja..?
Werba
(N/A)
21. novembar 2019. u 00.47
https://www.youtube.com/watch?v=2P3NIWEUqSE

porcija za Buuuru i Lukaca...
:)))
Power12345
21. novembar 2019. u 08.40
werba... da

naźalost po čitavim republikama ex Yu je sličnih primjera..
CG i njihov kriminal.. oduvek je bio poznat Cetinje Dediinje..Pa dalje

Beograd ,Sarajevo, Zagreb, Zenica , Priština, Split... Ljubljana itd...
dulebg
(posmatrach)
21. novembar 2019. u 16.04
Не купујем новине и не гледам телевизију. И тако, кад негде дангубим у кафићу - а мени донесу свежањ новина. Ајде узмем једне - читаћу само оно што није срамота да се штампа: прође ти новина за 2 минута, ако бог да има умрлице, па се мало информишеш докле се примакло. Рачунам: ајд културу, ту макар нема гадости - оћеш ??! Испада да су културни само ови што раде за НАТО, а они који су културни доћи ће и они у новине - кад буду радили за НАТО.
dulebg
(posmatrach)
22. novembar 2019. u 16.32
Београд је данас кудикамо безбеднији него 1968. Све што је некад било крајских мангупа - сада су у белом свету, или су овде организовани у мафију и навијаче, да не дангубе.

Некад се џепарило навелико, карте си куповао код тапкароша, за добру девојку могао да добијеш батине сам' тако, банде хулигана ћошкариле су до у касне сате и чекале кога да испрепуцају, коме да отму сат, патике, ланчић, јакну; испред биоскопа, дискотека, базена исто су могли да те опељеше. На железничкој станици могао си у секунди да останеш без свега.

А онда - и најпристојнијег момка прогласили би питчком, ако се не потуче макар једном годишње. Тукло се махом ради девојака, то је и њима импоновало, и сматрало се друштвено исправним.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.