Diskusije : Politika

 Komentar
Vladavina
lisabutterflay
07. jul 2018. u 22.06
Narod koji izabere lopove,izdajnike nije žrtva….već saucesnik.
dulebg
(posmatrach)
08. jul 2018. u 06.02
Избори су представа за народ. Није важно ко гласа, већ ко броји гласове. Увале ти злочинца за вођу, још садизирају како си га сма изабрао.

Како се бира Вучић: оставе му 90% медија и буилборда, натерају државне службенике да гласају за њега, а противнике да не гласају никако - и пошто и даље нема ни изблиза већину (како, кад ја не познајем никога ко би за њега гласао), онда му напакују резултате, кажу 52.5% !! Ти слушаш и кажеш „па да, уз онакву рекламу и притисак ВЕРОВАТНО СУ МНОГИ гласали за њега”, не размишљајући да некако не познајеш ниједнога од тих вероватних, а што јер наравно НЕВЕРОВАТНО!

Овима из круга двојке је лако, јер они процене да у за Воџу гласали ти крезубићи и социјални случајеви преко ауто-пута, а они таквог иначе не познају ниједног.
kupressrpski
(vozac)
08. jul 2018. u 06.19
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
08. jul 2018. u 07.47
Otvorih link iznad i evo polako dolazim sebi. A nisam do kraja odgledao.
Novak
08. jul 2018. u 08.59
Избори су представа за народ, a bez naroda nema predstave.
Srpski narod obozava predstave i spotove, ko ne pamti
Jozu i Slobisku pamtice Vucka i tako redom...
Takodjer ne odgleda do kraja.
Kenny
08. jul 2018. u 10.02
Logor.

Šta ja znam, meni su dvojku poklanjali iz Srpskog ali zato što sam posten i korektan, beogradska sirotinja itd. Meni su čak i davali dvojku samo da nisam tu jer je svima bilo lakse. Znam samo da sam među retkima gde imam upisan ukor, razrednog veca ili tako nekako jer sam na svesci za pismene vezbe predao tada... 1988-9... na cirilici (tražili su da se piše na cirilici jedan pa na latinici jedan ) pismeni iz Srpskog jezika.
Bilo kako bilo nisam i dalje pametan da kažem ono sto bi hteo.

Jedan vrlo specifican logor. Naklonjeni kapoima i strazarima ne samo da su prolazili bolje već su mogli da ocekuju da budu i na „nacionalnim” televizijama kao mega zvezde. U metezu, opstem ludilu, davani su i alkohol i droga uz prostituciju i kockanje svim zasluznim logorasima. Logor u kome logorasi mogu da voze i mercedese pa i da udare istim i da niko nije kriv jer su se odlucili za pravu stranu. U svakom slučaju sto si gluplji i spremniji za super brzu izdaju mogućnost napredovanja u logoru su vece. I tako i jeste.

Kod ove uver drolje nije ništa specijano, strogi standard, klasika logoraska. Od prve sekunde je nastojala, pozicijom vilice drolja da vrlo prosto svi znaju da ona ne samo da guta nego njoj možeš da pisas dok svrsava jer je super i šta me briga, ja sam se snasla-o mentalitet. Nju je možda neko nekad i zveknuo ali ona je danas pevacica i zakon srpske pedofilije. Oko 15-20 godina ...avali su je 40 plus. Od 20 do 30 tada već to konzumira i 50-60 plus. Ali to nije novo, pedofilija za litar benzina je pocela 90-tih. Ova drolja iznad je danas savrsenstvo uspeha i vrh dostignuca svih generacija.

Možda pravi naziv nije, Srbija Logor incesta, histerije i izdaje. Ali smo logor, to osecam.
Logor sa cirkusom, zabavom, provodom dok vecina nestaje.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
08. jul 2018. u 10.27
Zna narod šta radi. Izabrao je najbezvrednijeg koga će likvidirati kad bude izdao Kosovo. JBG mora neko pa onda daj udri najglupljeg i najbeskrupuloznijeg.
lisabutterflay
08. jul 2018. u 10.53
Ne znam,,,koliko x može da se kandiduje za vodju države ?
nniki
(Nanotech)
08. jul 2018. u 12.38
Lisa B:
Ne znam,,,koliko x može da se kandiduje za vodju države ?

Ne znam ni ja ali je moguće da je to 2x. Najverovatnije je da u pod takvim mandatima 'vodjstvo„ treba datraje po 4 godine.

Prava je retkost da ima takvih koji znaju ko bi bio bolji vodja od Vucica, za ova turbolentno tranziciona vremena Srpske cvetajuce demokratije. Oni koji znaju, mudro cute verujuci da ni oni niti opozicaja mogu ista ozbiljnije da učinenista da se sadasnja vlast promeni. Vecina naroda Srbije još uvek ocekuje, kao sto je bilo u komunizmu, da će neko drugi da misli za njih i da im eventalno dovede na vlast one koji su zaista sposbni i posteni i još da su velike patriote.

Kako je Vicic Izabran? Skoro sva federalna i javna administracija (ukljucuci policiju i prosvetne radnike), kao i vecina rodbine takvih su glasali za njega kao daleko najmnogobrojniji. Nije bila potreba za smicalice, namestaljke i ostale manipulacije jer se znalo da će Vucko ubedljivo pobediti na predsednickim izborima.

Vi koji smatrate da nije bilo tako ste, nema sumnje, deo od one manjine iz Srbije koja vecito trazi krivce u nekom drugom i koja optuzuje, ne podnosi, klevece i ne postuje skoro svakog ko je bolji od njih a pogotovo dalako bolji i uspesniji.
Novak
08. jul 2018. u 14.52
Presednik Srbije se bira svakih 5 godina, može imati dva mandata.
to je još Sloba sebi namestio, i drugima se dopalo, tako je
kažu i u demokratskoj Francuskoj.
lisabutterflay
08. jul 2018. u 16.51
Nebo nad Srbijom.
Prskanje sintetičke DNK za mutiranje ljudi i životinja - Chemtrails 2.0
Ko je, kako i kada učinio ustupanja kontrole vazdušnog prostora Srbije privatnom spoljnotrgovinskom preduzeću?
dulebg
(posmatrach)
08. jul 2018. u 18.32
Pjer
Otvorih link iznad i evo polako dolazim sebi.
----
подсећање
https://www.youtube.com/watch?v=5MdvNMEcAFQ
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.