Diskusije : Politika

 Komentar
Da li su sudovi u Srbij pod kontrolom Milogoraca?
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
25. avgust 2019. u 03.34
Виши суд у Београду је которском Основном суду доставио пресуду којом је Сару Видак, студенткињу из Београда прогласио кривом и осудио је на казну затвора у трајању од 30 дана. У казну је урачунато време проведено у ...
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
25. avgust 2019. u 03.56
Žena mi gleda one emisije za ispitanje mozga narodu na ruzicastoj TV. Šta radi to sudstvo i tuzilac, u program se ukljucuje brdjanin iz CG preti, gledala žena kako je pretio u sred Srbije, kad je bio gost pricao kao je fizicki napao gradjanina Srbije usred BG i nikom ništa, niko ne reaguje po sluzbenoj duznosti. A mi budale hrlimo na more u CG...
keser
25. avgust 2019. u 04.57
Да тачно.
У Србији постоји црногорска мафија. („Отео си ми топик.”)

Али не она што продаје дрогу. Та није најопаснија.

Овде мислим на мафију у државним органима која је по доласку Партизана у Београд све више ширила пипке и освајала Србију. Пеко Дапчевић, Капичић и остали су то омогућавали, свесно.

То је онда разумео веома мали број људи који није смео отворено да прича.
Данас ти исти нападају Вучића, Коштуницу, и сваког другог председника који је српски оријентисан. Они то раде преко медија и институција које су заузели све време жалећи се да им није дозвољено да говоре.
trek_team
(biciklista)
25. avgust 2019. u 18.20
E pa tu su krivi domaći Srbi sto nisu sredili da te 'Crnogorce' u Beogradu preko noćiproguta mrak. Znani po njihovom cojstvi i junastvu sasvom je sigurno da bi nakon nastanka 2-3 tih Gorskih Crnaca ostatak pokupio prnje i brinom munje se uputio nazad na Durmitor .
Werba
(N/A)
26. avgust 2019. u 02.10
Овде мислим на мафију у државним органима која је по доласку Партизана у Београд све више ширила пипке и освајала Србију. Пеко Дапчевић, Капичић и остали су то омогућавали, свесно.
=========
Po bioloskom zakonu prirode oni su odavno u vecnim livistima, tako da je to gore napisano, cista izmišljotina, sl. kao sto laže i izmišlja „srpski” aktuelni predsednik,- Baron Zvalahausen.
Crnogorskom drog mafijom (skaljari i kavackari)upravo komanduje brat pomenutog Barona, koji svoj stab ima na stadionu JNA u Beogradu.Neki put izdaje naredjenja i iz stamparije novcanica, gde je zaposlen.(maskira tragove)Ukazao sam još ranije na tog Pacova, malo se stalo sa likvidacijama ali sustinski i dalje sve je isto.
Na JNA se organizuju ubistva, (nisu mogli da izdrže pa su prošle god. bas u krugu stadiona roknuli izvesnog Mutavog)pljacke, otmice, ucene, i ne samo na teritoriji Srbije, već i celom regionu...
Naravno da se tu bilo šta može učiniti pozitivno, kad' je sam vrh vlasti u Srbiji povezan sa ovim klanom, gde cine jedan veoma mocan mafijaski kartel na Balkanu.
Ne zaboravimo da su sa njima povezani i mafijasi sa KIM, koje predvodi Djuricev vojnik i uvbica,- Milan Radojcic, za koga Baron
Zvalahausen kaže: 'nije cvecka ali ni mrava ne bi zgazio'...
:))

keser
26. avgust 2019. u 06.52
По биолошким законима они имају наследнике, рођаке а постоји и нешто што се зове успостављена структура а што функционише и после смрти оснивача.

Да коментаришем даље или не јер ко непријатељску пропаганду, у овом случају шиптарску и усташку шта је он?
Дакlе ти као комуниста ништа ниси променио у више од сто година старој комунистичкој пракси.
Сарадња са усташама и шиптарима на пример..
Werba
(N/A)
26. avgust 2019. u 12.53
По биолошким законима они имају наследнике, рођаке а постоји и нешто што се зове успостављена структура а што функционише и после смрти оснивача.
=====
Sve je to prevazidjeno, ovo je početak treceg milenijuma pa su se i ti naslednici transformisali shodno zakonu trzista. Tako da blage veze nemaju sa pomrlim predcima a koji su bili postenje dato od boga, za ove danas njihove naslednike, koji su se transformisali u globalisticke hulje, prevarante, ubice..
Uzgred takvih naslednika je malo mazda ni malo, pre će biti da su to Drskovicevi istomislenici, gusarski sledbenici...
keser
28. avgust 2019. u 02.36
Капичић поштен?!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.