Diskusije : Politika

 Komentar
Kapetan Dragan: Dug Hrvatskoj uterati kad-tad
pestko
(odzacar)
24. septembar 2018. u 04.15
Kapetan Dragan, vodja Kinindži koji je u kazamatu u Splitu, gde se iživljavaju na sve moguće načine nad njim, dao je svoje viđenje kukavičkog krvatskog naroda.

„Dug se prema Hrvatskoj mora uterati kad-tad, ali ne smemo ih potcenjivati.” poručuje iz splitskog kazamata Kapetan Dragan.

„Ne smemo zaboraviti: Ustaše su opasne ne zato jer se ne boje. Te kukavice se boje i sopstvene senke, upitajte stanovnike Gline. Ustaše su opasne zato što se ničega ne stide, ne znaju šta je sramota. U stanju su da pevaju ”Danke Dojčland„ i da ne pocrvene. Ništa im nije sveto. Hrvatska je ostala dužna kako meni, tako i 300.000 Srba koje je prognala sa svojih ognjišta. Dug joj se mora uterati kad-tad! Ali, ne smemo ih potcenjivati.”

To je samo dug iz 90-tih. Postoji i dug iz vremena Pavelića, kada su stotine i stotine hiljada srpske nejači bile žrtve genocida i neshvatljivog i za same SS-ovce divljaštva, natapajući zemlju neosvećenom srpskom krvlju. Danas, najsramnije poriču i ismevaju ovaj genocid.

O svojoj borbi protiv neoustaških laži Kapetan Dragan kaže:
„Pravda je možda spora, ali je dostižna. U principu, mi smo već opovrgli apsolutno svaki segment optužbe, odnosno oni nisu uspeli da iznesu niti jedan nekompromitovani dokaz, tako da je osnova naše žalbe da je sudija fašistički zločinac i kriminalac koji uopšte nije razmotrio dokazre. Mada ja ne očekujem nikakvu pravdu u fašističkoj Hrvatskoj. Ovde, u ovom progonu, ne radi se o nekakvim mojim nedelima, već je ovo nastavak etničkog čišćenja i zastrašivanja Srba. Onih malobrojnih Srba koji su još ostali u Hrvatskoj, kao i onih Srba koji možda još razmišljaju da se vrate svojim domovima.”

Ispovest kapetana Dragana iz zatvora: Ustaše se ničega ne stide, ali jednom moraju platiti za sve što su nam uradili.

https://tinyurl.com/draganosveta
keser
24. septembar 2018. u 13.14
hmmm,
zar ne može da saceka da izadje odatle pa onda da prica.
Tamo je bezakonje tako da može da se desi da nikada ne izadje napolje.
Bazorilo
24. septembar 2018. u 16.59
Ne može tako,isteklo je svako vreme za njegovo dalje zadržavanje u zatvoru.Nikakav valjan dokaz nisu mogli priloziti.
D-Man
(Analyst)
24. septembar 2018. u 17.27
А шта да чека? Ово је једини начин да бар покуша да пробуди уснули српски народ као и српску влат која ама баш ништа не чини да тај човек ослободи из усташких руку.

Човек је чак и рођени Београђанин, дакле рођен у Србији али у Србији никог ни дан данас није брига што су српски држављани испроучивани непријатељским компромитованим судовима.
Хоће ли се икад у Србији покренути дискусија на ту теми и бар признати какву смо неправду начинили над нашим људима који су се ставили на браник српства?

Приупита ли Вучић кад Колинду о Васиљковићу? Или га заболе нека ствар као што га генерално боли и за било чим другим осим његове властите параноидности и нарцисизма.
Blazo
24. septembar 2018. u 19.40
Стравично је гледати прање руку ДОСманлијских политичара за све изручене србске предсједнике и генерале. Још горе је гледати да се садашње србско руководство састаје са ратним злочинцима, док србски генерали леже у затворима. Одгледао сам интервију са Павковићем неки дан, ко има времена нека погледа. Доста интересантних информација у 4 сата разговора.
Док не повратимо самопоштовањњ мрка капа.
Lorka
(поета)
24. septembar 2018. u 22.04
Разлика између државе и банана државе је у томе што државе у свакој ситуацији стоје иза својих грађана, док их банана државе предају на тацни свакој багри која на њих оштри ону ствар.
dulebg
(posmatrach)
25. septembar 2018. u 05.50
А шта је са милион Срба које је НДХ побила, шта са власништвом СПЦ, српских организацијам фабрика и банака? Шта са учешћем у јавном власништву над хрватском, срезовима, општинама, месним заједницама? Ко је добио Јадранско море?

Али мислим бесмислено је надати се на ће се нешто извући милом.
golubbabic
25. septembar 2018. u 18.29
da kep procita vase komentare ne bi ni izlazio - stoko bezrepa.!!!!
abvgd
(Morski)
27. septembar 2018. u 16.03
Докле год нас деле - владају.
abvgd
(Morski)
27. septembar 2018. u 22.47
„Ко је добио Јадранско море?”

...бар да су Немци...него некакве „немачке” корпорације, невидљиви капиталисти. Они су добили Јадран од нас. „Хрвати” су ту само да легализују (привидно) пљачку.

Може се то узети назад и без насиља. Умом.
dulebg
(posmatrach)
28. septembar 2018. u 05.04
А и Немци су ти јеврејска потрчкала.
keser
28. septembar 2018. u 05.38
Бре људи баш сте наивни.
Каква правда какви докази? Коме то тамо треба???
komsinica
04. oktobar 2018. u 16.58
Само нека се он извуче из тог усташког казамата жив. А здрав сигурно неће бити. Његово суђење и осуда је срамота државе Србије и Аустралије.
konecenemora
(sofer aviona)
08. oktobar 2018. u 05.20
Људи мен мало непријатно да кажем ал ја и немам другачији но дуг!
Е сад ако Бог да утераћу им га кад-тад:-))

Поздрав за брата Голуба Бабића:-)
goodbad
(gb&u)
10. oktobar 2018. u 23.00
Hrvatskoj se dapace mora utjerati dug sto duzi.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.