Diskusije : Politika

 Komentar
Zašto mora biti 3. s. r -armagedon lobi
pravda_i_istina
15. april 2018. u 03.27
koja je sprega judeohrišćanstva danas? chabadovci - hrisc. fundamentalisti
2 sekte ujediniju armagedon lobiste, svaka je naumila da žrtvije drugu
da li su svi predsednici pod njihovom vlascu? - ne, nije zavera, postoje fotografije, ... jedan od najdetaljnijih tesktova (iz 2008) na temu zašto srljamo u apokalipsu http://axisoflogic.com/artman/publish/Article_28940.shtml danas aktuelniji nego ikada pre
goodbad
(gb&u)
15. april 2018. u 04.36
Sektas,definitivno si prolup'o.Da li si svestan gluposti koje pišes?
dulebg
(posmatrach)
15. april 2018. u 04.58
Ја верујем да Нови светски поредак и неолиберализам неко гура не из памети и користи, већ из неких сатанистичких разлога. Рецимо идеја опште пљачке: па и окупатор кад ти дође - гледа да смири отпор, организује производњу. А ови ко скакавци - једу до корена, за њима само пустиња остаје; не мисле дкале на сутра, јер рачунају да „сутра” нема.

Или им је толико јака одлука да побију 9/10 становништва, да ниједна жртва није довољно велика?
pravda_i_istina
15. april 2018. u 17.21
neoliberalizam je bila samo odora/ogrtac/maska, a ti dule procitaj tekst (amer komentarise drugi tekst jednog nemackog istoricara/istrzitelja), nismo svi sveznajuci kao ovaj prdavac iznad tebe
pravda_i_istina
15. april 2018. u 20.55
STA JE ZAJEDNICKO u ove dve sekte, cabadovci (hasidska) i pseudohrišćanska (zapravo miks disperzacionalista)? Upravo to da će se kroz apokalispu ubrzati dolazak mesije, ili drugi Hristov dolazak.
Znaci, nema rata, nema Mesije, - to je njihova logika, a oni su inkorporirani u sam ratni kabinet koji je tramp napravio; takođe su bili savetnici u prethpodnim administracijama, npr. kada se pokretao rat protiv Iraka.
Dakle, ako uopste govorite o nukl. apokalipsi, vi ne mozete a da ne uzmete u obzir religiozno stanoviste, naročito ako je ono dominantno u donosenju odluka. Za mesec dana se revidira nukl. sporazum sa Iranom, Netanjahu već poziva da posle Sirije sledi Iran, a znamo još od Vesli Klarka da je na spisku 7.
Jedini način da se 3. s. r. spreči je da njihovo verovanje raskrinka kao LAZ, no, buduci da se laz infiltrirala svuda, da se doliva, to je skoro pa nemoguće uraditi, jedini način je da se raskrinka LAžNO OTKRIVENJE, JER SAAM ANTIHRIST JE NAPISAO LAžNO OTKRIVENJE I ZATO JE ONO ZABRANJENO U NAS NA SVETOJ LITURGIJI - ako bi se od toga pocelo, ja bih imao nadu, a ovako se mozete spremati za treci svetski rat, ne može se izbeci, jer oni veruju da će njime MESIJA DOCI.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.