Diskusije : Politika

 Komentar
zupaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Шешељ растурио Обрадовића
zupa
(DR.MR)
24. februar 2018. u 16.20
У ТВ дуелу Др.Војислав Шешељ растурио Бошка Обрадовића.
zupaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

zupa
(DR.MR)
24. februar 2018. u 16.47
Некад кад признаш инфериорност,станеш размислиш и кренеш без предрасуда,
настаје препород,никад не реагуј одмах остави да се ствар охлади па онда
доноси одлуке,паника је већи непријатељ од стварног непријатеља.
zupaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

zupa
(DR.MR)
24. februar 2018. u 16.59
Обрадовић цитира Александра Стефановића који је јавно прзнао да је био
агент једне стране службе,шта то све казује о Обрадовићу и Дверима.
LorkaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Lorka
(поета)
24. februar 2018. u 17.19
Колико видим, Шешељу је једини ''аргумент'' против Обрадовића та апстрактна тврдња како је он ''љотићевац''. И цео први део интервјуа му се своди на то да ''докаже'' љотићевски историјат Бошка Обрадовића. А где су докази?
У програму Двери немате ни једног доказа. Поређење ко кога представља, Шешељ Вучића, или Обрадовић Љотића, заиста је депласирано. Вучић је живи владар овог времена, а Љотић је безначајна личност из давних времена која је одавно у гробу и није била власт.
Оно што вређа нашу бирачку памет је то што је Шешељ одмах скренуо причу изван токова који нам данас живот значе, а то је каква решења се нуде ако дође на власт. Обрадовић је бар нешто на почетку рекао о свом програму за Београд.

На крају, Шешељ само удара по Дверима тражећи ''финансијске афере'' и проневеру новца у једној сиромашној организацији као што су Двери.

А од чега се то финљансирају радикали толике године?

Сматрам да је у овом дуелу Обрадовић био много достојанственији и убедљивији саговорник.
Lorka
(поета)
24. februar 2018. u 17.34
Евидентно је да је водитељка против Обрадовића, јер провокативна питања типа ''од чега се финансирају радикали'' није поставила Шешељу. Слично је и са ''аплаузима'' публике која је очигледно бирана са циљем.
Мислим да је Обрадовићева најјача поента кад је набројао све Шешељеве кадрове који су данас отпадници (Николић, Вучић, Маја и остала велика листа), питајући га да ли то он и даље мисли да са толиким својим кадровским промашајима може понудити некакву квалитетну власт са новим кадровима.
LorkaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Lorka
(поета)
24. februar 2018. u 17.45
Обрадовић је успешно на примеру радикала показао шта је то партократија и непотизам. Шешељ сматра да је нормално да су његови синови на функцијама, један посланик а други у општинском већу.

Како то може да буде нормално?

Зашто један изврстан момак, машински инжењер из Поморавља, који је много паметнији и поштенији од већине политичара у Србији, не може да доспе тако лако у парламент Србије? Наравно да не може. Он није Шешељ.
(Ограничавам се по питању Александра Шешеља, јер је то изврстан момак. Али, да ли би био посланик да је случајно син неког непознатог сељака из Кузмина?).
cenim_ja
24. februar 2018. u 17.48
Ja sam mogao da hledam i bez tona...
Po izrazu lica pevača sve je bilo jasno
Lorka
(поета)
24. februar 2018. u 17.50
Ту имамо одговор зашто је Шешељ против беспартијског система. Па партија му је његова приватна фирма која запошљава њега и његову породицу! Зашто би се он тога одрекао? Партократија је управо систем који Шешеља и његову фамилију може да одржава у врху државно-политичког система (као и Чеду Јовановића, Чанка и остале).


Lorka
(поета)
24. februar 2018. u 17.55
На крају, да закључим, у овој емисији се водила расправа између две стране: Шешељ, Водитељка и Вучић са једне стране, против Обрадовића са друге стране.
cenim_jaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

