Diskusije : Politika

 Komentar
Дешавања у Републици Српској
CPHA
(Чувари ћирилице)
16. jun 2018. u 03.42
Захуктава се предизборна кампања.
Опозиција (која је у 5 дека са позицијом на свим пољима, а можда чак и гора пп српске интересе) је, могу слободно рећи, једва дочекала смрт младића Давида и кренула да искоришћава тај случај у своју корист. Протестни скупови и удар на МУП Српске и њеног министра којег је поставила српска власт. Драгану Лукачу се нема шта приговорити. Добар борац, рањаван, стабилан, паметан, образован, породичан, отац четворо дјеце. Е ту су ударили на погрешно мјесто.
Већина Срба у РС је стала на страну министра, што због његове чисте пришлости, што због доброг посла који обавља као министар.
Е, онда су кренуле саобраћајне блокаде, возила на улицама у знак протеста. Власници возила, углавном чланови опозиционих партија које су у сукобу са позицијом, тзв. отпораши из Савеза за промјене. Људи које те странке анимирају машући им чаробним штапићем, дајући наду да добију посао, неку донацију, тендер итеде...
Ни ту није крај, јуче су сљедбеници Младена Иванића и осталих кренули у блокаду градова као пјешаци! Блокирају пјешачке прелазе, шетајући тамо вамо, ометајући нормално функционисање градова.
Шта је сљедеће?
А у Републици Српској проблем наћи бераче малина.
Неће нико од њих да запне, све џабалебароши који чекају Систем који ће им омогућити посао, стан, фину зараду, по могућности буџетске јасле.
keser
16. jun 2018. u 05.06
Sve Ok,

Ali Mladen Ivanic izdajnik!?
Nikako mi ne ide u glavu.
POLARIS
(доктор)
16. jun 2018. u 07.41
Иванић је цава, британски човјек и сад чека муслиманске гласове. Додик је поред свих својих мана, а оне су многобројне, једино исправно решење за трочланог члана предсједништва БиХ. Опозиција је у Српској, као и у Србији скуп исфрустрираних, излизаних, неспособних политичара у покушају.
goodbad
(gb&u)
16. jun 2018. u 09.55
CPHA zar mislis da dezerter Govedarica može pobediti u trci za bilo kojupoziciju u Republici Srpskoj, pa taman ga svim silama podržavala vecito pijana Aleksandra Pandurevic ili shizofrenicar Zdravko Krsmanovic,papak Sukalo koga ne podržava ni njegov komsiluk i da ne nabrajam.kad' već glumim analiticara da spomenemi Ivanica politicara za sva vrenena cija je osnovna politicka ideja,da se ne izrazavam vulgarno imati seks al' da ne udje,ostale Boranijevici nisu ni vredni spominjanja.
Lorka
(поета)
16. jun 2018. u 13.46
СДС није више патриотска странка у Републици Србској. Оне године када је босански протектор, чија се окупаторска функција у БиХ крстила именом ''високи представник'', сменио и забранио водећим политичарима у РС из редова СДС и СРС да се баве политиком, укључујући и тадашњег председника РС Николу Поплашена, окупација је показала своје право лице, а у руководство СДС су убачени љигавци и плаћеници који су пристали да плешу по англо-саксонској музици. Чавић, Босић, Говедарица, Иванић... па и ови најновији у лику Мехтића и Црнадка... апсолутно спадају у ову групу страних плаћеника и Бакирових Срба.

Ни патриотске странке у рату нису биле за похвалу. Њихови политичари нису били цвјећке. И код њих су власт и новац били важнији од србске државе. Међутим, тадашњи политичари СДС су били несумњиве патриоте које се нису хтјеле продати западу за шаку долара. Због тога ме радује што ратни функционери Републике Србске оснивају странку која се зове Прва србска демократска странка. То су све они људи које је ''восоки окупаторски представник'' својевремено забранио. Они желе да оживе изворну политичку платфрому ратног СДС-а и тиме ће се јасно видјети да се садашњи СДС са Говедарицом на челу - одрекао те идеје и окренуо странку за 180 степени у квислиншком правцу. Радује ме ова појава оригиналног, старог СДС-а, илити како им је официјелни назив - Прва СДС. Једини спас за Републику Србску јеста тај да патриотске снаге задрже/добију власт и у Републици Србској и на нивоу БиХ. Додика сасвим сигурно треба подржати у кандидатури за Председништво БиХ. Надам се бољим временима.

