Diskusije : Politika

 Komentar
Pussy Riot Utrcao na stadion u finalu?
Ouija
(Dr)
16. jul 2018. u 13.43
Neko bi rekao da je u pitanju nekoliko idiota koji su na najglupaviji mogući način pokusali da svedu paznju na sebe. Za one koji se malo bolje razumeju u situaicju ovo je ogroman propust Ruskih sluzbi.

Možda će jednog dana biti objavljeno a možda i nikada koliko su stranih provokacija i akcija stranih obavestajnih sluzbi sprečili da osramote Rusiju tokom SP a bilo ih je na gomile. Inače ovo SP je vazilo za naj-sigurinije prvestvo u istoriji, i sigurno su strane obavestajne slube pokusavale da na neki način pokazu da mogu da osramote Rusiju i uspeli su nazalost.

Kažu Pussy Riot??? 4-5 tih idiota obucenih u ruske policijske uniforme utrcava na teren u 51-minutu meca. Za poznavaoce bezbednosnih pitanja ovo je ogroman propust, i sto je još gore uradjeno je tako što su ovi imali originalne policijske uniforme. Sto je ogromna poruka Putinu i Rusiji... doboro u vecini zemalja je moguće za civile da kupe policijsku uniformu jer se ona prodaje u specijalizovanim radnjama koje rade snabdevaju policiju i vojsku. Nosenje policijske i vojne uniforme i lažno predstavljanje kao policajac ili vojnik je kaznjivo zakonom u svim zemljama.

Mene zanima jedno...znalo se ko je pussy riot i za koga rade i na cijem su platom spisku... kako su uspeli da se prosvercuju na stadion??? ok uniforme su mogli da nabave to i nije problem, ali kako su usli na stadion obiceni tako u uniforme a da nisu bili primeceni od strane osiguranaja koje je bilo na svetskom nivou jer je predsednik Rusije bio na utakmci sa još gomilom durgih politicara, predsednika i ostale eltite koja nije uvela sankcije Rusiji...

Znači da su morali da imaju i prosvercane identifikaciona dokumenta koja bi ih pustila na stadion kao prvo... kao drugo nema sanse da udjes na takvo jedno mesto tek tako što si kupio kartu i obukao uniformu...dali su imali nekog iznutra koji ih je pustio? Ili su kupili karte na lažna imena, sto je opet nemoguće jer su sve karte biometrijske i kao pasos mogu da vide dali je kupac ustavari taj koji ima kratu ili neko drugi. Pogotovo sto je ta grupa debelo poznata obavestajnom krugu i sigurno im nebi prodali kartu za final ili bilo koju drugu utakmicu jer su znali da su skloni pravljenju incidenta... jel ovo samo jedan prc Ruskim sluzbama da im pokazu da nisu toliko sigurni koliko misle... ako su mogli da prosvercuju jedan ...eni pussy riot mogli su i nekog abdula sa nozem ili necim drugim da uleti u teren i da pocne pokolj... u svakom slučaju ovo je jako ozbiljan propust.
Bazorilo
16. jul 2018. u 14.26
Ma ponapile se bacuske.Ali vratice oni to njima kad tad.
dulebg
(posmatrach)
16. jul 2018. u 15.15
Јел се то стварно десило, или је патка?
Ouija
(Dr)
17. jul 2018. u 09.08
https://www.youtube.com/watch?v=4bGg75rDPUc

Werba malko kakis jelda? ajde kad narastes pa se onda javi.
dulebg
(posmatrach)
17. jul 2018. u 13.14
Богами утрчале!!
Могле су и атомску бомбу да унесу ??!!
Каже притвор 15 дана? Њима никаква новчана казна не пада тешко. Не воле само оне Козаке са бичевима.
dulebg
(posmatrach)
17. jul 2018. u 16.37
Хух оно је било добро са бичевима: пусице се као не скидају због коорвања, већ политИчки; а козак их не бије политИчки, него каже - то је наша традиција )))
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.