Diskusije : Politika

 Komentar
Anatomija jednog sistema
Qubic
10. februar 2019. u 05.10
Društveno-političkog.

Zanimljive ličnosti... (zanimljiv novinar, zanimljiv gost, zanimljive sudbine...)
interesantni komentari na kraju,

i čovek koji danas ima sve (nasuprot tvrdnjama/nasuprot tvrdnji
da je sve izgubio i da nema ništa...).

Tri i po sata traje video klip, vredi pogledati.


---


„Marić je tragični heroj i junak našeg doba - uprkos superiornoj inteligenciji i sposobnostima. Nekad vrhunski biznismen, imao je na računu 328 miliona dolara, više aktive nego sve jugoslovenske banke zajedno. Dimitrije Boarov ga je 1990. u zagrebačkom Danasu nazvao ”prvoborcem tranzicije i Žikicom Jovanovićem Špancem privredne reforme„.
Devedesetih godina je, kao i svi mi, napravio nekoliko pogrešnih izbora - zahvaljujući kojima ga je državna mafija opljačkala i uterala u montirane sudske postupke koje je izgubio. Danas nema ništa. Nekada je živeo u Hajatu, danas u domu za nezbrinuta lica. Nekad je vozio Rols Rojsa, danas nema bicikl. Zna šta znači imati i šta znači nemati. Ne traži novac, traži istinu, pravdu i dostojanstvo.
On nije prvi koji je bankrotirao, ali je prvi koji se uporno buni protiv bezakonja i to iz sve snage i svim sredstvima: štrajkovima glađu, bombama, tužbama i mejlovima - on ne odustaje mada je žrtva brutalne osvete pojedinih političara, sudija, tužilaca, policajaca i i zatvorskih uprava.”




https://www.youtube.com/watch?v=ylkHVLEatbk&feature=share&fbclid=IwAR32ECMfSpC8j8rOJwkodRyUUFPXt2SD2BfpbobrZWlZzDPZG-d KRtP4YRA



---











Bazorilo
10. februar 2019. u 15.35
Када се онакви људи одгурају на страну и поставе дилеје по политичкој линији,није чудо да смо као држава овде где смо.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.