Diskusije : Politika

 Komentar
Несигурни јадник
geriatrikus
(zvakac karamela)
15. jul 2018. u 21.05
Ивановић
Vama želim mnogo sreće, želim da se radujete danas posle utakmice, posebno svim mojim prijateljima u Rovinju. Onima koji mrze želim da poručim da se nose u p***u materinu, jer mržnja rađa samo mržnju i ništa drugo. Odj**u od nas. Širimo ljubav, budimo jedni uz druge, poštujemo jedni druge, pre svega. I za kraj, ako pobedite, izbegavajte one pesme u kojima Srbe kačite na vrbe i ostala s**nja, to nam baš ne prija i nije u redu - napisao je Ivanović i pored snimka napisao: Dilema razrešena! Srećno komšije.

Колико несигурности у изјави, колико ванаби слободног мишљења, колико страха како и шта ће неко о овоме мислити.
Јадни Иван није хтио оволико да отвори Буквар о Ивану, али шта ће сиромах, није он баш превише паметан да то умота у целофан, па се јадан разоткрио као снаша на гинеколошком столу.
А кључна реченица је молба да „избегавају ОНЕ ПЕСМЕ”. А њих заболи таки и за тебе и твоје молбе, окраћени. Поготово након такве молбе. Као усрани врапчић. Видиш ли, јадо која си крпа. Хоћеш да кажеш Србима како „си се извикал на њих” тамо. Херојски!
Како би ти какав психијатар искуцкао пар страница текста након ове изјаве, толико ту има материјала.
Bazorilo
15. jul 2018. u 21.23
A dal je Miljojko dao neku preporuku vatrenima,u vezi lepog ponasanja?
Mister_No
(Bonelli editore)
15. jul 2018. u 21.36
Иановић је малограђански идиот који користи јавни простор да слуђује грађане идиотским емисијама. Нека опет позове Месића и искаже му свој пијетет и братску љубав, уместо што дели моралне лекције народу.

А и џабе му апел, кад су ови већ тамбурали уз Томпсона непосредно након финала.
https://www.index.hr/sport/clanak/festa-u-autobusu-igrača-treste-hitovi-thompsona-i-skore/2011457.aspx
Bazorilo
15. jul 2018. u 21.55
Francuzi su majstori fudbala.A za njima Belgijanci.
Ouija
(Dr)
16. jul 2018. u 12.01
Stavarno mi je muka od tih placenika libelarno-kapitalisticke struje koje su financirane od „ne-vladinih” agencija iz USA kao televizija N1, Prva, itd...

Taj Ivanovic je obično prodano govno... vidi se ko ga placa i u ciju trubu duva. Gledali ste možda emisiju posle utakmice SRB-SWZ na HRT-u? ako niste ima snimak na you-tube-u. Kada su svi osim Prosineckog cvetali u studiju posle gubitka Srbije na onaj način... jednostavno su buktali od sreće, i onih provokacija koje su siptari odradili pred celim svetom, maltene kao da je HR pobedila Srbiju a ne neka Svajcarska.

Pa onda su se dali diskutovati onaj start nad Mitrovicem, gde 99,999% posto ljudi i profesionalaca koji se bave fudbalom bi rekli da je CIST PENAL bez ikakve diskusije, gde su se gosti u studiju onako cinicki smeskali i tvrdili da je nemac bio u pravu sto nije svirao penal... i da je to prava odluka. Dok je Prosinecki popizdeo i rekao „pa dvojica ga drže u 6m od gola, lopta ide njemu na glavu oni ga obaraju rvackim zahvatom na zemlju? i to nije penal” a onda neki gost u studiju (navodno bivši sudija) kaže da posto se Mitrovic kretao i drzao siptare da je napravio faul u napadu... i da bi svako svirao faul u napadu... a onda je Prosinecki vidno iznerviran videvsi da ovi uopste ne diskutuju sport već se cinicki sprdaju kaže „a šta je trebao stajati mirno možda” to se diskusija zavrsava i prelazi na drugu temu...

