Diskusije : Politika

 Komentar
goodbadPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Djokovic
goodbad
(gb&u)
08. decembar 2018. u 09.47
covek pocinje da mi se gadi zbog slepog obozavanja svega hrvatskog posebno sporta i sportasa.secate se poklica „napred vatreni”,do velicanja Luke Modrica i sve bilo OK da ti isti „vatreni” i taj isti Luka Modric nisu obozavaoci ustaškog pevaca Marka Perkovica Tompsona,koji slavi Jasenovac i Gradisku Staru kao mesto gde su Hrvati na najgnusniji način ubili bezmalo milion Srba.da ga, mislim na Tomsona,ne želi dovesti u Beograd i organizovati mu koncert na Uscu,mislim da bi zbog ovog velikog U(scu) Tomson bio odusevljen.i još nešto,čitam izjavu oca N.Djokovica u kojoj kaže da ga je jedva naterao da ponovo stavi krst oko vrata koji je bio odbacio,. samo pojacava gadjenje o Novaku Djokovicu kao coveku i „Srbinu”.
POLARIS
(доктор)
08. decembar 2018. u 11.17
Можда би се и ти згадио Ђоковићу.

Новак је јавна личност глобалног карактера и на најбољи начин представља Србе и Србију. Његово је право да даје такве изјаве, а таквим изјавама само показује колико је српски народ велик и великодушан. И не мора уопште бити тачно да он тако и мисли, можда је његов ПР проценио да би било добро дати једну такву изјаву.

Није све тако црно-бело и не може се све коментарисати на навијачком нивоу, јеси ли за Звезду или Партизан. Тај ниво размишљања је на нивоу патологије.

Читајући ове ваше постове, почињем да мислим да већина ових букача нема више од 18 година, и да им је сперма жестоко ударила у главу.
goodbad
(gb&u)
08. decembar 2018. u 12.39
Doktore Jovan Ducic hoće nešto da ti kaže,ako spojis obe svoje mozdane vijuge bez kurcsluza možda ćeš i shvatiti.
https://www.youtube.com/watch?v=YGqqRpqsDo8
D-Man
(Analyst)
08. decembar 2018. u 23.44
Да има икаквог обзира према Србима које су усташе побиле у прошлом веку никад не би толико јавно и отворено хвалио Хрвате (па макар се само радило и о спортистима).
Али, човек се, као и Вучић, претворио у глобалисту и ту нема помоћи.

И њему и Вучићу би било најбоље да већ једном заћуте.
geriatrikusPoruka negativno ocenjena. Pokaži

geriatrikus
(zvakac karamela)
09. decembar 2018. u 00.51
Ђоковић је прави „лакмус папир” за класификовање Срба. Неко ко није свјетски спортски шампион, да нема толико пара, а да је урадио и изговорио и 10% од онога што је Новак би био попљуван од свих.
Исти Новак нека изгуби пар мечева, баш као што се дешавало у '16. и '17. години ће бити пљуван од већине оних што га сада хвале. Овдје их имате таквих доста. Читао сам их прије 2016., па
2017., па и сада након Новакових успјеха.
Треба разумити те ситне душе. Њима су Новакови успјеси потребни. Осјећају се јако тегобно, неуспјешно и о Новаковим успјесима говоре као о заједничким.
У стилу нас и Руса 300 милиона, МИ смо добили Федерера, потукли смо Надала...то што је Новак највећи промотер хрватских вриједности они не виде. Али стварно:((
То је чињеница, тако се свијест игра са људима, одбрамбени механизам. „Ноле и ја смо најбољи, Ноле и ја све радимо најисправније, Ноле и ја смо свјетски мегацареви. Ноле дао 100 долара, Ноле је добротвор”...камере све биљеже и славе. Оно да лијева рука не треба да зна шта десна ради не важи за Нолета.
То што је Сорош дао много више не отвара очи.
Ко се усуди да Нолету нешто приговори је усташа. То што га усташе воле више него освијешћени Срби не пролази код тих. Блокада.
И једино Новакови порази могу промијенити слику.
Ни јога, ни одбачени крст, ни накарадни глобалистички програми за испирање мозга најмлађима, ни она фарса са Вучићем, ни глупирање по медијима...само пораз на спортском терену.
А онда ће бити и „никакав човјек и издајица и Хрват и Мрчогорац”...све најгоре... превише се добро познајемо, међу нама тајни нема:)
goodbad
(gb&u)
09. decembar 2018. u 02.16
ne zavidim mu na zaradjenim novcima i uspesima, njegov trud, ali mu ljuto zameram velicanje ustaštva.onaj kome ustaše nisu ubile nikoga u familiji i ne moze shvatiti šta znaci ustaška kama, malj...fra Djavolu Filipovicu-Majstorovicu su druge ustaše „nabacivale” na kamu malu decu, nas Nole nacionalni slavi cromanjonske idiote koji slave Tompsona koji opet velica ustaške zločine.ogavno,pa makar da je i od Noleta.
DarkBlue
(istrazivac)
09. decembar 2018. u 02.28
Nije sve što se procita 'na kompjuteru' istina...
CTEBA
(penzioner)
09. decembar 2018. u 10.01
Ако се не варам у анкети перд финалну утакмицу светског првенства, скоро пола испитника у Србији се изјаснило да ће навијати за хрватску.
Значи Новак и није нешто изузетно у Србији, али је познат па му се даје публицитет.
Уосталом по чему је Дивац бољи?
Колико могу да видим, чим неки Србин постане славан, моћан или шта већ, одмах заборави на Србију и брани свет.
Ајд сад по чему је Новак гори од фамилије Карађорђевић, који на костима изгинулих Срба направише Југославију?
POLARIS
(доктор)
09. decembar 2018. u 11.25
Велика и драматична је разлика између Дивца и Ђоковића.

