Diskusije : Politika

 Komentar
RegistrovanPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Rusija
Registrovan
(Я люблю запад)
27. jul 2019. u 15.36
https://tinyurl.com/y4de8rsr

Радикално погорошање политичке ситуације у Русији (обновљено)!
СУБОТА, 27. ЈУЛ 2019.
О овоме готово нико у Србији ништа не зна - Русија се налази у све тежој политичкој кризи, захваљујући катастрофалној политици Путина и „Једине Русије”. Њихови рејтинзи су се срозали на нешто више од 30-ак процената, међутим питање је да ли је и толико. Русија гори од митинга, протеста и других политичких жаришта, којих је сваким даном све више.

Осмог септембра треба да буду локални избори на разним нивоима, који никада до сада нису били тако интересантни, али опозиција је сада променила тактику и кренула на победу, јер народ је оштро против „Једине Русије”. Власт и „Једина Русија” то врло добро знају из својих интерних истраживања, па сада кандидати „Једине Русије” не иду као кандидати „Једине Русије”, већ као независни кандидати, да би сакрили од народа своју партијску припадност. Опозиција се темељно припремила, спровела кампању са скупљање 6000 (!) потписа по кандидату, прикупила их и предала документа изборним комисијама. При томе у народу се припрема протестно гласање, то јест гласање за било кога, само не за „Једину Русију”. Власт то зна и зато је одбила скоро све опозиционе кандидатуре измишљајући разне разлоге. Као један од одговора, опозиција је организовала велики и успешан митинг 20. јула, када је дала ултиматум власти да до 27. јула прихвати све опозиционе кандидатуре или ће да направе нови митинг пред зградом градоначелништва Москве. Власт је ове недеље одговорила преговорима са опозиционим кандидатима где је одбила све њихове захтеве и жалбе, упадима у њихове и станове њихових најближих рођака, привођењем у полицију и испитивањима и хапшењима. На данашњи дан, када треба да буде митинг пред зградом градоначелништвом Москве, ухапшени су за власт најопаснији опозиционари Алексеј Наваљни и Иља Јашин, а упадано је у станове и привођени су или позивани на испитивање у полицију ради застрашивања Љубов Собољ, Дмитриј Гудков, Иван Жданов, Константин Јанкаускас и други. Власт жели да обезглави народ који ће доћи данас да се бори са своја уставна права. Ситуација је све напетија, а власт се брани јединим оружјем које јој је остало, а то је гола сила полиције и судова. И све што власт ради је противуставно. Дошло је дотле да су остали један на један - Путин и његова камарила олигарха и народ. Власт је решена да иде до краја, то јест да не власт до смрти, и спремна је да као метод вечног останка на власти иде и на смртни бој против народа Русије.

Дакле, ситуација се погоршава, Русија је ушла у фазу чисте диктатуре и насиља државе над народом. Све је мање нормалних излаза из ове ситуације и тама се надвија над Русијом. Већ данас може бити крвави судар. Данас очекујем масовна хапшења и насиље полиције над људима. Управо сам прочитао вест да је градоначелник Москве Сергеј Собјањин упутио упозорење да данашња акција митинга код зграде градоначелништва може да буде провокативна и да није одобрена и да ће ред да буде обезбеђен у складу са законом. То је претња батинањем и хапшењима, јер по руском Уставу за митинге није потребно да се тражи одобрење власти. Власт крши Устав.

До сада се власт некако и прикривала са својим махинацијама у вези избора, а овога пута је отворено и бахато показала шта не жели, а то је да не жели опозицију која преузима власт легалним путем на изборима, то јест да жели вечно да влада. Овог пута власт је отворено пљунула у лице народу и сместила га тамо где она мисли да треба да буде. Ако власт остане при своме да не пусти опозиционе кандидате на изборе и разбије силом данашњи митинг или га уопште не допусти, такође, силом, онда више нема избора у Русији, мада их и до сада, углавном није било. А ако нема избора, ако нема одговора на жалбе и жеље народа, онда су и најопаснији сценарији могући. Власт сама води Русију ка тим опасним сценаријима и провоцира пропаст Русије и нове велике и дубоке кризе.

NovakPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Novak
27. jul 2019. u 17.03
Protiv Rusije pricati među Srbima nema nikakvog smisla, jer
Srbi vole Rusiju vise od Srbije iako veliki broj Rusa nema
pojma o tamo nekim Srbima.
Srbima je bilo zao i ruskog Cara Nikolaja, i druga Lenjina,
pa će tako biti i sa drugom Putinom. Drug Tito je takodjer
rusko cedo.
Nas narod je navikao na svetlo sa istoka i mrak sa zapada, pa
ustaje sa stolice uz pesmu „ne može nam niko ništa”
dulebg
(posmatrach)
27. jul 2019. u 18.15
Титу се не зна чије је чедо. Он је по делима био чисти језуита.

А Хрвати су били већи комунисти од Срба. Загреб је био херој-град, авангарда југославенског комунизма, самоуправљања, удруженог рада. СК Хрватске и СК Словеније водиле су СКЈ. Срби су вечито били сумњиви због свог монархизма, стаљинизма, англофилије.. Било је нешто Срба-комуниста у Хрватској и Босни, али то су били заостали глупи међеди, навикло на пемзије, па би још и асфалт, водовод, посао ??!
NovakPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Novak
27. jul 2019. u 18.25
Dule sve je to u redu al nisu omrazene zapadne komsije tema već nasa istocna nerazdvojiva i voljena bratija.
Jocko4
(observer)
27. jul 2019. u 18.48
Registrovan,

Пренео си неки текст (и поставио линк) ...
Сличних текстова о „драматичној ситуацији у Русији” било је и раније.
Текст је, вероватно, писао неко из редова опозиције, а њихови наступи прилично указују на утицај Америке и личе на ону булументу из Украјине.
Да скратим причу, не верујем у објективност и намере аутора текста.
Jocko4
(observer)
27. jul 2019. u 19.43
Registrovan,

Узгред, назив партије није 'Једина Русија', него 'Јединствена Русија'.
Верујем да знаш да постоји разлика у значењима.
CAHJAP
27. jul 2019. u 20.11
Registrovan, siris dezinformacije. To je cista propaganda skovana od strane izdajnika i zapadnih agenata. To je taktika kojom je Srbija satanizovana kakk bi se opravdalo razbijanje Srbije na državice kosove i montenegro i etnicko ciscenje Srba sa svojih vekovnih prostora Krajine i Kosmeta. Rat u Iraku je sproveden na isti način kao i u Libiji, Iraku i Afganistanu. Zapad ima interes u Rusiju iz 2 razloga, 1- prirodna bogatstva, 2- totalna vojna dominacija u stvaranje unitarne svetske vojske sa ciljem zarobljava ja čitavog covecanstva kroz novi svetski poredak.
Javno iznosis da volis zapad koji oduvek vodi negativnu i laznu politiku prema Rusiji tako da je i tvoje izLAGANje iste prirode sirenja lazne propagande.
Lorka
(поета)
27. jul 2019. u 20.53
Уништење Русије је приоритет западне политике, а време им истиче. Запад се нада да ће Русију да разбије изнутра. Финансирају прозападну опозицију и надају се још једном руском грађанском рату. Све је то већ виђено у Југославији, Ираку, Либији, Украјини, Сирији...
Али, Русија је мало крупнији залогај. Звер би од тог залогаја лако могла да се удави.
trek_team
(biciklista)
28. jul 2019. u 00.29
A pazi mu zanimanja (ja volim Vest). Svasta. Ispod kakvog li je kamena taj pacenik izmileo.
zupa
(DR.MR)
28. jul 2019. u 00.52
Nas narod je navikao na svetlo sa istoka i mrak sa zapada,
-----------------------------------------------------------
Види ВАШКО издајничка,ни сам ниси свестан колику си истину изрекао а
ДА ТО НИСИ ИМАО НАМЕРЕ И ТО У БУКВАЛНОМ СМИСЛУ РЕЧИ.

