Diskusije : Politika

 Komentar
Thompson Glupson obelezio i prvi ustaški logor!
marisav
(Besposlicar)
20. avgust 2018. u 07.58
U opstoj manitosti jednog sludjenog rezima svasta je moguće...hrvatska je za to najbolji primer. Evo nakon urlanja i poziva na klanje u Lici i Dalmaciji, Kordunu i glini dalmatinski TOVAR THOMPSON I NJEGOVO STADO dosli su i na mesto prvog ustaškog logora DANICA kod KOPRIVNICE.
Procitao sam komentare i sa srpskih medija i sajtova ali neverovatno koliko neznanje provejava..pa nije ni cudno da Ustaše uspesno revidiraju istorijske cinjenice. Najviše se piše da su stradali u tom logoru ljudi iz Krizevaca,,bla raznih mesta.
Istorijski je istinito, pa valjda neko iz Srbije ostalim Srbima neznalicama treba objasniti da su najviše stradali Srbi iz Grubisnog Polja,,o tome je pisao poznati autor Bastasic,,ali šta vredi pisati kad Srbi ne čitaju, ništa pa ni sopstvenu istoriju.
Takođe su stradali Srbi i okolnih tadasnjih mesta priapdajuci Koprivnici u kojoj se to dogadjalo pa i Bjelovaru, Krizevcima i Varazdinu..nemali broj Zidova je takođe tu likvidiran.
No, treba upamtiti već jednom,,za srpsku tragicnu istoriju da je srpsko selo Javorovac kod Koprivnice strasno pobijeno od strane Hermanovih i Nemecovih ustaša..tako su se zvala dva zapovjednika ovog strasnog logora na cijim medjama danas PODRAVKA proizvodi tov hranu, juhe, pastete, konzerve i od srpske stoke pokradene i otete za vreme svih proslih Bljesaka i Oluja...Srbi uzivaju tamaneci ovu hranu,,tek im se ponekad PODRIGNE onako, malcice na poklanu srpsku celjad,,,no nastavljaju gutati DOBAR VAM TEK SRBALJI! Teško vama sa takvom pameti!!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.