Ђоковић функционише на нивоу емоције и тренутног расположења, а Дивац је директни политички експонент америчке политике.

Велика је то разлика.
konecenemora
(sofer aviona)
09. decembar 2018. u 11.42
Сви који не воле Нолета да му се сагну једанпут минимум а дозвољено је да радњу понављају бесконачно...
Даклем овако...Нолетове изјаве не разумеју и не подноси добар део српске популације...али зато оне иду у уши огромном броју обичних људи у свету који кроз те изјаве закључују да су и Срби нормалан народ...и онда тек почињу и да размишљају у том правцу да смо ми можда и сатанизовани да нам се подмеће и да трпимо неправду...кад би и он изашао ки гофно шешељуга нпр и реко бемимбредете куј и јебе то треба поклати зарђалим кашикама нормалан свет или онај који диктира темпо или бар мисле да је нормалан би рекао...па угњечите ове несоје ко гњиде...
CTEBA
(penzioner)
09. decembar 2018. u 12.58
Нико га не тера да даје било какве изјаве.
Нисам видео да се Рафа диви Каталонцима, или Федерер Италијанима или Французима.
Понекад је паметније ћутати.
geriatrikus
(zvakac karamela)
09. decembar 2018. u 12.59
Рекламни агент усташког режима
https://youtu.be/NOcKs4PT0wQ
konecenemora
(sofer aviona)
09. decembar 2018. u 13.01
Нико га не тера?
Па није он тупави Стева пензос што би да му буде ментор...јел знаш ти где је он а где си ти(или ја )у овом свету?
Јести нормалан човек?
CTEBA
(penzioner)
09. decembar 2018. u 13.58
Па шофер у том грму лежи зец.
Кад овај јадни пензош нешто каже, нико не даје ни пет пара.
Али кад једна личност као Новак само нешто шапне то сви одмах знају.
Ајд да је ово први пут па да кажемо, омакло му се, али сви се сећамо оног у Монтреалу кад су рекли да је хрват, њему свеједно, у Сарајеву је и неком интервјуу на муслиманској телевизији оплакивао муслиманске жртве, српске није ни споменуо, сад навија за хрвате, и теби је то ОК, нек свет види ко смо ми Срби и како смо добри.
Ваљда ће сутра плакати и са шиптарима, нек свет види ко смо ми, па да нас боље бомбардују, ако не слушамо.
Иди бегај, са славом долази и одговорност.
Ког врага је упоште морао да каже да навија за хрвате?
Кога брига, да је слегнуо раменима и рекао ни за кога, дал би то био скандал?
Сад изгледа да је то теби добродошло, можда си и ти навијао за њих.
Видим да ти не смета.
goodbad
(gb&u)
09. decembar 2018. u 14.44
Sofer,što se mene tiče možeš komotno i zdusno nastaviti pusiti Cromanjoncima kako bi njima i njima sličnima dokazao da si normalan Srbin,a sve pod uslovom da si uopste Srbin ili bar Srbin po zanimanju. tako je pre nekoliko godina jedan nadobudni Srbin posle neke nesrece u Sibeniku otisao da da krv,a oni kad su skontali ko je ekspresno ga izbacili sa obrazlozenjem nećemo krv od Srbina.na tebi je dobri moj soferu da izvuces zakljucak.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.