cenim_ja
24. februar 2018. u 18.26
Lorka kako si krenuo još ćeš da me rasplaces i ubedis da je u najmanju ruku bio zločin može reci i genocid nad obradovicem...
Lorka
(поета)
24. februar 2018. u 18.32
Није био злочин. Обрадовић је успео да добије своју шансу на националној телевизији, и одлично је искористио. Шешељ је дуго на политичкој сцени, без значајнијих резултата, и зато је неубедљив.
Обрадовић је убедљивији због саме чињенице да никад није имао државно кормило у својим рукама, па против његове кормиларске способности не постоје докази. Са друге стране, сви су били кормилари, а данашње стање у држави доказује да су сви били неспособни. То је доказ сам по себи.
konecenemora
(sofer aviona)
24. februar 2018. u 19.00
Da se razumemo, nisam ni glasac ni simpatizer Dveri, ali ovo sto je u danasnjem TV duelu Obradovic uradio Seselju je za politicke udzbenike. Bukvalno ga je razbio i priznajem da ne pamtim da sam skoro slusao i gledao ovakav politicki nokaut. Seselj je bio toliko inferioran u odnosu na Obradovica da mi ga je na momenat bilo zao. Velika steta što se takav politicki talenat kao sto je Obradovic priklonio tamnoj nacionalistickoj strani.

Ovo je s jednog drugog foruma i komentari idu u tom pravcu...

Čim sam video šta je rekao postavljac teme znao sam da nije tako :-)

Ovaj primer sam uzeo jer ga je dao neko neutralan ako ne laže naravno...
cenim_jaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

cenim_ja
24. februar 2018. u 19.29
Auuuuu...
Steta sto nema golova u ovakvim duelima,da znamo ko je pobednik
pravda_i_istina
24. februar 2018. u 20.33
nidam gledao, ali me je lorka ubedio

za zupu: zašto ne sme da se citira spijun, ili šta to dokazuje o dverima, bosku?

za sofera: šta je to tamno u nacionalistickoj stranci dveri? ko je danas nacionalista, viktor orban? ko je nacionalista, onaj koju svoju zemlju i narod stavlja ispred obecane eu, koji neće da žrtvuje svoju zemlju zarad laznog obecanja eu?
zupaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

zupa
(DR.MR)
24. februar 2018. u 21.00
Обрадовић остао без речи,или кад нема шта да каже прелази на нешто
сасвим треће,тако раде политичари овде у Аустралију,Александар Стефановић
је типични ИЗДАЈНИК у неком другом времену висио би на теразијама,а он
још пише а овај жутокљунац се позива на њега,не видим ништа лоше што
Шешељ целу своју породицу ставља у службу странке.

На питање да ли је ЉОТИЋЕВАЦ или љигавац Обрадовић одмах прелази на нешто
друго ,врло једноставно да каже јесте или није и да сноси консеквенце или
да побере ловорике ако за тако нешто има подршку.

Ако је АВ издајник или петоколонаш какви су тек мегаиздајници,Борис Тадић,Вук Јеремић,Саша Јанковић,Драган Ђилас
списак је застрашујуће дугачак.
pestko
(odzacar)
24. februar 2018. u 21.12
Odgledao sam duel, evo linka:

https://www.youtube.com/watch?v=MDFdk9iKzo0

Nisam ljubitelj Dveri, moje simpatije su generalno bile (pogotovu ranije dok se nije slizao s Vučićem, i posle veličanstvene pobede u Hagu) na strani Šešelja, ali je Obradović u ovom duelu bio ubedljiviji.

Obradović se dobro pripremio, poentirao je, pun je doskočica dok Šešelj, kome je to isto dobra strana, je delovao ostarelo.

Rezultat bih stavio kao 3:2 ili možda i 4:2 za Obradovića.

Šešelj je odlično poentirao s Ljotićevcima, i sa ludim Radulom, na šta Obradović nije odgovorio, kao i delimično sa pranjem novca, što je bilo delimično neubedljivo. Priča o fašisti Ljotiću je bila interesantna ali nije do kraja primenjiva na sadašnji momenat.

Šešelj je dao i par autogolova, pogotovu sa napadom na Jasminu Vujić i srpsku dijasporu. Teza da Dveri rade za američku službu je neubedljiva. Teze o korupciji i sitnom pranju novca su ubedljivije, ali je Obradović vešto parirao kontraoptužbama.

Obradović je Šešelja suštinski nadigrao u jednoj tužnoj poenti - od Šešelja se više očekivalo posle trijumfa u Hagu, a on je bezmalo podržao Vučića, i posebno je razočarao svodeći se na cirkusanta u Farmi ili gde već. Dveri tu imaju izvestan kredibilitet jer su zaista podržavale Šešelja u Hagu. Šešelj je mlako odgovorio na opužbe o podršci Vučiću, pod izgovorom da Vučić ipak ima nacionalni stav, što je zapravo istina - politika zvanična srbije balansira između Rusije i EU, i u suštini ne može se reći da je Vučić baš prodao Kosovo, bar zasad, mada ima slutnji da se sprema. No Šešelj nije baš bio ubedljiv i očigledno da mu je kohabitacija s Vučićem problem.

