Diskusije : Politika

 Komentar
BeliVukPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Путин је за ђубриште историје!
BeliVuk
14. april 2018. u 10.39
Доста лажи о великом мудром стратегом Путину. Само будала може сматрати Путина као доброг и мудрог. Јуче јавили како из Кијева опет почели гранатирање источне Украјине, добровољци из света гину и Руси али Руске војске нема да помогне, свом народу не помаже у источној Украјини, пуштају да се иживљавају геноцидни фашисти из Кијева. Како то да Путин се прави луд и као да не зна да је Израел послао још почетком рата своју војску у Кијеву да обучавају Кијевске геноцидне фашисте?! И како то да међу хиљаде горих масакра, као например 55 покланих Српских села око Сребренице, он пре пар недеља рекао да је ризик да се деси масакр у источној Украјини већи масакр него што је био у Сребреници?! Пре ће бити да је тиме хтео да каже како најрадије бих хтео пустити Републику Српску и Србију низ воду и да је он био против вета 2015 кад су Америка и Енглеска хтеле да попљују 55 покланих Српских села око Сребренице и славе геноцидне манијаке као што је Насер Орић који је на најзверскији начин поклао све Српско у 55 Српских села око Сребренице. Путине г'внаро.
BeliVukPoruka negativno ocenjena. Pokaži

BeliVuk
14. april 2018. u 10.50
Америка милијарде долара даје Израелу на одбрану. Док Русија са Путином највернијег савезника пустила да је гађају НАТОвци без да узврати. Дно дна од Русије са Путином. Овим је Русија јасно рекла ако будете тражили да уђе Русија у рат због вас било да сте нам лојални савезници, тога дефинитвно неће бити.
Bazorilo
14. april 2018. u 10.52
Veliki broj politicara igra kako gazde kažu,kako bi izvukli najvecu moguću ličnu korist.Tako smo se i u Milosevica smeli zakleti 1990,a ono mucak.
BeliVuk
14. april 2018. u 10.57
Bazorilo лупеташ. Милошевић је имао мане али је био анђео у односу на Путина, Србија је имала само пар Миг 29, најобичнији ПВО као што је Стрела. Чак је пред бомбардовање давао проклетим Американцима и њиховим пуленима базе на Косову и да Србија буде члан НАТО, одбили су. Милошевић је све што је било могуће урадио да не бомбардују Србију.
Jocko4
(observer)
14. april 2018. u 11.00
BeliVuk,

> ' ...да каже како најрадије бих хтео ...'
- - -

Изгледа да још не знаш граматику свог језика, па да поновимо:

- ја бих,
- ти би,
- он, она, оно би.

- Ми бисмо,
- ви бисте,
- они, оне, она би.



keser
14. april 2018. u 11.08
Која сте ви „памет” Да човек не поверује. :-)
ibigbdb
(наганка)
14. april 2018. u 11.11
Милошевић је све што је било могуће урадио да не бомбардују Србију.

Као што је конзул Русије учинио све да спреши официре у науму и спровођењу Мајскога преврата
Bazorilo
14. april 2018. u 11.16
Vuce,imao bih ti(ovo ti je u konjuktivu)još mnogo govoriti o Slobinim malverzacijama,ali bojim se da ne skrenemo sa teme.
BeliVukPoruka negativno ocenjena. Pokaži

BeliVuk
14. april 2018. u 11.17
Bazorilo твог ђинђуретину усрашку или друге досманлије да смо имали, све бих издали, Војводина заједно са Косовом и Метохијом. Ти си Bazorilo дно дна, ништа бољи од усраше.
Jocko4
(observer)
14. april 2018. u 11.28
Bazorilo,

Немој још и у конјунктиву, још више ће да се спетља. ;)))
Bazorilo
14. april 2018. u 12.05
Još kad bi ga pitao;koja vrsta reci je „usrasa”.Ako bi uopste i ukapirao šta ga pitam.Možda bi mu Djosa pomogao- A koje bre bato,o cemu to zboris?
dulebg
(posmatrach)
14. april 2018. u 12.33
Ја би реко да је Бели Вук ратово за Вука Мнтга, па сад тражи себи оправдање. Иди па се љути на имењака, шта су ти Руси криви.
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
17. april 2018. u 15.12
Beli vuk, da pitam i tebe: koje medikamente, narkotike i alkohol mesas kad umes ovako da prosipas gluposti? Da nije Putina, Srbiju bi odavno ameri pregazili, svidjalo se to tebi ili ne. Ima i on svoje mane, ali hvala Bogu da bar Putin bez imalo straha kaže zapadu: NE!
Sto hoće zapad da srusi Putina po bilo koju cenu?
Jednostavno receno: kapitalistima smeta Rusija i Rusi koje žele baciti na kolena,ali se malo zehebali jer im Putin pokazuje svoje zube i ne daje svoju državu kapitalistickoj zveri.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.