Diskusije : Politika

 Komentar
Злочин у Катинској шуми
dulebg
(posmatrach)
14. jun 2018. u 16.02
Сад пошто почиње да се одмотава клупко злочина у Катинској шуми, где Пољаци тврде да су Совјети побили 10-15-23.000 њихових официра (сваке године бројка расте), појављују се нове верзије: да је убијено нешто преко 1.300 Пољака и да их је убио Гестапо 1943.године.

Неки од израелских председника је био на стрељању, па се спасио - он тврди да их је стрељао Гестапо.

Контраверзија делује логично, јер обично истина буде обрнута од онога што Вакитан тврди, и број буде 10х мањи.
C_A_B_O
15. jun 2018. u 11.23
OKO tog je SVE ispitano ODAVNO.
REZERVNI OFICIRI..lEkari,advokati,farmaceuti,industrijalci i OBRAZOVANA elita je sistematski streljana u potiljak...nEmacka GECO komercijalna municija nebrojene caure nadjene a ni na nirnberskom procesu nije bilo moguće dokazati da je ceta za vEZU Wermachta to mogla uraditi. Da se ostavimo bajki...mrznja između Poljaka i Rusa stoji od 1612... podgrijava se od rimskog biskupa do danas a jevreji su organizovali ubistva poljaka od 1920tih do danas.Komunisticki jevreji kao sto su isti unistavali Rumune 47-60 i neke. Katyn je misteriozno „zatvorten” i nasilno uvecanom brojkom..od nepunih 12 HILJADA na zaokruzenih 20 po staljinistickim ciframa sto indicira da se razlika pokopala na ostalim mEstima.

Da se „posjetimo” da je preCenik poljske vlade misteriozno „poginuo” padom aviona u vodu u gibraltaru odmah nakon „afere” a poznavajuci britansku 300 godisnju politiku prema slavenskim državama i narodima,da se zakljuciti da sve dolazi iz iste kuhinje...i napoleon i „krimski” rat i burski i prvi i drugi ..indisko-pakistanski,izraelsko-arapski..

Uzgred ima na jUtubU Katyi ali i Wolyn

Na drugom mAAAAstu jukrejhinci su zločinci...DOCIM nejMa joste ništa osim onog zafranovicevog osakacenog dokumentarva o Jasenovcu.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.