Optužbe za korupciju bile su obostrane. Obradović je imao sigurniji nastup, Šešelj je delovao često ako ne zatečen, a onda zabavljen njegovim izjavama koje i da su laži su efektne. Parirao je mlako, recimo pričom da je on agent četnika ubačen u redove komunista od sedme godine, što nije posebno ni duhovito, mada je imao i bolje momente.

Voditeljka je na momente delovala pristrasno i to za Šešelja, mada se u suštini nije mnogo mešala.

U svakom slučaju efektan nastup Obradovića, bled nastup Šešelja, koji je tek na momente uspevao da briljira/nadigra Obradovića, koji je dominirao većim delom susreta.

Šešelj je propustio da poentira oko suštinskih problema (s izuzetkom korupcije na šta je Obradović odgovorio jakim kontraoptužbama) - posebno neprincipijelna koalicija s mahnitim Radulovićem, te se pozivao na neubedljive napade na srpsku dijasporu u Americi nekih stranih novinara. Najbolji mu je bio udarac na početku, gde je napao Obradovića (u poluozbiljnom smislu) da je ljotićevac.

Obradović je imao par promašaja ali je uglavnom dobro poentirao. Najjači udarac mu je kad je naveo Šešelja da prizna partijsko zapošljavanje, mada su i napadi u vezi tihe podrške Vučiću bili relativno efektni.

U svakom slučaju, ako je verovati anketama, Šešelju ovo verovatno neće mnogo pomoći da pređe cenzus u Beogradu, on je ionako jako prisutan u medijima (Marić i društvo), neće mu doduše ni odmoći. Obradović je osvojio novi medijski prostor, imao je ubedljiv nastup, i uz mahnite pristalice Radulovića ima dobre šanse da pređu 5%, mada su tu negde na granici.

Mahniti Radule takođe ume da se plasira, ali je on zapravo problematičniji od Dveri, jer svi koji ga znaju znaju da je psihopata (što za Obradovića ne može da se kaže, mada među pristalicama kao i svuda uostalom ima i blago retardiranih pojedinaca). U Beogradu je sa nekadašnjih 6% Radule pao na 2%, i ovo mu je jedini način da opstane. Obradović verovatno ima i sam koliko i Šešelj na nivou grada, a zajedno opozicione patriotske opcije su spale na oko 10% u gradu, jer jedan deo patriota glasa i za vlast/SPS.

Moja prognoza je da će Dveri/DJB preći cenzus, a da Šešelj neće, i da će Šešelj, posle inicijalne nagrade za držanje u Hagu od oko 8%, nastaviti da bude kažnjavan za kohabitaciju s režimom i imaće problem da pređe cenzus ne samo sada, već i na republičkom nivou.
zupaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

zupa
(DR.MR)
24. februar 2018. u 21.38
Према аплаузу публике Шешељ је растурио Обрадовића,друга ствар је да ли
ће то да се пренесе на градске изборе,Обрадовић није имао ниједан одговор
релевантан,све нешто около,чак и за увлачење родбине Шешељ је добио
аплауз,уосталом лепо је објасни изађи на изборе и видећеш да ли ћеш да
прођеш или не,КОД ХИЉАДУ РЕГИСТРОВАНИХ СТРАНКИ И ПАРТИЈА 5% је одличан
резултат за било кога ко није на власти.
KennyPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Kenny
24. februar 2018. u 22.56
Jedan od najboljih duela ali i najtuznijih jer je realnost našeg naroda da ih najgori mogući olos izdajnicki kontrolise. Najbolji iz razloga da je Obradovic morao odavno da bude vise vidjen tj. on je realno najbolji kandidat za predsednika srbije u zadnjih vek i kusur godina.

Nema ništa sporno što se prostitutka udruzivala u „otvorenom duelu” sa pudlicom od 450 kilograma govana i laži komunistickih, podlih. Trebo je čak i vise da ga pusta da baljezga mada ih je i ovako razbucao. Biće teško Shecheru da obrazlozi zašto mu Vau Vau placa da ga brani ali još teze Obradovicu da postigne bilo šta. Ovo je jedan sistem izdajnika i janjicara koji je ogroman. Da ima milicije i vlasti Shecher je trebao iz studija direktno ispred sudije pa na streljanje.

