Diskusije : Politika

 Komentar
Индоевропси
dulebg
(posmatrach)
11. maj 2019. u 12.19
Индоевропски су језици: германски, романски и словенски, мислим да је и латински, као и балтички. осим њих, у Европи постоји угро-финска група, а ваљда и Баски причају неким језиком који не може нигде да се удене.

Индоевропски језици су и: персијски, јерменски, као и хинду. Ово су остаци Аријевског народа - претече горе поменутих народа, који се покренуо према југу под притиском нуклеарне зиме, настале експлозијом острва Санторини. Индијска држава Аријана, Иран и Јерменија носе исто име - Аријевска земља.

Аријевске крви нађе се и по Сирији - зато су онако плавооки и лепи. Аријевци су изменили Ислам у Шиа, или су православни. Не знам за Индусе, којих 115 милиона носе словенске гене?
abvgd
(Morski)
11. maj 2019. u 12.28
Индуси који долазе као консултанти информатичари овде у САД су сви - Аријевске расе. Раса се гледа по облику главе и ту је све јасно. То је баш видљиво. Мислим, они су мешани са неким Арапима или нешто слично али им је доминантна генетика оно што зову „европска”.
То не значи да је читава Индија таква. Ипак су то инжињери, виша средња класа у Индији.

Иначе, ми смо аријевске расе али смо много мањи (нижи) него наши предци и краће живимо. И глупље.
dulebg
(posmatrach)
11. maj 2019. u 17.43
Арапи и Турци немају аријевско порекло - ово није нимало расистичка констатација, већ рецимо лингвистичка. Око 115 милиона Индуса носи словенски ген.
pravda_i_istina
11. maj 2019. u 23.37
a odakle mi u indiji? valjda si mislio da mi nosimo indijski gen, a ne oni nas? a najveci cigani su bili nacisti koji su se proglasili arijevcima, i mi danas trpimo tu belacku supremaciju - ciganska posla - jedino ciganima prinajem indijsko poreklo, isti su... asto se tiče indusa, pa od milijardu ljudi trebalo bi da se izdvoji neki kvaliteT... DA NAS CIGANA IMA MILIJARDU U 1 DržavI, PA VEC BI CEO SVET BIO NAS, ne
pravda_i_istina
11. maj 2019. u 23.39
a odakle mi u indiji? valjda si mislio da mi nosimo indijski gen, a ne a ne bi nas ganjali i proganjali, istrebljivali u konc. logorima ustaše sa srbima i jevrejima
pravda_i_istina
12. maj 2019. u 16.02
ovo je naše stanoviste o arijevstvu https://srbin.info/2019/05/12/genocid-nad-slovenima-se-nikada-neće-zavrsiti/

Ми знамо за хитлеровски план «Ост» (Исток) о истребљењу Словена са словенских територија, а постојала је још и човекомрзачка идеологија која се вршила без икаквих планова. О планском уништавању Словена, као неразвијене расе, као «нељуда» (не аријеваца), се отворено говори у многим кључним документима хитлеровске Немачке, који су представљени како на Нирнбершком процесу, тако и у нашим архивама. Планирали су да униште већи део Словена, а мањи део да користе као робове «више расе».
Werba
(N/A)
13. maj 2019. u 12.43
mesavina;
dzvalje-mrcogorci-krvati =arnauti
bosanci-hercegovanci = cista bukva (bez cvora)
dulebg
(posmatrach)
13. maj 2019. u 17.52
„Аријевски” је ознака за пра-народ, из којег сус е развили Германи, Словени, Балти, а свој језик су оставили све до севера Индије.

По свој прилици да је била велика сеоба Словена из Црноморског басена ка Индији 1500.г пре Христа, изазвана експлозијом вулкана Санторини, услед које је дошло до вишегодишње зиме. Словени су, поготово у данашњој индијској држави Аријани, створили своја краљевства, градове и насеља, али изгледа да су их Монголи крваво сатрли. Но оставили су трага од Индије, преко Ирана, Јерменије, и очигледно и по Сирији: где год постоји Шиа - он је резултат аријевског схватања ислама.

Неки теоретишу: да су косовске песме постојале још од времена пропасти на Хиндукушу, те да су само промениле имена и време, те да је и у томе непоколебљивост косовског завета у нама.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.