А та злоупотреба смрти једног момка ради политичких циљева - обична је лакрдија.

То је моје скромно мишљење.
dulebg
(posmatrach)
16. jun 2018. u 13.51
Живите 50% боље него ми у Србији. Па само и даље тражите Доди длаку у јајету.
Precanin
(Нека буде борба �)
16. jun 2018. u 15.00
Лорка говори о ПСДС, који су се организовали прије пола године, видим да је тамо Алекса Буха, мени и мојима бољи не треба.
А Додика треба држати на важној функцији док не умре, то ће гарантовати стање лудила код потурчењака/перигуза.
geriatrikus
(zvakac karamela)
16. jun 2018. u 15.37
Елез или Ждрале...коме ли се приклонити царству?
keser
17. jun 2018. u 06.28
Ниже цене веће плате аухх.
Сви ће робу да продају за џабе овима што бучу.
Има да радимо дупло више са њима буде лепо.
Сам да они не морају много да се зноје.
keser
17. jun 2018. u 07.09
Иванић . Додик

Ни један није издајник.
Иванић је мапо слабијег здравља, болешљив али паметан и образован.

Додик је здрав ко бик, имам утисак да може да поједе два кила печења и да ради
целу ноћ

и треба да победи ко је бољи за народ.

Ако је Иванић енглески човек, у шта не верујем, одлично.
Р Српској и треба неко ко има подршку неке утицајне силе.
Погледајте само карту ако није јасно.

А ако се превише уздате у Русе погледајте опет карту.
И није фер од Русије тражити немогуће ствари.
Зато памет у главу. Нема рата са опозицијом јер то води у пропаст.
dulebg
(posmatrach)
17. jun 2018. u 07.36
Прекодринци обожавају да некоме суде за пљачку. Није важно што су против Доде сви осведочени српски непријатељи и кољачи - него Додо краде. Шта је он то украо да се више исплати рушити га, а државу предати кољачима - е баш ме занима.

Али не мож ти са Србима: види га, вози Мерцедеса! одма су спремни да вешају. Ужелели се НАТО-управе, муслимана и Хрвата! Срамота их од Београда, Загреб им свето место. Биће још трактора, мен се чини ((((
keser
17. jun 2018. u 07.50
Нека руше као цивилизовани,
гласовима!
Novak-Novak
(Osveta je Sveta)
17. jun 2018. u 08.36
Lorka
(поета)
17. jun 2018. u 13.12
Dulebg, баш тако! Као да си мене цитирао :)
Lorka
(поета)
17. jun 2018. u 13.25
Keser: Ако је Иванић енглески човек, у шта не верујем, одлично.
Р Српској и треба неко ко има подршку неке утицајне силе.
Погледајте само карту ако није јасно.
***************************************************************
Богме, ја погледах карту. Београд - Лондон 2100 км; Београд - Севастопољ 1700 км (и много краћа директна водена веза Дунавом, а о ваздушној да не причам).

Не знам чији је човјек Иванић. Али ако га Енглеска подржава, онда далеко му лијепа кућа. Кад год су нас Енглези подржавали - науебали смо.
dulebg
(posmatrach)
17. jun 2018. u 19.45
Нас су у 2 рата Енглези подржали, оба пута по милион ипо душа наплатили.
keser
18. jun 2018. u 14.24
Лорка,

Лоше гледаш у карту.
Колико има до Загреба а колико до Сарајева?
Werba
(N/A)
20. jun 2018. u 16.21
hebes engleze, nego, da li će krimos Dooodo, na kraju biti ucorkiran?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.