Mene plasi zakljucak u jednoj ovakvoj konfuziji. Brine me ovo što se radi i tek šta će da se desi narodu. Ovo je država bez glave, nogu i ruku, prepunoj izdaje koja na ovakvoj jednoj skali nije vidjena do sada.
seljakipo
24. februar 2018. u 23.23
..., Seki se sam udavio. Mnogo ima tu između redova da se procita i rastumaci. Steta. A Obradovic još uvek sirov talent ali bolji i bolji, trebace mu još ovakvih utakmica da se iscelici.
4-2 za Obradovica.
zupaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

zupa
(DR.MR)
25. februar 2018. u 00.45
Нисам знао да Димитрије Љотић има толико присталица на Сербиан Кафеу.
Шташ католичка хрватска минџа чини чуда,сви ови који виде нешто што
није опипљиво није реалнпо имају Хрватицу на јастуку.

Лепо га Шешељ упита дали си Љотићевац или не,нема одговора,Двери су
највећа превара која се догодила у Србији,ослањају се на СПЦ,легло
мужеложника,мафијаша и убачених језуита,јак ми штих.

Шешељ је за све имао релавантан одговор,то значи да је растурио млађаног
Бошка Обрадовића,уосталом СРС има Бошкових вршњака колико хоћеш.

Чији одговори су били неуверљиви тај је изгубио а то је Бошко Обрадовић.
Precanin
(Нека буде борба �)
25. februar 2018. u 00.53
Одгледао сма само 20 минута, порочитао неке коментаре. Прије него што дам свој суд о овом дијелу дуела, примјетио бих...
Пестко има ту лошу особину да му сваки комнентар личи на Тихи Дон.
И не пише ћирилицом, што му све писаније слаби за неких 30%
ШоферАвиона не користи никакве интерпункицје тако да не знам шта он мисли а шта је наводи, шта је копирао са неког другог сајта као нечији став, па не могу да реагујем на прави начин. Шофер., вријеме је за ћирилицу!
Читао сам коментаре и заправо они су слика и прилика стања у Србији, очајног стања, болести друштва. Ја не могу да схватим како неко може и једну секунду да се двоуми. Бошко ОБрадовић је елоквенатан, образован, дјелује поштено, нуди будућност. Шеки је образован, паметан али кваран, лукав, и наравно неперспективан, штетан.
И врло добро зна ко му је главна опасност! Бошко!
Водитељка је одвратно мало курвинче које ради свој пасао и хоће да га задржи!
zupaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

zupa
(DR.MR)
25. februar 2018. u 01.00
Довољно је само како је Шешељ раскринкао Обрадовића,коалиција са Радуловићем
и Сандом Рашковић Ивић...Обрадовић није имао одговор то значи изгубио дуел.

Опет личне симпатије и партијска припадност.
Precanin
(Нека буде борба �)
25. februar 2018. u 01.18
Е мој Жупо, ја никада нисам мислио да си ти неки лумен, али брате ти баш сам себе укопаваш пишућу ове кретенске коментаре!
Сиромаштво духа, интелекта..недостатак поштења...срамота!
Lorka
(поета)
25. februar 2018. u 01.47
Код нас има она изрека 'На глупо питање нема одговора'.
Зар није глупо питање 'Јеси ли ти љотићевац'?
Постоји ли данас нека љотићевска странка у Србији?

Ја се залажем за беспартијски систем. О Љотићу немам појма. Никад ништа нисам читао из програма његовог покрета. И сад неко дође па ме пита да ли сам љотићевац. Шта бих му одговорио? Ништа. Питање је само по себи смешно. Љотићевска странка не постоји. А ако данас постоје политичари квислиншког типа, који сарађују са окупатором - па они данас предводе владајуће странке у Србији! А и Шешељева странка се може сматрати владајућом, иако је формално у опозицији.
zupaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

zupa
(DR.MR)
25. februar 2018. u 03.24
Зар није глупо питање 'Јеси ли ти љотићевац'?
------------------------------------------------
Можда јесте глупо питање то је била идеална шанса да га укопа и
понизи баш са том констатацијом,уместо тога Обрадовић прећуткује и
окреће причу на другу страну ,што значи да потврђује да је љотићевац.