Колико је пута тај твој љубљени запад бомбардовао Србе и донео МРАК.
За Србе СВЕТЛОСТ стиже једино са истока из Кине и Русије.
trek_team
(biciklista)
28. jul 2019. u 17.30
Pa neka ide u Ameriku kada toliko voli americko govno, sto pizda sedi u Rusiji?
Registrovan
(Я люблю запад)
28. jul 2019. u 18.00
On je i živeo 9 godina u Kanadi, koju je zdusno pljuvao i sanjao u Rusiju. A onda se preselio u Moskvu i doziveo hladan tus
trek_team
(biciklista)
28. jul 2019. u 18.03
Aaaa to je onaj sizofrenicar. Pa sto lepo odmah ne rece pa da ne gubimo ovde vreme. Jel' treba otvoriti GoFundMe stranicu da mu se pokriju troskovi lecenja?
kum11
29. jul 2019. u 02.38
Registrovani,slabo si upuce u vezi ovog provokatora i ko stoji iza njega,što se mene tiče ovog tipa treba drzati u zatvoru pozadugo za izdaju države.Šta bi se desilo Rusiji kada bi on dosao na vlast,to prvo nikad neće biti dozvoljeno sve da je moguće,nije Rusija Srbija gdje izdajnici vode državu,kojim je mesto u zatvoru a ne da vode državu.Slabo si upucen u politiku!
Power12345
01. avgust 2019. u 00.28
Registrovani...širi dezinformacije
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
07. avgust 2019. u 12.11
Zapad dugo,dugo godina mada se može reci i vekovima oblizuje i nasladjuje propasti Rusije,ali taj film neće nikad odgledati dok god je na vlasti neko ko celom zapadu a pogotovu amerikancima otvoreno lomi zube.
Novak, veoma si lepo rekao da je narod navikao na svetlo sa istoka. I sunce izlazi u svitanje sa istoka. Ali, presao si si se i za Lenjina a i za Tita koji su ceda zapada potureni na vlast u Rusiji. Isto kao i ovaj narcisoidni psihopata i ludak danas na vlasti u banana državi Srbija. Dok sa druge strane Putin ne radi na propasti Rusije kako danas tako i u buducnosti. Osim ako zapad nakon Putina ne postavi nekog svog coveka i od Rusije naprave isto sto su i sa nekadasnjom Jugoslavijom: da je rasparcaju i bace na kolena.
Werba
(N/A)
29. avgust 2019. u 11.55

Novak
28. август 2019. у 20.12

Da taj Slobin tenk je u Julu 1991 krenuo iz Beograda u juris Autoputem Bratstva i jedinstva pravac Zagreb međutim kod Sida ga je zaustavila milicijska patrola u zastavi 750 upozorivsi tenkiste da Zagreb nije bezbedan
-----
U daljem textu izmišljotina i bla-bla-bla...

I opet je Cobe kriv za krajisku tutavelu??? pa dokle bre? kako se više ne umorite od blebetanja jedne te iste laži...

A sto bi Slobini tenkovi uopste i kretali put ustašije, kada su te iste tenkovi imali „ljuti” krajisnici?
Ne bih rekao da nisu znali kako se tera tenak- a + znali su da rasture traktorske motore zmureci, kako bi im nabildovali brzinu za brzinsku bezaniju,hehehe.
Ustvari sve su potajno radili,(krajiska kvarnoca + lukava osobenost a zna se da je lukavost nizi oblik inteligencije)za vatanje magle prvom prilikom.
Imam viziju, kada su odjedno istovremeno zagrmeli traktori, verujem da su se ustaše usrale, dok im nije javljeno da je u toku traktorska trka prema autoputu.
Eto tako je to bilo...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.