Ali se moglo videti sa koliko su zara navijali protiv Srbije. A onda da ne govorim o njihovim pominjanjem oluje, kako će da se digne oluja u Rusiji, da će Beograd da gori, Slava Ukrajini, ne jednom već dva tri puta... pa onda pregrst politickih komentara vezanih za ratove 90-tih godina... itd itd itd sve sa pipljivim nabojem i mrznjom protiv Srba... i ja treba da navijam za njih? Pa jeste li vi normalni???

Taj ...eni rat je bio i zavrsio pre 27 godina, skoro evo pa će biti i 30 godina od zavrsetka... a oni i dalje pumpaju kao da je još u toku i da se još bore za svoju stvar... to nema nigde. Razumem dobili su svoju državu koju nikad u istoriji nisu imali, ali oni ne igraju prema ljubavlju za tu zemlju, već igraju sa mrznjom protiv Srba... to ih napaja. I ja treba da navijam za njih?

Hrvatska koja od svog postojanja od 1991 godine, svaku odluku koju je donela politicki je bila uperena protiv Srbije... ama bas svaka odluka. I ja treba da navijam za zemlju u kojoj turisti iz Srbije kada odu na more redovno dobijaju razbijene prozore auta zbog registracije itd... nacija koja otvoreno danas rehabilituje ustaški pokret, ante pavelica, stepinca, provocira tako što kaže da je Jasenovac bio „otvoreni kamp” a ne logor smrti... i to je njihova zvanicna politika... država u koja je navodno u EU i koja mora da postuje sve EU zakone o postovanju manjina razbija cirilične table po Vukovaru... i do docekuje za odusevljenjem...

Kažeš i treba da navijamo za njih? pa nisu tebi Ivanovicu poklale ustese pola familije, spalili ti kucim, gadjali te altiljerijom u izbeglickoj koloni, i proterali te sa vekovnih ognjista i pre-orali ti grobove predaka jer nisi placao održavanje groblja... psujem li vam mater ne-normalnu!

Kažeš u sportu nema politike? ma nemoj... tek u sprotu postoji poltika i te kako je pristuna, i uvek i bila. Samo sto FIFA kaznjava mišljenja i osecanja onih koja se ne podudara sa trenutnom fasistickom slikom sveta i istorije koji oni furaju... tako da ćeš biti kaznjen ako okacis transparent „Kosovo je Srbija” ali nećeš ako postavis „Katalonija Republik” ili ako slusas u svaliconici tompsona koji peva o konc logorima gde su stradali Srbi... Nećeš biti kaznjen ako pustis dron sa slikom velike Albanije... već ćeš biti nagradjen sa 3 poena, i odlkasom na EP... kažeš nema poltike???

Zato svakog Srbina koji je isrkeno navijao za HR, ja lično savetujem da obavezno ode kod psihijatra i da se upita zašto je to radio? pa da li ste vi normalni?

Ne treba ni navijati da izgube... ali prosecni Srbin bi trebao da ima stav „boli me !@#$” za HR repku i da li će da pobedi i da ima neki blagi navijacki duh prema Francuskoj jer zna da će ako HR pobedi to opet biti stavka za koje kakave branitelje, „heroje” vukovara, anti-četnicke borbe, itd itd itd...

Svako ko sebe smatra Srbinom i ko je iskreno navijao za HR nije normalan.
mona_liza
16. jul 2018. u 12.11
Šta kaže Ivanovic„ onima koji sire mrznju neka odj*bu od nas”,a ustaša tompson im mrtvo -ladno slavi sa njima u autobusu i velica slavlje.
„Stigao je kralj,jedan jedini” kaže rakitic za tompsona !?!?

Blago nama sa ovakvim Srbima pomracene pameti što se uvlace u dupe hrvatima i zbog njihovih „par prijatelja” treba sve da zaboravimo i da se još i stidimo što ne navijamo za hrvatsku .

Dno -dna!
dulebg
(posmatrach)
16. jul 2018. u 15.19
Да не гледате Ивановића - он не би имо леба да једе. Стога га гледајте.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.