Рецимо ја бих овако одговорио,,ко ти је тај Љотић,наравно да нисам.
Уместо тога..трц мрц Милојка.

Кад га је Шешељ упитао шта ће му Пернар,опет бедаст одговор да тражи
попа који ће да га крсти...све бајни срби,,,на најмањи миг хрвата
трче да им лижу буљу.
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
25. februar 2018. u 04.10
Lorka
(поета)

24. фебруар 2018. у 17.50

Ту имамо одговор зашто је Шешељ против беспартијског система. Па партија му је његова приватна фирма која запошљава њега и његову породицу! Зашто би се он тога одрекао? Партократија је управо систем који Шешеља и његову фамилију може да одржава у врху државно-политичког система (као и Чеду Јовановића, Чанка и остале).

Lorka
(поета)

24. фебруар 2018. у 17.55

На крају, да закључим, у овој емисији се водила расправа између две стране: Шешељ, Водитељка и Вучић са једне стране, против Обрадовића са друге стране.
========

Pojeta je najzad ubo sustinu o Seselju,(nemem šta da dodam jer to je to) sada a i pre, glavnom zemunskom mafijasu koji je od zemuna napravio mafijasko gnezdo i zavicajnu vukoiyebinu. Jedino mu se mora priznati zilavost, nikako da crkne krvatski petokolonas...

p.s..
Da rasturio je Boska ali k'o goFno tramvaj
Seselj je namerno u pricu ubacio LJotu, kao dzokera, kad mu Bosko uteruje logiku, da ga manje boli...
dr zupan ima *stanovitih problema sa logikom, tera diskusuju sa perifernim stvarima, blago receno.
Dok je gospoja(porno diva) Vucicevic neka rodjaka onom J.Vucicevicu uredniku informera. To je onaj sto rezi iz VOdjinog doopeta, dok govori...

Bosko je pogresio sto je dosao na teren gde Seselj ima punu podrsku voditelja i publike koja kao i kod Marica na crveno svetlo, pocun da tapsu, jer su za to placeni...
zupaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

zupa
(DR.MR)
25. februar 2018. u 05.05
dr zupan ima *stanovitih problema sa logikom, tera diskusuju sa perifernim stvarima, blago receno.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Нико нема против одговор за моје аргументе,уместо тога квалификације ко
има већи нос мању киту,...ух заборавих да друг верба обожава КИТУ.
pestko
(odzacar)
25. februar 2018. u 05.09
„Обрадовић није имао одговор то значи изгубио дуел. ”

U politici, izbegavanje odgovora nikako ne znači da je izgubljen duel, jer su političari u suštini vrdalame i pitanje nastupa je često ispred pitanja suštine. Nedavanje odgovora je standardna stvar u politici. Meni je bilo interesantno da su i Šešelj i Obradović zapravo puno puta dali za pravo sagovorniku, što je zapravo dosta retko u politici i govori pozitivno o obojci.

Voditeljka je lepo sumirala Boška (a Šešelja nije, gde se vidi pristrasnost): nije odgovorio da li je ljotićevac (verovatno zato što ne želi da se ogradi,
https://www.youtube.com/watch?v=QW0VGEI-oqw
Boško bi rehabilitovao ne samo Dražu, koji nije sporan, već izgleda i Nedića, gde se bitka još bije, a moguće i Ljotića, što je već ekstrem uporediv s rehabilitacijom gorom od Stepinca), nije odgovorio na to ko ih finansira i kako peru novac (mada ovde zapravo jeste dao i odgovor i kontranapad), nije odgovorio za koaliciju s Radulovićem.

Ovo poslednje Šešelj nije dovoljno koristio. Optužba da je ljotićevac je malo deplasirana, ali je vrlo efektna. Na žalost, suštinske probleme Šešelj nije uspeo EFEKTNO da prikaže kod Dveri. Ja nisam ni u kom slučaju njihov ljubitelj, naprotiv, ali Šešelj prosto nije uspeo da efikasno ukaže na probleme s njima.

Obradović je imao bolji NASTUP. Međutim, i suštinski, izneo je jednu stvar koja je zapravo tačna i od koje Šešelj ne može da pobegne: Šešelj je razočarao posle nastupa u Hagu, i Šešelj nije opozicija Vučiću kakva bi mogao biti. Šešelju kao da nije bilo preterano ni stalo da dominira, delovao je ostarelo, konformistički čak.

Smejao se na Obradovićeve šale i to afirmativno po Obradovića, posebno ga je iznenadio/oduševio naslov knjige o njemu, „Kako se kalio vrbov klin”
https://youtu.be/MDFdk9iKzo0?t=1729
Naslov knjige je skroz u Šešeljevom stilu, kao i vađenje činjenica i papira. Obradović je u ovom duelu nadmašio Šešelja u tome.

zupaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

zupa
(DR.MR)
25. februar 2018. u 05.48
Šešelj je razočarao posle nastupa u Hagu, i Šešelj nije opozicija Vučiću kakva bi mogao biti.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Овде је био дуел два опозициона кандидата,на позив Бошка Обрадовића,
какве везе ту има Вучић.

Обрадовић хоће по сваку цену да смени Вучића,ето рецимо ја сам колико
пута тог истог Вучића назвао петоколонаш и издајник,шта ако Вучић заиста
има већину иако је то што тврдим,,,могу само да певам борбене песме.

Шешељ је јавно изјавио да ће радије ,У КОАЛИЦИЈУ са Вучићем него са било
ким из такозване опозиције,шта ту није јасно свиђало се то неком или не,
уколико добије довољан број гласова,биће тако уколико не добије оде и
он у историју ко Вук Драшковић.

Бошко Обрадовић отворено Шешеља назива влашћу што нема везе са везом,и
према одговорима изгледа да нема ништа против Димитрија Љотића.

Шешељ је лепо објаснио ко је био Димитрије Љотић и зашто сматра да Бошко
Обрадовић преузима његову улогу,обрадовић се није оградио што значи да
је стао у ред за издајнике,да би заменио садашњег који је заврбован.

Са толико странки ни Шешељ ни Обрадовић немају нио теоретске шансе за
било какав успех на изборима те је овај дуел уствари био предтава за
доконе народне масе жељне сезација,а ту је Шешељ признали или не
велемајстор,тако да је његова победа у дуелу неспорна.
cenim_jaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

cenim_ja
25. februar 2018. u 06.09
Stvar je jasna kao dan,nemo se prepiremo badava...
Za pristalice obradovica duel je pobedio bosko,a za pristalice seselja seselj je pobedio...svi smo mi gledali i slusali najvijacki,pristrasno u svog politickog lidera...ende

A reakcije boskove su smesne...

Знате ли ко је Милош Стојковић?
Бошко: Наравно.
Ко је он?
Бошко: не знам на ког Милоша Стојковића мислите.

Ahahahahahah...e moj bosko...nisi ni svestan gde i sa kim si dosao na duel

Pa kako je tek reagovao na tel poziv seselja (zaboravih ime)osobi za koju bosko kaže da je primio seselha u svoj stan nakon zatvora,

Pa kako reaguje na pitanje da pozovu osobu koja tvrdi da je boskic uzeo pare iz Hilandara...

A boskic se uhvatio izjavi stefanovica kao pijan plota...i samo ponavlja „zašto mu se ne sudu ako laže...?”...a pre toga i sam rece kako u srbiji nema ni jedan tajkun ,ni politicar kojem se sudi...
Heheheh..e moj biskic..smesan si ispao do bola sa svojim argumentima...hahaha
Još nije ni odstampana knjiga stojanovica sa izjava i svedocenjima stefanovica a boskic se pita zaso mu se ne sudi ako lažno svedoci..hahaha..
cenim_jaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

cenim_ja
25. februar 2018. u 07.19
https://www.srbijadanas.com/vesti/beogradski-izbori/bosko-obradovic-uhvacen-u-laži-ivan-pernar-raskrinkao-izmišljotinu -lidera-dveri-fotovideo-2018-02-25
konecenemoraPoruka negativno ocenjena. Pokaži

konecenemora
(sofer aviona)
25. februar 2018. u 07.54
Gandra pisao sam na tabletu...veca muka za me ne postoji...s moji prstitji ki da pokusavam da stavim iglu u konac na balerini na vashar-)
Ali jasno je da kod reci OVO JE sve iznad toga nečiji tekst...

Što se duela tiche za mene ništa spektakularno iz jedinog razloga sto Bosku nije bila namera da ugazi Sekija za koga verujem da negde pa makar i podsvesno gaji sazaljenje za sve sto ga je snaslo...hteo je i kroz ovu emisiju da zmiju bije u glavu i permamentno pokusavao da nisani Vucica...i seki je to ukapirao pa ga je u tome sprečavao podmecuci svoj ogromni mehkani trbuh dok na kraju nije prso i sve priznao i stranacko zaposljavanje i da ne bi ni u Crkvu isao s drugima protiv svoga malog frankestajna koga je ocuvao,stvorio,svoj najveci politicki uspeh ako mu to nije i jedini...na kraju ocigledno i svog i licnog i stranackog finansijera...vucku se može svasta zameriti ali nijednog radikala nije ostavio neudomljenog...obezbedio je i unucice i sekiju i tomi i jorgovanki,toliki legalista a o ovim radikalima sto ih razi hag nije ni reč progovorio...to pitanje za njega ni ne postoji!
Ako bi se sportskim recnikom morao odredjivati rezultat ja bih rekao rutinski 2:0 jednim autogolom Sekija i jednim strasnim udarcem glavom kad je na izvanredan centarshut Sekija o stranackom zaposljavanju zakucao loptu pod precku...
PS.Voditeljku treba pitati a dje ti je bar jedno jedino Pitanje za Sekija...bio je red da ga kao domaćica pita kako ste gdine Seselj ako ništa drugo:-))
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
25. februar 2018. u 08.16

zupa
(DR.MR)

25. фебруар 2018. у 05.05

dr zupan ima *stanovitih problema sa logikom, tera diskusuju sa perifernim stvarima, blago receno.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Нико нема против одговор за моје аргументе,уместо тога квалификације ко
има већи нос мању киту,...ух заборавих да друг верба обожава КИТУ.
=======

Zupane što se vredjas, nisam rekao da si bas glup, ublazio sam tu cinjenicu koliko je bilo moguće...
Hteo si da kazez Tito,- ali ti se vise svidela KITA...
:))

PrecaninPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Precanin
(Нека буде борба �)
25. februar 2018. u 12.23
Који таблет имаш, да ти помогнем око инсталације ћирилице!
https://internetzanatlija.com/2014/01/25/kako-koristiti-latinicu-ili-cirilicu-na-android-uredajima/
konecenemora
(sofer aviona)
25. februar 2018. u 12.38
Uradicu to zbog tebe Kralju...zasluzio si ti i vise...
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
25. februar 2018. u 13.06
ma ajde...
a kralj k'o i svaki kralj, uvek trazi odgovarajucu meru...
dulebg
(posmatrach)
25. februar 2018. u 13.45
Мени је Обрадовић доопе - мислим да се продао за шаку сребрњака и да му је сав програм „како да постанем калиф наместо калифа?” А и Шешељ је испушена муштикла - имам утисак да су га из Хага пустили уз нагодбу: слободан си, ал не смеш да зуцнеш против нас.
Lorka
(поета)
25. februar 2018. u 14.07
О ФИНАНСИРАЊУ СТРАНКЕ:
Немојмо се заносити. Који би то хајдук издао своје јатаке!
У систему какав имамо, где је стварна опозиција прогоњена од стране власти (а прогон је најефикаснији када се као изговор користе ''финансијске малверзације'') наиван би био сваки опозициони лидер који би открио изворе свог финансирања. Обрадовић је поступио сасвим логично - одговорио је да се странка финансира од посланичких мандата, прилозима од расејања и унутрашњим донацијама. Не разумем како неко још увек тврди да он НИЈЕ ОДГОВОРИО НА ТО ПИТАЊЕ?! Али је индикативно да се то исто питање не поставља Шешељу, а поготову Вучићу и Ђиласу чије рекламе се свакодневно врте на националним каналима. Ваљда овај свет мисли да је нормално користити државне ресурсе и моћ за рад своје странке, док Двери, којима ти ресурси нису доступни, морају да одговоре одакле им и то мало новца са којим једва одржавају странку, а за билборде и силне рекламе на националним каналима немају ни цента.

О КОАЛИЦИЈИ СА РАДУЛОВИЋЕМ:
Обрадовић је и на то пирање одговорио. Рекао је да се слажу по многим унутрашњим питањима, посебно у вези партократије, непотизма, корупције, партијског запошљавања, узурпације грађевинског земљишта итд. Рекао је чак да им се поклапају и неки спољнополитички ставови нпр. против уласка у нато пакт, те да је Редуловић све више скептичан и прама чланству у ЕУ, а исто тако је и против Бриселског споразума. Мада се по спољно-политичким питањима још увек разликују Двери и ДЈБ, коалицију за Београд Обрадовић је објаснио тиме да се они по унутрашњим питањима уређења Београда потпуно слажу. Дакле, ни ту не стоји тврдња како Обрадовић није одговорио на ово питање.

РЕХАБИЛИТАЦИЈА ЉОТИЋА:
Прво, мислим да је Шешељ пуцао себи у ногу директним пребацивањем разговора на љотићевско питање, што је једно споредно, небитно, и прилично магловито питање. Обрадовић је и на ово одговорио на један логичан начин: Двери не желе ништа да прејудицирају, Двери само желе да се свака историјска улога, било ког србског покрета или историјске личности, изнесе на светло дана и да се о томе објективно говори (споменуо је да истражују радове владике Николаја, па не види ништа спорно ни у томе да истражују улогу Љотића). Нема нико право тражити од човека да се определи са ДА и НЕ (управо је Шешељ то доказао на једном примеру у Хашком суду). Откуд онда истом човеку право да то тражи од Обрадовића? Напросто, меже се десити да човек није ни за ДА ни за НЕ, али јесте за то да се чињенице изнесу у јавност и о њима утврди истина. А Обрадовић је баш тако поступио.

ЗАКЉУЧАК О ДВЕРИМА:
Ја о Дверима лично не знам богзна шта. Не бих ставио руку у ватру ни за једног политичара, па ни за Обрадовића. Сви су до сад једно причали у опозицији, а друго радили на власти. По том питању би било депласирано уопште прогнозирати и Обрадовићево понашање у будућности. Понекад посумњам у његову аутократичност, којој су склони сви лидери политичких партија у Србији. Али сам у овом моменту сигуран да су он и Радуловић - ЈЕДИНА ОПОЗИЦИЈА ВУЧИЋУ, а као такви заслужују да се њихова реч чује (нема истине док се не чује и супротна страна).

Иако сам прочитао много ставова који су против коалиције Двери-ДЈБ, при чему сам лично остајао неодлучан, ја ипак све више верујем да је прављење ове коалиције био добар предизборни потез локалног нивоа. Али ово може да потврди само будућност.
Maxmen
25. februar 2018. u 18.30
Za ovu dvojicu bi se moglo konstatovati, stari pokvarenjak protiv mladog pokvarenjaka,a mladi se trudi da nadmasi ovog starijeg i da dokaze da veci pokvarenjak.
goodbad
(gb&u)
26. februar 2018. u 00.25
celi duel je bio obično njesra,neki gore govore o efektnom poentiranju Seselja ili Obradovica,ako je to lep izraz za pljuvacinu onda je u redu.jedno je istina da je Obradovic paranoidno opsednut AV-om,a Seselj izlapelim folovima iz doba starih Grkljana i Perzijanera.nedostajao je AV pa da ekipa za Lažu Lazarevica bude kompletna.
zupa
(DR.MR)
26. februar 2018. u 00.55
Пајташ Бошка Обрадовића Ivan Pernar,демантовао твдњу да је тражио да
пређе у православље,,Бошко лажовчина.
Power12345
26. februar 2018. u 02.38
Zamislite tu dvojicu na zajedničkom placu od 1000m2...komšiluk sa kućama i samo jednom ogradom što ih deli..
zori
(Чича)
26. februar 2018. u 05.23


ШЕШЕЉ И ПРАВОСЛАВЉЕ

pa kažu:
_________________

„... Војислав Шешељ, засада, пристаје да ћути о издаји отаџбине од стране Синода и њихових присталица, што не значи да неће проговорити.
Он не може, тек тако да се бори за чистоту Православне Вере, јер је дочекан по пуштању из Брисела печеним прасенцетом у посни дан.

За себе каже да је јеретик и Бога не прихвата православно...”

„ништа глупље нема...”...каже лажни четнички војода о монархистичкој идеји у Србији. Удбашки војвода каже да је идеја Србије као монархије глупост и да је тотално антидемократска.

дакле, није православни верник, него - јеретик. Није монархиста него - демократа-републиканац.
Па шта је то све скупа онда ?

_________________

jeli to istina?

http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/new//read.php?num=15&id=17218318&thread=17218301
seljakipo
26. februar 2018. u 13.30
Водитељка је одвратно мало курвинче које ради свој пасао и хоће да га задржи!
-----------------
...,„курвинче”,...+
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.